N-ARE STOFĂ DE IUBIT de Penelope Ward

N-are stofă de iubit, de Penelope Ward – Colecția  Moon Light

N-are stofă de iubit

Penelope Ward

Titlu original: Anti-Boyfriend

Traducere: Ana Săndulescu

Litera

Număr pagini: 272

  O poveste draguță. Personaje cu care empatizezi. Se citește ușor. Ce mi-a plăcut cel mai mult: atitudinea personajului masculin Deacon, față de Sunny, fetița vecinei. Reacțiile bebelușului în prezența lui sunt reacții de milioane. Cei mici sunt puri și simt sufletul omului.

  Relația care se înfiripă între cei doi vecini, să spun așa, este delicată, mai mult de prietenie, la început. Momente amuzante, dar și amintiri cu proiecție profundă în prezent. Pe parcurs, relația lor se transformă în ceva mai puternic, dar cei doi nu prea au curajul să își asume, să se implice. Câteodată trecutul ne ajunge din urmă și nu ne lasă să conștientizăm că trebuie să mergem înainte, să trecem într-o altă etapă…că trecutul este trecut și important este prezentul și viitorul. 

Care va fi deznodământul? Vă las să îl descoperiți!

Sinopsis

  La început, vecinul meu Deacon m-a enervat. Sigur, era frumușel și prietenos. Dar pereții apartamentelor noastre sunt subțiri, așa că îl auzeam ori de câte ori aducea vreo femeie acasă. Iar eu sunt o mamă singură cu un bebeluș, așa că nu prea mă simțeam în largul meu.
  Mi-a venit și mie rândul, însă. Într-o seară, când fetița mea nu se mai oprea din plâns, domnul cel etern amorezat mi-a bătut la ușă. Spre surprinderea mea, când i-a auzit vocea, Sunny a încetat să mai plângă și i-a adormit în brațe.
Ne-am împrietenit, mi-a adus cafele, am stat la povești, dar conversațiile noastre au devenit din ce în ce mai profunde și ne-am apropiat tot mai mult. Până când am depășit o limită, iar prietenia noastră s-a transformat în altceva.
N-am avut de lucru și m-am îndrăgostit de bărbatul cel mai nepotrivit pentru mine, despre care spuneam mereu că „n-are stofă de iubit“. Și atunci, de ce oare tot ce îmi doresc este să fiu eu cea care îi va schimba felul de a privi lucrurile

Verifică disponibilitatea cărții în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

recenzii cărți

3 COMMENTS

  1. O carte relaxanta, tocmai buna pentru momentele cand nu stiti ce sa cititi. Daca alegeti sa o parcurgeti in engleza, limbajul este accesibil.
    Din pacate nu se afla printre preferatele mele, aveam alte asteptari.
    Personajulului masculin ii place fuga atunci cand da de greu.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.