Contract de căsătorie - Catherine Bybee - Seria Căsătorii neaşteptate

Contract de căsătorie, de Catherine Bybee – Colecţia Cărţi Romantice

Contract de căsătorie

Wife by Wednesday

Catherine Bybee

Colecţia Cărţi Romantice mai 2019

Editura Lira/Litera

Seria Weekday Brides – Seria Căsătorii neaşteptate: 1. Wife by Wednesday (2011)- Contract de căsătorie, 2. Married by Monday (2012) – Măritată până luni, 3. Fiance by Friday (2013), 4. Single by Saturday (2014). 5. Taken by Tuesday (2014), 6. Seduced by Sunday (2015), 7. Treasured by Thursday (2015)

   Contract de căsătorie – Catherine Bybee – Seria Căsătorii neaşteptate

Cartea apare vineri – 17. 05. 2019 – la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Blake Harrison:

   Bogat, fermecător … și are nevoie de soție până miercuri. Blake apelează la Sam Elliot, dar care nu este omul de afaceri pe care se aştepta să-l întâlnească. În schimb, Blake se confruntă cu Samantha Elliot, frumoasă și cu o voce sexy, acea voce pe care multi bărbați ar fi dat orice să o audă, în special la un anumit telefon.

Samantha Elliot:

    Proprietar al companiei Alliance, neinteresată de căsătorie … asta până când Blake îi va oferi zece milioane de dolari pentru un contract de un an. Și nu e nimic indecent sau față de această propunere. Banii o vor ajuta într-adevăr cu facturile medicale ale familiei. Tot ce trebuie să facă Samantha este să-și păstreze atracția faţă de noul ei soț și să-i evite patul.

   Dar sărutările lui Blake se dovedesc a fi prea dificile pentru Sam să reziste. Era un contract de căsătorie planificat pentru tot … cu excepția faptului că s-a îndrăgostit, şi că nici unul dintre ei nu reușește să reziste farmecului celuilalt!

Bogat, șarmant și… în căutare unei soții până miercuri. Blake apelează la o agenție matrimonială. Spre surprinderea lui, șefa agenției este răvășitoare! Și îi propune o afacere pe care cu greu o poate refuza: să fie soția lui pentru un an și pentru 10 milioane de dolari.

„Le găsise soţii bărbaţilor care nu aveau timp sau nu doreau să intre în jocul întâlnirilor în oraş şi înfiripării unei legături romantice. Oameni care nu căutau iubirea, ci pur şi simplu un companion. Unii voiau să aibă o soţie astfel încât iubitele lor să înceteze să-i mai bată la cap să le ia un inel.”

„Sărutul lor îl tulburase. Începuse ca un act teatral, o demonstraţie publică a afecţiunii care, dacă era nevoie, putea fi relatată avocaţilor. Însă de când el şi Samantha plecaseră de la capelă, nu se mai gândise la altceva decât la cât de tare şi-ar fi dorit să repete actul în sine. Felul în care faţa ei se luminase şi faptul că-şi ferise privirea dovedea că şi ea era la fel de excitată ca şi el. Fir-ar să fie, n-ar trebui să tânjească trupeşte după soţia sa. O soţie de convenienţă. O soţie care adesea îl făcea să zâmbească şi îl făcea să îşi pună la îndoială apucăturile de gigolo şi trecutul superficial.”

„Ceasul interior din capul ei, care număra descrescător secundele pe care le mai avea de petrecut în calitate de soţie a lui Blake, ticăia în fiecare zi mai tare şi mai tare. Şi, cu cât încerca mai abitir să ignore zgomotul acesta, cu atât mai adânc părea că-i brăzdează sufletul. Erau clipe, cum ar fi acum, când el îi zâmbea şi o încuraja să-l însoţească în călătorie, în care Samantha avea senzaţia că mariajul lor nu se rezuma la un simplu act – o simplă bucată de hârtie ca un contract pe care amândoi fuseseră dispuşi să şi-l asume. Felul în care Blake făcea dragoste cu ea ori o ţinea în braţe chiar şi atunci când erau amândoi prea obosiţi să facă altceva, îi picura lumină în suflet în fiecare zi.”

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în mai 2019

Colecţia Cărţi Romantice – Romanele publicate în aprilie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Cărţi Romantice

8 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.