10325210_593932044037734_1946129924307581963_n

Vineri, 23.05.2014 apare cartea “Gustul dragostei”de Barbara Taylor Bradford . Aceasta poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista “Libertatea pentru femei“.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

De peste 160 de ani, impozanta Cavendon Hall este resedinta a doua familii ale caror destine s-au intrepatruns inexorabil: aristocratii Ingham si slujitorii lor loiali, membrii familiei Swann.
Lady Daphne, cea mai frumoasa dintre cele patru fiice ale contelui, se pregateste sa fie prezentata la curte si sa-si faca debutul in inalta societate. insa cineva si-a pus in gand sa distruga totul – si a ales cel mai crud mod cu putinta. Consecintele pot fi dezastruoase atat pentru viata si reputatia frumoasei tinere, cat si pentru intreaga familie si pentru numele de Ingham. Reintoarcerea lui Hugo Ingham Stanton, varul primar al contelui, alungat de la Cavendon Hall cu saisprezece ani in urma, va fi pentru Lady Daphne nu numai o salvare providentiala, ci si gasirea unei iubiri pentru o viata.
Sub amenintarea Primului Razboi Mondial, familiile Ingham si Swann vor fi supuse unor incercari pe care nu le-ar fi crezut niciodata posibile – loialitati vor fi puse sub semnul intrebarii, secrete vor fi dezvaluite si iubiri vor fi tradate.

Sursa Carti Romantice

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.