Colecţia Love's Magic

Colecţia Love’s Magic – Editura Elis -Historical romance erotic

Colecţii cărţi – Colecţia Love’s Magic – Gen: Historical romance-erotic 

   Având în vedera ca în acestă colecţie – Colecţia Love’s Magic – majoritare sunt cărtile scrise de Susan Johnson este bine de adus în atenţie faptul că:  poate mulţi cititori nu şi-au dat seama, dar Johnson se foloseşte de cunoştinţele ei de istoric, şi dacă citiţi cu atenţie veţi observa că acţiunea din cărţile ei, personajele adiacente, istoria lor descendentă nu este o simplă imaginaţie şi nici ceva aruncat în fantezie. În multe cărţi îl veţi întâlni pe prinţul de Wales, regina Angliei, ramura Romanovilor şi a prinţilor Kuzan, curtezane şi diverse triburi de indieni, cazaci, clanuri scoţiene şi istoria lor descendentă, planuri de subminarea puterii şi jocuri de culise, diverse ierarhii şi prejudecăţi, dar şi mult libertinaj. Da, este evidențiată în special această parte, a libertinajului amoros, ceea ce din punctul meu de vedere face ca aceste cărţi considerate erotice să capete un alt aspect şi să fie puse într-o altă lumină.

 1. Un iubit fantastic – Susan JohnsonColecţia Love's Magic

   Auzisem zvonurile. Cine din Londra nu le auzise? Dar nu mă interesa pe mine dacă imprevizibila Venus Duras ar favoriza pe unul din numeroșii săi pretendenți. În fond, eu aveam o întreagă pleiadă de amante fermecătoare.

  Și tocmai atunci am dat peste ea. În adevăratul sens al cuvântului. Era cu adevărat încântătoare, cea mai strălucitoare ființă pe care o văzusem vreodată. Știam că trebuie să devină a mea. Dar ea îmi cunoștea reputația și mă considera un Don Juan. Când am invitat-o la un dineu, m-a refuzat cu bruschețe.

  În câteva ore, întâlnirea noastră a devenit principalul subiect de discuție al orașului. Cine ar rezista unui pariu cu o miza atât de tentantă? O voi putea cuceri pe „invincibila” domnișoară Duras? Îmi va rezista, sau va fi subjugată de puterile mele legendare de seducție?

  Am devenit amândoi mizele unui joc senzual, provocator, deliciu și fascinație pentru întreaga societate. Nici în cele mai extravagante vise nu aș fi gândit că mi-aș putea întâlni vreodată perechea. Dar niciodată nu am visat că o voi întâlni pe Venus însuflețită.

2. Dorinţe arzătoare – Thea DevineColecţia Love's Magic

Dayne era fiica celui ce-i ruinase neamul și onoarea. Cu ea în patul lui, ce dulce va fi răzbunarea…

  El explodă. Făcu zece pași – poate mai puțin – și îi apucă trupul gol și înfierbântat, aruncându-se asupra ei ca un animal întărâtat; o trase spre el și – ținându-i cu o mână corpul care se zbătea și răsucindu-i încheieturile la spate cu cealaltă – își zdrobi gura de a ei, o copleși, o devoră proptind-o de unul din stâlpii balustradei.

„Senzual…” (Affaire de Coeur) „Înflăcărat…” (Heartland Critiques) „Incendiar…” (Rendezvous)

3. Prizoniera iubirii – Susan Johnson

  Căsătorită împotriva voinței sale cu brutalul general rus care i-a cucerit poporul, contesa Teo Korsakova n-a știut niciodată ce înseamnă să dorești un bărbat… până acum. Ajunsă în spatele liniilor inamice, devine prizoniera dușmanului soțului ei. Ar trebui să se teamă pentru viața ei. Dar faţă de generalul Andre Duras, Teo nu simte decât o pasiune incontrolabilă…

4. Îngerii păcatelor de Susan Johnson

   El era cel mai mare cuceritor de inimi și de virtuți din Londra – periculos de frumos, amant năvalnic și nesățios, de un farmec irezistibil pentru domnişoare, ca și pentru tinerele soții…

  Dar Sinjin St. John, duce de Seth, nu întâlnise niciodată o femeie care să-l facă să-i cadă în genunchi… până când Chelsea Fergusson i-a ieșit în cale, cerşindu-i un mic favor și schimbându-i viața pentru totdeauna.

5. Inimi trădătoare – Susan Kay LawColecţia Love's Magic

  O tenta. Simțea gâtul lui fierbinte și moale pe obraz, iar izul cald și masculin de mosc îi umplea nările. Știa că nu trebuie decât să scoată limba pentru a-i simți gustul pielii aflate așa ispititor de aproape.

