DUFF Desemnata Uratica si DoloFana din gasca Fetelor de KODY KEPLINGER

DUFF (Desemnată Urâțica și DoloFana din gașca Fetelor) de KODY KEPLINGER

„În liceu, întotdeauna m-am simțit ca rățușca cea urâtă – prietenele mele cele mai bune erau incredibil de frumoase, așa că atunci când am aflat că există și un cuvânt pentru a descrie această stare de fapt, în ultimul an de liceu, am știut că eu eram ceea ce se numea DUFF – Desemnată Urâta și Dolofana din gașca Fetelor. Ideea de a scrie un roman în care Duff să apară în titlu a pornit mai întâi ca o glumă, dar după ce mi-am dat seama că și prietenele mele se simțeau uneori Duff, am știut că trebuie să-mi scriu povestea.”

… și povestea sună așa:

Bianca Piper are șaptesprezece ani, este o fire cinică, dar o prietenă loială, și nu se crede deloc cea mai frumușică din grupul ei de amice. Totodată, este mult prea isteață ca să se lase atrasă de șarmul fustangiului Wesley Rush, vedeta liceului. De fapt, Bianca îl urăște. Ba chiar, după ce acesta o poreclește „Duffy”, îi răstoarnă un pahar de Cola direct în cap.

Însă lucrurile nu stau prea bine în familia Biancăi, iar ea caută cu disperare ceva care să o distragă. Așa că îl sărută pe Wesley. Mai mult decât atât, chiar îi place. Dornică de o evadare, Bianca începe cu el o relație secretă, de tipul inamici cu beneficii.

Dar, apoi, situația se schimbă. Wesley nu e deloc un tip superficial, iar viața lui e la fel de încâlcită ca a ei. Dintr-odată, îngrozită, Bianca își dă seama că e pe punctul de a se îndrăgosti de tipul pe care credea că îl urăște cel mai mult.

Sursa Editura Epica Publishing House

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.