Misterele noptii de Nora Roberts-Colectia „Carti Romantice”

Misterele noptii de Nora Roberts-Colectia „Carti Romantice”

Misterele noptii de Nora Roberts

Titlul original: Midnight BayouMisterele noptii

Dupa acest roman s-a regizat in anul 2009 un film ce are in rolurile principale pe: Lauren Stamile. Faye Dunaway si Jerry O’Connell. Filmul a debutat la data de 28 martie 2009, regizat de Ralph Hemecker. Face parte din colectia de filme dupa romanele lui Nora Roberts: Northern, Lights, High Noon si Tribute.

Avocatul Declan Fitzpatrick, a fost dintotdeauna un nonconformist si are unele dorinte inexplicabile. Nu intelege de unde ii vine dorinta de-a cumpara un conac vechi si darapanat -Manet Hall, din apropierea orasului New Orleans. Cand aude ca acest conac este de vanzare nici nu se mai gandeste si trece la atac. Intentioneaza sa-l repare si sa locuiasca acolo.
Prin partile locului circula o legenda in legatura cu conacul. Se spune ca acesta ar fi bantuit. Legenda mai spune ca in acest conac a avut loc o crima. Este povestea a doi frati gemeni: unul bun si altul rau si ca cel rau ii ucide sotia fratelui sau geaman.
Nu prea tine cont Declan de legende, mai ales ca ceva imexplicabil il atrage catre acest conac.
Incepe reparatiile, el se muta acolo sa fie in preajma si chiar incepe sa lucreze la o sala. Imediat dupa ce se muta, Declan incepe sa auda voci, sa vada lucruri, zgomote ciudate il impresurau. Fantomele conacului incercau sa i-a legatura cu el. In acelasi timp Declan incepe sa aiba si viziuni despre niste evenimente petrecute in secolul trecut ce au avut loc in conac. Incearca sa dezlege misterul dar are nevoie de ajutor.

Printr-un prieten ia legatura cu Angelina sau mai bine spus Lena Simone, descendenta femeii ucise.
Este dragoste la prima vedere, dar Lena este destul de speriata de aceste sentimente puternice venite foarte repede. Sunt extrem de atrasi unul de celalalt si nu este decat un pas pentru a dezvolta o relatie. Lena este de origine Cajun si are o legatura profunda cu conacul asa cum a avut si inca mai are si bunica ei Odette.
Cu ajutorul bunicii ei cu care lua legatura, Lena si Declan isi da seama ca sunt legati de ceva inexplicabil si nevazut de Manet Hall. Vor incerca sa dezlege misterele atat al legaturii lor cat si al fantomelor si legendei si vor descoperi un secret ce a fost tinut ascuns timp de peste 100 de ani.
Daca va place ceva paranormal combinat cu romantism cartea este ofertanta.

 Aceasta carte a mai fost editata si cu titlul de: „Din nou impreuna.”

 Cartea „Misterele noptii” de Nora Roberts apare in colectia „Carti Romantice” si poate fi achizitionata impreuna cu revista Libertatea pentru femei din data de 03.10.2014.

 Autor: Iasmy

11 COMMENTS

 1. BRAVO IASMY FELICITARI!!! locco_smiley_10 locco_smiley_10
  EU STIU CA AM ACEASTA CARTE,DECI AM SA O CAUT PRIN BIBLIOTECA,SPER SA O GASESC locco_smiley_15 ,CHIAR AM UITAT SUBIECTUL CARTI. :O

 2. Am cartea si e una dintre preferatele mele..doar exista case bantuite de fantome.Va recomand sa cititi cartea si sa urmariti ecranizarea.Merita

 3. Alina,ma omori locco_smiley_31 si asta e ecranizata?
  Off, locco_smiley_41 chiar trabuie sa fac un maraton de filme 😀

 4. Interesant subiect! paranormal, fantome ,romatism …. chiar nu stiu cum am ratat o carte de Nora Roberts
  Iasmy, iti multumim pentru prezentare locco_smiley_10
  Alina , un link se poate , dupa ce citim cartea sa vizionam si filmul ? te locco_smiley_37

 5. Diana,o sa incerc sa gasesc un link la film .Inca stau in dubii daca sa iau si versiunea de la Lira

 6. Imi place cum suna descrierea! Mai ales ca este o poveste de dragoste, amestecata cu ceva paranormal. locco_smiley_4 Sper sa o citesc si eu si sa vad si filmul. 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.