  Atingerea limbii umede în adâncitura gâtului era ușoară ca o părere. El gemu, conștient că acea simplă atingere era mai mult decât putea suporta.

  Și, deodată, se simți satul de toate. Satul să-și petreacă atât de mult timp prefăcându-se că este altcineva, încât nu mai avea idee cine este de fapt. Satul de a-și supraveghea fiecare cuvânt și fiecare gest. Satul să trăiască atât de aproape de hotarul morții.

Era înalt, puternic și avea ochi albaștri. Era cel mai frumos bărbat pe care-l văzuse vreodată. Dar… și cel mai aprig dușman al ei.

6. Blaze, dragostea mea – Susan JohnsonColecţia Love's Magic

Primul volum al trilogiei familiei Braddock-Black.

7. Silver, flacăra argintie a dragostei – Susan Johnsom

Al doilea volum al trilogiei familiei Braddock-Black.

  Nu avea o altă soluție! Disperată, că să nu-și lase să moară de foame cei patru frați și surori, Virginie va renunţa la dreptul de posesiune asupra singurului lucru de valoare pe care-l mai deține: propriul trup! După o negociere încrâncenată, este vândută la licitație. Miza revine unui necunoscut arogant!

  Trey Braddock… Frumos, bogat, sigur pe el, este bărbatul cel mai râvnit din Montană. Situație de care a profitat mereu din plin, colecționând cuceriri, așa cum alții erau interesați de fluturi!

8. Daisy, fructul interzis al pasiunii – Susan Johnson

Ultimul volum al trilogiei familiei Braddock-Black.

   Etienne Martel, magnificul duce de Vec – și cel mai celebru amant din întregul Paris – o întâlnește pe Daisy Black, o frumusețe mândră din Montana, exotică și neîmblânzită – hotărâtă să lupte pentru drepturile femeilor într-o țară condusă de bărbați. Cu toate acestea, când citește pasiunea aprinsă din privirea ducelui, nu se mai poate gândi decât să se arunce în brațele lui.

9. Corabia dragostei – Susan JohnsonColecţia Love's Magic

  El este un fermecător viril ce ține un harem pe iahtul său cu care cutreieră mările lumii.

  Dar în momentul în care o ține pentru o clipă în brațe, o dorință nebună pune stăpânire pe el și își jură că o va avea pe frumoasa contesa de Grey în patul sau.

  Ea este o fragilă blondă, care a vrăjit cu frumoșii ei ochi albaștri legiuni întregi de bărbați.

  Dar crudul sau soț îi limitează libertatea, îi amenință copiii și o face să lupte contra dorințelor inimii sale, refuzându-și dreptul la fericire.

10. Iubitul din lumina lunii – Marie FerrarellaColecţia Love's Magic

   Rachel O’Roarke și fratele sau, irlandezi purtând în suflet ura nedomolită contra inamicului englez, își caută refugiul pe țărmul Americii coloniale. Impetuoasa și viteaza Rachel, neuitând cum englezii i-au distrus familia, jură răzbunare. Dar iată că la ușa ei din Virginia apare un străin înalt, blond…

   Se numește Saint-John Lawrence – este desigur englez, și mult prea frumos pentru a nu fi în pericol. Deși și-a jurat să nu aibă de-a face cu el, apriga roșcată nu este în stare să reziste farmecului viril al străinului… mai ales atunci când, sub lumina argintie a lunii, el o cuprinde în brațe iar buzele lor se întâlnesc într-un sărut ce-i face inima să se zbată nebunește, tulburându-i simțurile și făcând-o să dorească mai mult!

11. Skye O’Malley – Bertrice Small-vol.1skye-o-malley-bertrice-small-

Una dintre cele mai complexe cărţi historical romance

  Skye O’Malley, o tânăra irlandeză cu ochi albaștri, este convinsă, la cei 15 ani ai săi, că se va căsători, va avea copii și va trăi fericită până la adânci bătrâneți. Dar soarta îi va rezerva surprize nebănuite, provocând-o continuu, transformând-o într-o femeie sclipitor de inteligență și puternică… dar femeie.

   Acțiunea este plasată în Irlanda, Algeria și Londra în mijlocul secolului al XVI lea în care autoarea ne prezintă tradițiile unor familii nobile irlandeze și dragostea unei frumoase eroine. Romanul este atât de bine construit încât totul pare real, de la încăpățânarea personajelor, până la lup  ta asiduă pentru putere. 

