Sarutul secret al intunericului de Cristina CourtenayAstăzi a apărut cartea Sărutul secret al întunericului de Cristina Courtenay-Colecția Cărți pentru suflet. Poate fi achiziționată de la chioșcurile de ziare împreună cu revista Click pentru femei.

Preț revistă + carte = 9.99 lei

Titlul original: The Secret Kiss Of Darkness

Kayla Sinclair îşi dă seama că are necazuri mari, după ce aproape a intrat în faliment cumpărând la licitaţie un portret uriaş al unui bărbat misterios din secolul al XVIII-lea. Personajul din tablou, Jago Kerswell, hangiu şi contrabandist, a fost dispus să-şi asume orice risc pentru a fi cu Lady Eliza Marcombe, o tânără nobilă, căsătorită cu un om bogat, dar rău. Sunt peste două secole între Kayla şi Jago, dar destinele lor devin strâns legate datorită unei vrăji facute de o ţigancă …
Astfel, Kazla se trezeşte prinsă într-o căutare care ar putea vindeca trecutul, dar nu poate anticipa pericolul din propriul viitor. Va găsi oare fericirea sau i se va frânge inima?

Ar fi jurat să o aştepte o eternitate, dacă ar fi fost nevoie, presupunând că acea aşteptare ar fi până la urmă răsplătită. Însă anii, secolele treceau fără ca sfârşitul să se întrezărească şi el începea să simtă disperarea. Să se îndoiască. Oare avea să mai fie vreodată împreună?

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.