A doua sansa la dragoste

A doua sansa la dragoste, de Elizabeth Thornton

A doua sansa la dragoste – Elizabeth Thornton

Titlul original: The Runaway McBride

An aparitie: 2009 

Seria Seers of Grampian

1 Runaway McBride – A doua șansă la dragoste

2 Scott and I – Frumoasa trădătoare

3 A Bewitching Bride

   Anul: 1885 – Un roman din epoca Victoriana cu un dram de paranormal si anchete de detectiv, cu dragoste inflacarata si  furie acumulata. O poveste de dragoste intre doi oameni care au crezut in minciuni si neincredere.

   Pe patul de moarte, bunica scotiana si cu puteri de clarvazatoare a lui James Burnett, prezice ca: mireasa lui este in pericol de moarte. James trebuie sa o salveze sau va muri. Exista o problema: James este vaduv si nu are nicio mireasa.  Dar la scurta vreme incepe sa aiba vise, halucinatii, cosmaruri, despre Faith McBride – prima femeie cu care trebuia sa se casatoreasca, prima pe care o iubise ca un nebun. Numai ca aceasta din motive de neinteles l-a abandonat inainte de nunta.

   Trecuse 8 ani de atunci si nu avea nicio dorinta sa o vada acum, ranile provocate fiind vii. In tot acest timp incercase sa o uite inecandu-si amarul in whisky si femei.
Dar in urma unui vis ciudat in care Faith este urmarita de un criminal – un vis ce pare real – se decide sa o gasesca si sa o protejeze. Atunci isi da seama si ca mostenise puterile bunicii sale.

   Faith isi aminteste ca James o parasise pentru a se casatori cu alta. Asa a crezut atunci si aceasta credinta si neintelegere a persistat in timp.  Fusese ranita, inima fiindu-i franta in doua de omul pe care il iubise.  Nu voia sa-l mai vada niciodata. Dar, totusi,  atunci cand se intalnesc ea stie in sufletul ei ca inca il iubeste, dar se poarta rece si distant cu el.
 Iata ca este atacata de niste necunoscuti este urmarita de un criminal, iar cel care ii vine in ajutor este James.

Faith incerca sa descopere secretul mortii mamei ei.

  Vor reusi cei doi sa afle adevarul despre ei, in primul rand? Vor reusi sa-si dea seama ca totul a fost o neintelegere? Vor ramane impreuna? Cine este criminalul si, care este secretul misterios? Vor reusi sa scape?

O mica descriere a cartii ,,A doua sansa la dragoste” din colectia ,,Iubiri de poveste” – 29.03 2014.

Sursa: Amazon

Colectia Iubiri de poveste

Autor: Iasmy

 

12 COMMENTS

  1. O mica bucurie pt, voi! 🙂 De ce sa tin pt, mine, cand pot impartasi cu prietenii mei. Si eu astept cartea sper ca atunci cand o citesc in totalitate sa pot sa am o parere buna.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.