O minciună perfectă de Peter Swanson

O minciună perfectă, de Peter Swanson – Colecţia Buzz Books – Noutăţi Editura Litera

O minciună perfectă

All the Beautiful Lies

Peter Swanson

Colecţia Buzz Books

Editura Litera

Apariţie octombrie 2019

Thriller psihologic, poliţist

     O minciună perfectă de Peter Swanson thriller psihologic.

   Harry Ackerson a considerat-o întotdeauna pe mama sa vitregă, Alice, frumoasă și sexy într-un mod „nepământean“. Ea a fost mereu amabilă și atentă, chiar dacă un pic distantă în ultimii ani.
Cu câteva zile înainte ca Harry să absolve facultatea, Alice îl sună cu o veste șocantă. Tatăl său este mort, iar poliția crede că s-a sinucis. Distrus, Harry se întoarce în Maine, acasă la tatăl său, și, împreună cu Alice, își propun să afle ce s-a întâmplat.

   La scurt timp, Harry întâlnește o tânără misterioasă pe nume Grace McGowan. Deși susține că este nou sosită în zonă, Harry bănuiește că Grace i-a cunoscut părinții. Dar Grace nu este singura femeie atrăgătoare interesată de Harry. Senzuala Alice îi face și ea avansuri.
Harry este tot mai vrăjit de cele două femei, însă cu cât se apropie mai mult de ele, cu atât se simte mai izolat și mai dezorientat, temându-se că atât Grace, cât și Alice ascund secrete periculoase – chiar mortale – și că nici una nu spune adevărul.

  „Iubitorii suspansului vor devora această carte delicios de duplicitară, plină de răsturnări de situație, senzualitate, lăcomie și minciuni.“ Library Journal

Noul thriller psihologic al lui Swanson este o explorare captivantă a amăgirii și a înșelăciunii.“ Booklist

Litera

   Peter Swanson, autorul romanului ,,Cei care merită să moară” – Un thriller psihologic, plin de suspans, care abundă în capcane și întorsături de situație. Este un roman în care criminalii și victimele își schimbă rapid poziția, fapt ce vă va ține cu sufletul la gură pe tot parcursul lecturii. Cu siguranță nu îl veți putea lăsa din mână până nu îl veți da gata. recenzie pe Literaturapetocuri

Noutăţi editoriale

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

recenzii cărţi

 

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.