Amintirile nopții de Sidney Sheldon

Amintirile nopții, de Sidney Sheldon – Colecţia Cărţi Romantice ianuarie 2020

Amintirile nopții

Memories of midnight

Sidney Sheldon

Colecţia Cărţi Romantice ianuarie 2020

Editura Lira/Litera

Reeditare Sidney Sheldon – Amintiri de la miezul nopții

   Amintirile nopții de Sidney Sheldon romantic suspense.

Cartea apare vineri – 24.01.2020 – la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

   Urmare a celebrului roman ‘De cealaltă parte a miezului nopții’, cartea urmărește viața lui Catherine Douglas încercând să se întoarcă la viață, după tragedia cumplită prin care a trecut, pierzându-și amintirile și dragostea. Ea ajunge fără să vrea în atenția puternicului magnat grec Constantin Demiris, care îi ucisese soțul.

,,Trebuie să pară un accident. Crezi că te descurci?

Era o insultă. Simţea cum îi creşte furia. Aceasta era o, întrebare pe care o puneai unui amator cules de pe stradă. Era tentat să-i răspundă cu sarcasm:

Oh, cred că mă descurc. Aţi prefera un accident în casă? Pot aranja ca ea să-şi rupă gâtul căzând de pe scări. Ca şi dansatoarea din Marsilia. Sau se poate îmbăta şi îneca în baie. Ca şi moştenitoarea din Gstaad. Sau ar putea lua o supradoză de heroină. Scăpase de trei în felul acesta. Sau ar putea adormi în pat cu o ţigară aprinsă. Ca şi detectivul suedez la L’Hotel, pe malul stâng al Senei. Sau poate că aţi prefera un accident în afara casei? Pot aranja un accident de circulaţie sau prăbuşirea unui avion sau dispariţia pe mare.

Dar nu a spus nimic din toate aceste lucruri, pentru ca,  de fapt, se temea de bărbatul din faţa lui. A auzit despre el prea multe poveşti care te îgheţau şi avea toate motivele să le creadă. Nu spuse decât:

  • Da, domnule, pot aranja un accident. Nu va şti nimeni.”

Un bestseller captivant, un joc letal al dragostei, dorinței și morții, în care supraviețuitorii se întâlnesc pentru o ultimă confruntare…

Colecţia Cărţi Romantice ianuarie 2020

Colecţia Cărţi Romantice decembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice noiembrie 2019

Veifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

foto Cărţi Romantice

#cărţiromantice

#romanticsuspense

 

 

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.