  De o frumusețe senzuală, își va alege singură partenerii, fiind nevoită, în același timp, să se ferească de avansurile altora, într-o acerbă căutare a sufletului pereche. Și când această personalitate puternică intră în conflict cu regina Angliei, puteți fi siguri că acțiunea va deveni incendiară. Iar dacă veți crede că tumultuoasă ei viață s-a liniștit, veți constată, în Dulcile dimineți ale iubirii, că a fost o părere greșită.

12. Dulcile dimineţi ale iubirii – Bertrice Small-vol.2

   Fiind un simplu pion în confruntarea dintre regina Elisabeth Tudor a Angliei și regina Mary a Scoției, Skye se vede nevoită încă o dată să se lupte singură și cu toate mijloacele pentru siguranța copiilor ei.

   Elisabeth Tudor îi poruncește să se căsătorească cu ducele Beaumont de Jaspre, în schimbul accesului flotei engleze în porturile mediteraneene. Noul univers, care se dovedește extrem de crud la început, este transformat radical de personalitatea plină de viață a lui Skye – numai pentru a fi zdruncinat la scurt timp de vestea că iubitul ei soț, Nial Burke, trăiește în Alger.

  Implicarea ei într-o aventură plină de erotism și de schimbări periculoase de situații o vor purta totuși către împlinirea fericită a adevăratului ei destin – la fel de zdruncinat ca și personalitatea lui Skye.

13. Încătuşaţi în dragoste – Susan Johnson-vol 1

   Urma să fie premiul lui, cea mai de preț cucerire a lui, dar când Nikki se pomeni singur cu frumoasa și casta Alisa, fu profund zguduit descoperind că ceea ce dorea el să posede era mai mult decât trupul ei. Dispunea de trei zile pentru a câștiga inima acestei frumoase femei, mândre și pasionate, trei zile- și trei nopți- pentru a i-o fura bărbatului căruia ea îi spunea soț doar cu numele. Însă ceea ce începuse ca o simplă provocare devenise o pasiune primejdioasă care îl atrăgea cu putere spre o femeie pentru a cărei iubire ar fi renunțat la orice și la toate… chiar și la inima lui lipsită de principii morale…

14. Jocul seducţiei – Susan Johnson-vol 2

  Cu inocența ei pasională, Zena Turku constituie o dulce ispită la care prințul Alexander nu poate rezista.

  Dar când dragostea ei amenință să-i anihileze purtările sale de Don Juan, prințul se retrage într-o nepăsare crudă ce o determină pe Zena să-l părăsească.

  Furia că a fost abandonat, gândul că fiul său se va naște departe și dorul după zâmbetul Zenei îl vor determina, totuși, să plece în căutarea ei… chinuit de o singură întrebare: „Mă va primi înapoi?

15. Amantă pentru o săptămână – Susan Johnson-recenzieColecţia Love's Magic

  ,,Muşcându-și buza de jos, încerca să scoată la iveală alte opțiuni pentru a scapa de amenințarea pe care o reprezenta familia ei. Dar nici o altă soluție comodă de salvare nu-i venea în minte, nici un bun samaritean nu aștepta în viața ei momentul când va fi nevoie de el, ca să o salveze. Era absolut singură. Imensitatea singurătății ei ii strânse stomacul într-un nod. Cu inima bătând puternic, deoarece ghicea răspunsul pe care îl va primi, întreba:
– Ce va trebui să fac, concret?
– În schimbul protecției oferite de casa mea și a ruinării reputației dumitale suficient de mult încât rudele să nu mai fie interesate de căsătorie, îți voi cere să joci un rol limitat de curtezană.

   Isabella va fi iniţiată şi învăţată tainele seducţiei, contele va fi extrem de bucuros să o înveţe şi mai multe, pentru că este un bărbat cu experienţă, dar are şi tandreţe, farmec şi inteligenţă.

16. Dragoste interzisă – Susan Johnson

Ea era o blondă pătimașă și însetată de iubire.

El era frumos ca un zeu al dragostei, neîmblânzit ca un demon al întunericului și irezistibil ca păcatul, umplând-o de extaz și dorințe imposibile.

  Seducătorul lord scoțian și tânăra englezoaică ar fi trebuit să se urască de moarte, dar când enigmatica Elizabeth Graham a apărut în calea lui, Johnnie Carre a descoperit, uluit, că o dorește nebunește, aproape dureros, că simte nevoia să-i cunoască taina și s-o păstreze lângă el pentru totdeauna.

  Va reuși oare furtuna pasiunii dezlănțuite să învingă vrăjmășia ce dăinuie de veacuri dintre familiile lor? Ce va alege Johnnie Carre, pus în față alternativei: avere sau femeia adorată?

