Jocul de-a guvernanta - Tessa Dare - Colecţia Iubiri de poveste

Jocul de-a guvernanta, de Tessa Dare – Colecţia Iubiri de poveste

Jocul de-a guvernanta

The Governess Game

Tessa Dare

Colecţia Iubiri de poveste

Editura Alma/Litera

Girl Meets Duke Series – O fată și un duce: 1. The Duchess Deal – Pact cu ducesa, 2. The Governess Game – Jocul de-a guvernanta, 3. The Wallflower Wage aşteptat în august 2019

   Jocul de-a guvernanta o carte historical romance.

Sâmbătă – 06.04.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Volumul al doilea al seriei „O fată și un duce”, după PACT CU DUCESA, apărut în luna februarie.

A fost rău și este nevoie de o guvernantă să-i dea o lecție.

Guvernantă accidentală. 

   După ce traiul bun îi alunecă printre degete, Alexandra Mountbatten preia un post imposibil: să transforme o pereche de orfani sălbatici în persoane civilizate. Cu toate acestea, fetele nu au nevoie de disciplină. Au nevoie de o casă iubitoare. Încearcă să spui asta tutorelui lor, Chase Reynaud: moștenitorul ducelui, un individ ce cunoaşte viaţa pe de străzi, un diavolul. Doamnele din Londra au încercat sa-l ispitească – să-l facă să se stabilească într-un loc onorabil, dar au eșuat. Cumva, Alexandra trebuie să-i atingă inima … fără a o risca pe a ei.

Un libertin infam. 

   Ca orice libertin care se respectă, Chase trăiește cu o singură regulă: fără atașamente. Atunci când o guvernantă încăpățânată încearcă să-l reformeze, el decide să-i dea o educație – în plăcere. Asta ar trebui să dovedească că nu poate fi îmblânzit. Dar Alexandra este mai mult decât ceea ce cunoscuse el în materie de femei: este inteligentă, perceptivă, pasională. Ea refuză să-l vadă ca pe o cauză pierdută. Curând pereții din jurul inimii lui Chase se prăbușesc … și el este în pericol de cădere.

Alexandra Mountbatten devine guvernanta a două orfane neascultătoare. Cum tutorele lor este un crai notoriu, ea trebuie să ajungă la inima lui fără a risca să cadă în mrejele cuceritorului bărbat. Oare dragostea e un act de curaj?

„Acesta era primul ei sărut. Bun sau rău, stângaci sau foarte reușit, cu siguranţă avea să îl ţină minte tot restul vieţii. Dar, mai mult de atât, își dorea ca și el să-și amintească de acest sărut. O uitase după prima lor întâlnire întâmplătoare de la librărie. Iar de data aceasta
era extrem de hotărâtă să i se întipărească în memorie. Indiferent de cât de multe sărutări avusese parte înainte sau cât de multe aveau să urmeze… Pe acesta avea să îl ţină minte. Fără doar și poate.”

În timp ce se dezlipeau unul de altul, primul ei impuls fu acela de a pleca privirea sfioasă și de a se retrage ușor. Cu toate acestea, se obligă să rămână fermă și să-i întâlnească privirea. Îi dăruise totul. Și măcar avea să rămână cu gândul acesta. Iar dacă el nu găsea nimic de neuitat în întâlnirea lor, atunci măcar avea să știe că nu avusese nici o reţinere. Și avea de ce să fie mândră pentru asta.

Mintea o trădase din nou. Așa că pur și simplu nu mai avea încredere în ea însăși – cel puţin nu în ceea ce-l privea pe Chase. Trebuia să se lupte să treacă peste durerea aceea și să iasă mai puternică de partea cealaltă. Altfel, dorul și iubirea pe care le simţea pentru el aveau să-i distrugă inima bucăţică după bucăţică. Până când nu mai rămânea nimic din ea.

Colecţia Iubiri de poveste aprilie 2019

Colecţia Iubiri de poveste martie 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.