Seria Familia Stanislaski - Nora Roberts

Seria Familia Stanislaski – Nora Roberts

   Seria Familia Stanislaski – personaje puternice, încăpățânate și dornice să o ia de la capăt. Atunci când se ivește a doua șansă, vor să profite din plin, însă trebuie să-și asume riscuri. O serie încântătoare despre dragoste și puterea miraculoasă a destinului.

1. Taming Natasha – Îmblânzind-o pe Natasha – Editura Litera 

Îmblânzind-o pe Nataşa - Nora Roberts - Colecţia Cărţi Romantice

 După o perioadă în care a fost aclamat drept un compozitor de mare succes, Spence Kimball își dă seama că mai important decât orice este să fie un tată bun pentru fiica lui Frederica, după moartea mamei acesteia. Drept pentru care se decide să facă o schimbare uriașă și se mută din New York într-un mic orășel din Virginia de Vest, unde amândoi încep o nouă viață – tatăl are o nouă slujbă de profesor de colegiu, fiica, o școală nouă și prieteni noi. Când o zărește pentru prima dată pe Natasha Stanislaski, Spence Kimball este uimit de frumusețea ei exotică.

  Dar fosta balerină, acum proprietara unui magazin de jucării din orășel, are un temperament aprins și o fire circumspectă, care îi ține pe bărbați la distanță. Nu este greu pentru Spence să înțeleagă că neîncrederea ei ascunde răni adânci din trecut, așa că el și fiica lui își unesc forțele pentru a găsi o cale către inima bine păzită a Natashei. Căci Spence își dă curând seama că ar face orice să liniștească temerile Natashei că experiențele nefericite din trecut s-ar putea repeta – și să o convingă că dragostea merită întotdeauna o a doua șansă.

2. Luring a Lady – Ademenirea unei doamne – Editura Litera

Luring a Lady - Ademenirea unei doamne - Editura Litera

   Nimic din trecutul lui Sydney Hayward, plin de privilegii și bogăție, nu a pregătit-o în vreun fel să preia cârma afacerii moștenite de la bunicul ei. Noile responsabilități nu îi lasă timp pentru alte complicații – iar Mikhail Stanislaski reprezintă în mod clar o complicație. Artistul care locuiește în clădirea dărăpănată aflată în proprietatea lui Sydney este total diferit de bărbații cu care a avut de-a face ea.

   Acest necunoscut, tulburător de masculin și încăpățânat, care vine dintr-o altfel de lume, pare să aibă un efect straniu asupra ei. Sydney a învățat – și nu în cel mai plăcut mod – că nu poate avea încredere în nimeni, însă descoperă că este greu să-i reziste acestui chiriaș. Mikhail o face să pună la îndoială decizia de a rămâne singură, căci are un talent deosebit nu numai pentru sculptură, ci și pentru a ademeni o doamnă foarte reticentă să-și lase la o parte reținerile și să se lase pradă pasiunii.

   Cei doi reușesc să se ocupe împreună de revoltele în cadrul companiei și de rudele ei răutăcioase, însă vor putea să dea dovadă de suficientă răbdare unul cu celălalt pentru a-și construi și o viață împreună? Seria Familia Stanislaski – Nora Roberts

3. Falling for Rachel – Îndrăgostindu-mă de Rachel – Editura Litera

Falling for Rachel - Îndrăgostindu-mă de Rachel - Editura Litera - Seria Familia Stanislaski

   Zackary Muldoon, fost marinar care s-a mutat în Manhattan unde deține un bar, are probleme cu fratele mai mic. Acesta ajuns în fața Legii. Rachel a fost numită din oficiu avocatul lui Nicholas. Zackary nu știe dacă să aibă încredere în frumoasa și tânăra fată. Nicholas a fost prins în flagrant când încerca să comită un jaf chiar de fratele ei, polițistul Alexi. Rachel, desemnată de tribunal să se ocupe de caz, încearcă în zadar să-l facă să spună cine au fost complicii lui, pentru a primi o pedeapsă mai ușoară.

