Salvarea unei diavoliţe - Kate Moore
Literaturapetocuri.ro Colecţia Iubiri de poveste Love Books

Salvarea unei diavoliţe, de Kate Moore – Colecţia Iubiri de poveste iulie 2019

Salvarea unei diavoliţe

To Save the Devil

Kate Moore

Colecţia Iubiri de poveste iulie 2019

Editura Alma/Litera

Seria Fiii curtezanei – Sons of Sin Series 1. To Tempt a Saint (2009) – Păcate pentru un sfânt 2. To Save the Devil (2010) – Salvarea unei diavoliţe 3. To Seduce an Angel (2011) – Seducerea unui înger

   Salvarea unei diavoliţe Kate Moore historical romance.

Sâmbătă – 27.07.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Volumul 2 al seriei „Fiii curtezanei”, după PĂCATE PENTRU UN SFÂNT, publicat în luna mai.

  Doi spioni își unesc forțele, și căutările îi conduc în lumea periculoasă a intrigilor și trădărilor, unde pentru datorie lupți – iar pentru dragoste este posibil să mori.

   Ex-spion și agent pe Bow Street, Will Jones salvează o tânără frumoasă și lipsită de dragoste dintr-un bordel din Londra, dar ea nu este o femeie lipsită de apărare şi inocentă aşa cum crede el şi cum lasă ea să se înţeleagă. Aşa că…după ce crede că a făcut o faptă bună, el se confruntă cu o femeie plină de spirit care se opune ajutorului său, scapă de protecția lui și îl surprinde cu imaginația de care dă dovadă.

„El se întoarse. Privirea întunecată o susţinu pe a ei. Pulsul ei se mări inexplicabil. Nu ar trebui să îl ademenească. El stătea încordat. Elena rămase nemișcată, grijulie să nu provoace vreo acţiune neașteptată.
Mâna lui ţâșni, o prinse de talie și o aduse strâns lângă el.
– Am instrumentul ăsta util care îmi spune unde ești. Dacă patul ăsta s-ar întinde de aici până în Franţa, aș ști exact unde ești în orice moment.”

Ar începe cu gura aceea voluptuoasă, cu dulcea buză de jos ieșită în afară, ce dispărea în colţuri strânse, pentru că nu zâmbea cu ușurinţă. Ar face acele buze să se deschidă, și prinse sub ale lui. Știu deodată că era o idee proastă. Îi dorea corpul. Săruturile erau doar tatonările din întâlnire, înduplecarea adversarului înaintea unui atac în forţă.”

Nu îi putea citi gândurile. Îl înţelesese? Că putea oferi plăcere și pasiune și nimic mai mult? Era atât de pierdută în viaţa ei imaginară ca Elena, că nu recunoștea consecinţele reale ale actului de a face dragoste?”

   Kate Moore a început să predea în 1968 și să scrie romane în 1984. „Efectuarea de lucrări de ficțiune mă ajută să înțeleg cum să antrenăm tinerii cititori de ficțiune să profite cât mai mult de experiența lor”. Este scriitor premiat, publicat, independent, de ficțiune, cu o pasiune de a explora partea întunecată a Londrei și partea strălucitoare a iubirii. Printre lucrările sale recente se numără: „Câștigătorii de cărți” „O dată pe un inel” în „RING OF TRUTH”,  seria Canyon Club, THE LONER și GOLDEN BOY.

Colecţia Iubiri de poveste august 2019

Colecţia Iubiri de poveste iulie 2019

Colecţia Iubiri de poveste iunie 2019

Colecţia Iubiri de poveste mai 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Cărţi Romantice

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.