Casa păcatelor - Elisabeth Naughton - pasiuni întunecate

Casa păcatelor – Elisabeth Naughton – pasiuni întunecate

   Casa păcatelor – o serie incendiară în care pasiunea și dorințele vor întuneca gândirea personajelor. Prezintă fapte bazate pe realitate. 

1. Fructul interzis – Forbidden (2018) – Colecția Cărți Romantice

Fructul interzis - Elizabeth Naughton - Colecţia Cărţi Romantice

El este ispita. Fructul interzis. O dorință căreia nu îi poţi rezista. 

   Natalie James își părăsește orașul natal pentru a merge în Manhattan, sperând să găsească răspunsuri legate de moartea celei mai bune prietene ale ei. În schimb, îl găsește pe Luciano Salvatici. Periculos și atrăgător, Luc radiază putere și căldură, dar îşi protejează secretele sinistre.

   Natalie știe că trebuie să păstreze distanța, dar, în ciuda pericolului, nu poate rezista să nu cadă pradă aspectului seducător şi  atingerilor lui. Nu poate opri dorinţa pentru gustul păcătos al buzelor lui. Dorința lor este sălbatică. Îmbătătoare. Periculoasă. Dar înainte ca ea să se predea şi să se lase mistuită de la focul care mocneşte între ei, Natalie trebuie să descopere ce  ascunde Luc în spatele ușilor interzise ale Casei Păcatului …Tânăra simte că el ascunde taine care ar putea distruge relația dintre ei.

  Nathalie pleacă în Manhattan, pentru a lămuri misterul morții unei bune prietene, dar cade pradă  celui pe care îl consideră vinovat: Luciano, tentația supremă, fructul interzis.

Nu-mi puteam scoate din minte privirea lui. Toată noaptea m-am foit, disperată să ştiu ce însemna privirea aceea, ce îi trecuse prin minte în clipele acelea şi de ce se uitase atât de lung la buzele mele. Şi chiar dacă nu mi-aş fi dorit, l-am visat. Mi-am imaginat ce mi-ar fi făcut dacă l-aş fi sărutat, în loc să fug ca un animal speriat. Dacă i-aş fi rupt cămaşa de pe el, dacă i-aş fi dezmierdat trupul cu degetele, cu limba, cu dinţii. Dacă l-aş fi devorat cum mă devoraseră pe mine ochii lui.

Voiam totul de la ea. Voiam să iau totul, cu lăcomie. Dar mai mult decât orice, voiam să am supunerea ei. Întunericul din sufletul meu tânjea după supunere. Iar pe când o sărutam, implorând-o cu buzele să mi se supună, am ştiut că nimic altceva nu avea să-mi aducă satisfacţie. Nici sărutările ei, nici trupul ei, nici măcar propria ei plăcere.

2. Sclava iubirii – Deceived (2018) – Colecția Cărți Romantice

Sclava iubirii - Elisabeth Naughton - Colecţia Cărţi Romantice

 Cel de al doilea volum din seria Casa păcatelor – House of Sin îl pune pe Luc într-o poziție ingrată. Va fi forțat să facă totul pentru a-i apăra viața lui Natalie. Va face tot ce poate să o știe în siguranță, inclusiv să se însoare cu ea. Cei doi se înfruntă plini de pasiune și resentimente, fiecare zi pare un compromis dureros, în pofida atracției fatale dintre ei.

Unele uși nu au fost niciodată menite să fie deschise … 

   Am făcut o greşeală fatală. N-ar fi trebuit să văd niciodată în spatele ușilor, în lumea interzisă. Dar am făcut-o, iar acum sunt prizonieră. Prinsă în cursă – blocată de omul pe care credeam că îl iubesc. Omul în care, odată, am avut încredere. Omul pentru care, în ciuda minciunilor și a înșelăciunii, continui să mă rog. El îmi poate rezolva hotărârea cu cererea aspră, șoptită, și mă simt sclava dorinței. Și totuși, dacă vreau să supraviețuiesc, trebuie să găsesc o cale de a scăpa. Pentru că dacă nu o fac, mă tem că voi fi consumată de o lume umbroasă, care în cele din urmă mă va distruge. Pierdută pentru totdeauna în Casa păcatelor.

Inima îmi bătea cu putere. Sângele din vene se transformă într-un vuiet în urechi. M-am întins după el, sorbindu-l la fel cum bea apă un călător care dă peste o oază în deşert.

Simţeam în stomac un amestec de frică, nesiguranţă şi euforie. Da, îl doream. Da, voiam asta. Dar dintr-odată, tot ce se întâmpla nu avea nici o legătură cu mine. Era despre el şi demonii lui, şi pentru prima oară de când îl atinsesem în seara asta, mi-am dat seama că nu îmi spusese numele. Nu folosise alintul angioletto pe care îl şoptea de fiecare dată când eram aproape. Mă întrebam dacă acum mă vedea pe mine sau vedea o femeie din trecutul lui.

„– Ştiu că nu mă crezi acum, dar e adevărat. Te iubesc.
Mă strânse mai tare în braţe. Nu o să-i las să te atingă, îţi promit că o să te protejez. Eşti a mea. Eşti a mea şi eu sunt al tău şi nu o să-i las niciodată să te rănească. Te iubesc, draga mea Natalie. Îşi lipi buzele de zona sensibilă din spatele urechii. Te iubesc atât de mult. Te rog, dă-mi o şansă să-ţi demonstrez asta.”

3. Legături întunecate – Undone (2018) – Colecția Cărți Romantice

Legături întunecate - Elisabeth Naughton - Seria Casa păcatelor

   Dragostelui Luciano față de Natalie va fi testată lmaximum. Va fi nevoisă îndure torturi teribile. Dar oare o iubește atât de mult? În spatele ușilor închise ale Casei Păcatelor nimeni nu este în siguranță. Mai rămân cuvintele fetei scrise în Jurnal, dar și gravate adânc în inima ei:

   ,,Îl iubesc. Este singurul adevăr care contează acum. Am renunțat la viața mea de dinainte. Am cedat cu totul dorințelor șpoftelor lui, foculupe care el singureușește să-l trezească în mine. Împreună am găsiputere și salvare unul în celălaltDaaici sunforțe ale răului care mă vor vedea tot timpul ca pe o amenințare. Vosă mă elimine.  mă zdrobească. Am încredere că dragostea noastră poate fi testată și va rezista. Totuși, nu pot să ignor umbrele amenințătoate care vor să se strecoare până la noi. Acum înțeleg că ele nu vor să mă distrugă pe mine, așa cum îmi era teamă. Ele au venit pentru el. Vor să mi-l fure pentru totdeauna. Vor să-l atragă pentru totdeauna în bezna sinistră a lumii pe care a încercat să o evite atâta timp. Sunt pierdută în întunericul fără scăpare ale Casei Păcatelor.”

Citeşte Serii cărţi

House of Sin Series

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Interviu în exclusivitate cu autoarea Elisabeth Naughton

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.