Dalia albastraAstazi, 11.07.2014 a aparut cartea „Dalia albastra.Visul Stelei” (vol.2) de Nora Roberts. Aceasta poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista “Libertatea pentru femei“.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

„Stella Rothchild este tanara vaduva angajata ca manager al pepinierei in Gradina, afacerea infloritoare a legendei locale Roz Harper. Pe langa slujba preferata, se bucura si de oportunitatea de a locui in Harper House, splendida casa a familiei lui Roz. Astfel, intre cele doua femei si Hayley, ruda indepartata a gazdei, se leaga o stransa prietenie. Iar viata ii mai rezerva Stellei si alte surprize, una dintre fiind Logan Kitridge, designerul peisagist al pepinierei, barbatul chipes si spontan care va aduce pasiunea in viata ei.
Dar pasiunea naste ura atunci cand trecutul e plin de suferinta. Caci istoria descendentei Harper ascunde un secret negru precum sufletul Miresei Harper – cea care a murit aruncand un blestem asupra familiei si care continua sa bantuie casa in care si-a gasit sfarsitul. Si ura ei a crescut odata cu trecerea timpului, fiind indreptata impotriva a tot ceea ce e animat de sentimentul dragostei. Iar dragostea pluteste in aer…”

Sursa Carti Romantice

8 COMMENTS

  1. Mi-a cumparat-o dl sot ,desi am Trilogia Gradinii .Sunt ani de cand am citit-o (trilogia)si mi-a ramas in minte intreaga intriga (mai ales ca avem de-a face si cu o fantoma) locco_smiley_4

  2. Am citit-o,cartea e buna dar…..e foarte naspa ca au impartit primul volum in 2 carti,am rasfoit prima carte ca sa pot sa merg exact pe firul lecturii.Nu am rabdara sa astept pana in august sa le citesc pe toate :d

    O zi cu soare va doresc! locco_smiley_46 locco_smiley_46 locco_smiley_46

  3. si eu am luat-o si astept toate volumele
    le citesc in septembrie , acum sunt cam ocupata si merita savurate fara graba,,, multumim fetelor

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.