   Zack vrea să facă tot ce este posibil pentru a-l scăpa pe Nicholas de închisoare. Reușește să-l scoată pe cauțiune și-l ia sub tutela lui. Cei doi frați trebuie să treacă peste neînțelegeri și să aibă din nou încredere unul în celălalt. Rachel încearcă să reziste atracției irezistibile pe care o simte pentru fratele clientului său. Însă înfocatul irlandez nu-i dă nicio șansă ucrainiencei, care îl tulbură cum nu a făcut-o altă femeie…

4. Convincing Alex – Pasiunea lui Alexi – Editura Litera – Seria Familia Stanislaski

Convincing Alex - Pasiunea lui Alexi - Editura Litera

   Pasiunea lui Alexi are un început neobișnuit. Scenarista de seriale de televiziune Bess McNee își iubește atât de mult meseria, încât ar face orice ca să reușească să fie în top. Pentru a înțelege mai bine unul din personajele despre care scrie, intră chiar în pantofii unei prostituate și ‘face trotuarul’ într-o seară pe străzile New York-ului. Chiar dacă nu face altceva decât să se plimbe îmbrăcată sexy pe niște tocuri amețitor de înalte, ajunge să fie arestată polițistul Alexi Stanislaski.

   Acesta este începutul neobișnuit al unei relații pe cât de pasionale, pe atât de plină de suișuri și coborâșuri. Frumusețea lui Bess îl cucerește pe tânărul ucrainian. Totuși, nu pare că ea ar fi o persoană foarte statornică în dragoste. A rupt deja două logodne, iar Alexi nu are încredere că dragostea pentru el va dura. Să se implice sau nu într-o relație care l-ar putea lăsa cu inima frântă?

5. Waiting for Nick  – Așteptându-l pe Nick– Editura Litera

 Waiting for Nick  - Așteptându-l pe Nick- Editura Litera - Seria Familia Stanislaski

 Frederica Kimball are trei scopuri, acum că s-a mutat la New York: să-și găsească o casă care să-i placă, să se afirme ca textier pe Broadway și să-l facă pe Nick LeBeck să se îndrăgostească nebunește de ea.

  Căci Freddie a așteptat toată viața să crească… să devină femeie… să vină ziua în care Nick o va iubi și el la fel de mult cum îl iubește și ea, încă de când avea 14 ani. Iar acum așteptarea a luat sfârșit, iar ea este pregătită!

   Pentru Nick, Freddie a fost mereu o soră mai mică, dulce și adorabilă. Brusc însă, el se trezește că are în față o femeie încăpățânată, pasională și superbă, care îi dă lumea peste cap. El este un compozitor de succes, iar colaborarea cu Freddie nu face decât să îi dea un avânt și mai mare. Dar Nick este un bărbat chinuit, cu un trecut pe care vrea să-l îngroape cu orice preț, dar care, uneori, iese la suprafață și îi determină acțiunile. Împreună, amândoi învață multe despre viață și dragoste, însă Nick trebuie să capete încredere, ca să nu lase durerea trecutului să îi afecteze prezentul și să îi amenințe pe toți cei implicați.

    Căci ceea ce și-a dorit întotdeauna este mai aproape decât și-ar fi imaginat…

6. Considering Kate – Cu gândul la Kate – Seria Familia Stanislaski

Considering Kate - Cu gândul la Kate - Editura Litera - Seria Familia Stanislaski

   Kate Stanislaski Kimball a devenit o balerină de succes, așa cum și-a dorit mama ei. Însă la 25 de ani, când își dă seama că dorul de casă este mai puternic decât orice, întoarce fără ezitare spatele strălucirii scenei și faimei și decide să revină în micul orășel natal pentru a deschide o școală de balet.

   Singurul loc potrivit pentru a-și pune în practică visul este o clădire dărăpănată, care are mare nevoie de reparații. Și singurul om potrivit pentru asta este Brody O’Connell, antreprenorul surprinzător de fascinant pe care îl angajează pentru renovare. Kate este imediat atrasă de acest bărbat dur, și până a se îndrăgosti de el și de fiul lui nu mai este decât un pas.

   Dar Brody este decis să reziste farmecului pe care Kate îl exercită asupra lui. În definitiv, Kate este o tânără răsfățată, care ar putea să decidă oricând să se întoarcă la dansul profesionist. Iar el nu poate permite ca viața fiului său Jack să mai fie dată peste cap.

   Când Jack îi cere mâna lui Kate în numele tatălui său, Kate este fermecată și decide să-l înfrunte pe Brody și să-i ceară să accepte că le este dat să fie împreună, în ciuda încăpățânării lui. Dar va putea rațiunea să fie mai puternică decât inima, când fiecare fibră din trupul lui Brody tânjește să fie alături de Kate?

 

The Stanislaskis: Those Wild Ukrainians Series

Verifică disponibilitatea cărţilor apărute în seria Seria Familia Stanislaski în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.