17.04.2015 Capriciile destinului de Mary Jo Putney- Colectia „Carti Romantice”

17.04.2015 Capriciile destinului de Mary Jo Putney- Colectia „Carti Romantice”

capriciile destinuluiLa data de 17.04.2015 apare cartea „Capriciile destinului” de Mary Jo Putney, volumul al treilea al seriei contemporane Cercul de prieteni. Face parte din Colecţia „Cărţi Romantice” şi poate fi găsită la chioşcurile de vânzare presă doar împreună cu revista “Libertatea pentru femei“

Preţ revistă + carte 9,99 lei
Preţ revistă fără carte 1,5 lei

Scurtă descriere:

„Pentru avocata Val Covington, succesul are un preţ pe măsură – lipsa unei vieți adevărate şi a unei munci care chiar să însemne ceva pentru ea. Aşa că renunță la slujba bine plătită și decide să-și deschidă propriul cabinet. Închirierea spaţiului pentru birou îi aduce un bonus neașteptat în persoana proprietarului. Rob Smith este genul de bărbat de care Val a fost mereu atrasă: misterios, chipeș și bântuit de taine din trecut. Ceea ce înseamnă că este, de asemenea, persoana total nepotrivită cu care să aibă o relație.
Când asistenta ei îi cere, disperată, ajutorul, pentru a-şi salva iubitul din tinerețe, condamnat la pedeapsa capitală pentru o crimă pe care n-a comis-o, Val acceptă să facă o încercare, deși cazul pare imposibil de câștigat. Rob, care are propriile motive pentru a lucra cu Val, își pune la dispoziție extraordinarele abilități de investigator. Lucrând contracronometru, Rob și Val descoperă nu doar secrete bine ascunse, ci şi o pasiune irezistibilă. Dar probele noi care ies la iveală vor fi oare de ajuns pentru a salva o viață? Și destinul va acorda unor oameni atât de diferiți şansa de a-şi găsi împreună împlinirea?

Sursa Cărţi Romantice

3 COMMENTS

  1. multumesc de informatii fetelor,am sa iau si eu cartea,apoi sa ma apuc de citit toata seria.sper curand…

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.