Ducesa desculţă de Susanne Enoch

Ducesa desculţă, de Susanne Enoch – Colecţia Cărţi Romantice septembrie 2019

Ducesa desculţă

Rules to Catch a Devilish Duke

Susanne Enoch

Colecţia Cărţi Romantice septembrie 2019

Editura Lira/Litera

Seria Mirese scandaloase / Scandalous Brides Series: 1. Pariul pe iubire – A Beginner’s Guide to Rakes, 2. Îmblânzirea unui crai – Taming an Impossible Rogue, 3. Rules to Catch a Devilish Duke – Ducesa desculţă, 4.The Handbook to Handling His Lordship

   Ducesa desculţă de Susanne Enoch romance.

Cartea Ducesa desculţă, de Susanne Enoch apare vineri – 27.09.2019 –  la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

Volumul 3 al seriei Mirese scandaloase, după ÎMBLÂNZIREA UNUI CRAI.

ÎNCALCĂ TOATE REGULILE …

   Sophia White știe că nu se va căsători niciodată într-o societate politicoasă. Fiica ilegitimă a unui nobil, lucrează la Tantalus Club, un club discret pentru domni – iar singurul ei confident este un pastor care vrea să-i salveze sufletul. Așadar, când Sophia este invitată să-și petreacă vacanțele la moșia lui Adam Baswich, drăguțul diavol de frumos duce Greaves, este încântată – și hotărâtă să se bucure de ultimele nopți de libertate înainte de a-și ,,preda” mâna …

PENTRU A CAPTURA INIMA UNUI NOBIL…

   A o pe invita Sophia de Crăciun este o mare îndrăzneală din partea lui Adam, dar în curând constată că ii face plăcere. Sophia este frumoasă, curajoasă, încăpățânată, în ciuda circumstanțelor ei scandaloase – și deloc genul de femeie cu care s-ar putea căsători. Adam știe că trebuie să găsească o soție până la treizeci de ani sau își va pierde averea. Poate însă sfida conveniențele, căsătorindu-se cu fiica nelegitimă a unui nobil, riscând totul în numele iubirii?

,,Preţ de o clipă, Adam avu senzaţia clară că timpul îşi încetinise cumva curgerea, iar încăperea se cufundase în întuneric, care învăluise totul în afară de femeia în rochie verde smarald ce îi zâmbea. Tânjea să îşi încaseze premiul, sărutul promis, chiar dacă rămăşagul fusese pus în glumă. Tânjea să îi guste gura zâmbitoare. Tânjea să tragă în piept parfumul ei şi să îi simtă pielea dezgolită sub mâinile lui.”

„– Ai gust de căpşune, murmură el, sărutând-o din nou.
– Iar tu ai gust de păcat, replică ea pe acelaşi ton, zâmbind de sub gura lui. Aroma mea preferată.”

„Căldura gurii ei păru să se reverse în toată fiinţa lui, înfierbântându-l pe dinăuntru suficient cât să nu mai simtă nimic din frigul iernii.”

Rămânea însă întrebarea: era mai bine sau mai rău să îşi ofere câteva momente pe care să le păstreze cu drag în amintire, dacă acele momente riscau să se transforme în pumnale înfipte în inima ei?

Colecţia Cărţi Romantice octombrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice septembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice august 2019

Colecţia Cărţi Romantice iulie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi Romantice

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.