17. Puterea dragostei – Susan Johnson

  În Scoția secolului XVIII, viața de văduva, mai ales când ești tânără și frumoasă, nu este deloc ușoară. Evenimentele politico-sociale sunt la fel de greu de înfruntat ca și avansurile bărbaților. Iar când un tânăr de optsprezece ani se îndrăgostește și luptă cu încăpățânare să obțină ceea ce dorește, viața se complică din ce în ce mai mult.

  Roșcata contesa de Kilmarnock se vede nevoită să aleagă între dragostea maternă și cea pentru atrăgătorul conte de Greenlaw.

Oare va reuși să le păstreze pe amândouă?

18. Scandalos – Christina DoddScandalos de Christina Dodd

Ea putea să încrucișeze sabia cu orice bărbat, dar numai unul putea cuceri inima-i neînfricată…

Ea era o englezoaică înalta și zveltă, încoronată de o coamă de par roșu că focul.

El era un aprig cavaler din Țară Galilor, purtând mândru pe trupu-i însemnele bătăliilor trecute.

  Numai că pasiunea dintre Lady Mariann, silită să apere cu spada în mâna o cumplită taină, și Griffith Powell – credincios legământului făcut regelui Henric al VII-lea, va avea de înfruntat vremuri tulburi, guvernate de crimă, intrigă și sete de putere.

,,Mângâierea lui nu era savantă. Abia dacă-i atingea, în treacăt, trupul, așa cum și-ar fi dorit ea să fie atinsă. La urma urmei, era vorba de o pedeapsă. Dar Mariann păru să nu-și dea seama că Griffith încerca s-o păcălească. Țipătul înăbușit în pernă, trupul ei încordat ca un arc dovedeau o inocența pe care primul ei iubit o lăsase neatinsă… Griffith se hotărî s-o facă să uite de celălalt, de parcă acum s-ar fi dăruit pentru întâia oară. Cu un sărut care-i smulse Mariannei un geamăt de plăcere, începu s-o învețe cum trebuia să-l mângâie, până ce fata își uită complet inhibițiile, lăsându-se în voia lui.”

  “Un roman de dragoste cu o acțiune extrem de captivantă. O carte obligatoriu de citit și un nou bestseller al acestei talentate autoare.” (Romantic Times)

19. Nu vreau să mă mărit – Susan Johnson

   Întâlnirea dintre Serena Blythe și Beau St. Jules, conte de Rochefort, este de-a dreptul neobișnuită.

   Urmările sunt și ele spectaculoase: temperamentul înfocat și încăpățânarea Serenei îl atrag și-l intrigă, constituind o provocare pentru chipeşul bărbat obișnuit ca femeile să i se arunce în brațe.

  Nici Serena nu se poate opune patimei care-o cuprinde, dar mândria și voința neînfricată o fac pe aceasta să lupte pentru a inversa rolurile.

 

20. Dragostea învinge totul – Barbara Taylor Bradford

21. Curtezana – Vera CowieColecţia Love's Magic

  Ziua, Nell Jordan este o femeie oarecare: o secretară frumoasă şi tăcută, dintr-un birou de pe Harley Street. Noaptea, Cleo Mondaine este o curtezană de o frumuseţe răpitoare, a cărei senzualitate a propulsat-o în topul celor mai pricepute şi elegante femei din branşă. Când află că unul dintre cei mai bogaţi şi puternici clienţi ai săi este un cap al Mafiei ce-i distrusese copilăria, familia şi viaţa, ea renunţă atât la dubla identitate, cât şi la proaspăt descoperita dragoste, pentru a dezvălui adevărul.

22. Blonde fierbinţi – Susan JohnsonColecţia Love's Magic

  Revenite, pe perioada verii, în orașul copilăriei, trei prietene sunt hotărâte să se distreze necondiționat.

  Recent divorțată, pentru Lilly recăpătarea încrederii față de bărbați și acceptarea unei noi iubiri va constitui o adevărată provocare.

  Serena se hotărește să abandoneze bătrânii bogați și să experimenteze sexul cu tineri chipeși, dar fără bani, iar Ceci, feministă convinsă, se va vedea nevoită să recunoască că s-a îndrăgostit și a devenit dependentă de un bărbat… Ceea ce se doreau a fi „aventuri de-o vară” se transformă în iubiri pătimașe, în care sentimentele se confruntă cu logica.

  Cine va câștiga această încleștare, logica dură și nemiloasă sau pasiunea oarbă?

23. În vâltoarea pasiunii – Lisa Kleypasin-valtoarea-pasiunii-de-lisa-kleypas

   Azvârlită în lumea aristocratică, a luxului și bogăției – dar și a comploturilor și intrigilor încâlcite -, frumoasa și inocenta Rosalie Belleau devine prada facilă a seducătorului lord Randall Berkely, „spaima” saloanelor englezești.

   Înainte de a-și realiza greșeala, el îi trezise simțurile și își pierduse inima pentru această copilă ce nu avea asemănare.

  Atât Rosalie, metamorfozându-se în femeie, cât și sir Randall, aflând puterea dragostei, plutesc în negură până când flăcările pasiunii le iluminează calea printr-un labirint plin de pericole… spre înălțimile amețitoare ale extazului…

24. Vallamont, dragostea mea – Pamela GayleVallamont, dragostea mea

   În lupta crâncenă dintre două familii puternice, Catherine constituia marele trofeu – o tânăra impetuoasă, inteligență și frumoasă, curtată de doi moștenitori rivali.

   Dar Vallamont, vastul domeniu ce aparținuse părinților ei și pe care îl pierduseră, muntele copilăriei, devenise locul unei dragoste sfâșiate de ura devastatoare și al unui val de răzbunări cumplite. Prinsă în mijlocul celor două tabere, Catherine sri că va trebui să aleagă între Steven Cotor – care-i răscolise simțurile, luându-i în stăpânire trupul și sufletul – și Nathan McKay – urmașul unei vechi familii nobile, noul stăpân al Vallamont-ului care pulsa în vinele ei.

   Va învinge glasul inimii sau cel al rațiunii, ambele îndemnând-o pe cai diferite, pline de primejdii ascunse și dușmani neștiuți…

,,M-a ridicat spre el, și eu n-am schițat nici o încercare să-i rezist când mi-a acoperit gura cu a sa, la început blând, apoi cu violență, făcându-mă să mi se taie răsuflarea în momentul în care, cu bucurie, i-am simțit apăsarea puternică. Trupul părea să mi se aprindă de dorința, înăbuşind micul glas care, în subconștient, mă avertiza. Acum eram împreună și viitorul n-avea decât să-și poarte singur de grijă...”

25. Magnaţii parfumurilor însângerate – Shirley LordMagnaţii parfumurilor însângerate - Shirley Lord

  Un roman de dragoste-erotic extraordinar, în genul celor scrise de Susan Johnson.

   Frumoasa și inteligentă Louise Towers reușește cu abilitate și perseverenţă să construiască un fabulos imperiu financiar. Succesul o propulsează în elita unei societăți guvernate de bani și sex, unde întâlnește figuri celebre. Personalitate fascinantă și misterioasă, Louise, gheață și foc, dezlănțuie în jurul ei patimi devastatoare, într-o lume în care lupta pentru putere și lipsa de scrupule reprezintă condiții de supraviețuire…

,,

Ea continuă să radă, amuzată de gelozia de pe chipul lui. El își ieșise din minți. Îi desfăcu puloverul dintr-o singură mișcare și nasturii zburară în toate părțile. Buzele lui îi striveau gura cu sărutări. De data asta nu mai putea aștepta, nu mai avea timp să fie blând. [

…]”

26. Păcate candide – Susan Johnson

   Știa să facă dragoste cu aceeași artă cu care un muzician atinge pianul sau un vânător mânuieşte lasso-ul. Știa cum să se miște, cât de unduios, cât de profund. Știa cum să sărute o femeie pe buze sau pe pielea fierbinte de după ureche. Știa cum să-i atingă sfârcurile sânilor și când să-i ridice șoldurile ca să-l primească. Știa când să se poarte cu blândețe și când nu. Cunoștea echilibrul delicat dintre violență și plăcere, dintre duritate și tandrețe. Reușea să aducă o femeie în pragul orgasmului, chiar și numai prin adierea mângâierilor și freamătul șoaptelor.

   Romanul surprinde tulburătoarea evocare a unei pasiuni totale, iubire a sufletului și a trupului, în lupta cu prejudecățile, ostilitatea și intrigile oneroase ale societății americane de la frământatul sfârșit al veacului trecut.

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăria online librărie.net

Cărţi erotice

Top 8 cărţi erotice incitante

Top 5 cărţi erotice care NU mi-au plăcut

Colecţii cărţi

 Gen: Historical romance-erotic – Colecţia Love’s Magic – Colecţii cărţi   

3 COMMENTS

  1. Fetelor, v-ați propus să îmi treziți nostalgia? 🙂 Tare mult mi-au plăcut cărțile de la Elis. Le-am citit pe toate. Preferata mea e Dorințe arzătoare.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.