Pariul unui gentleman de Madeline Hunter

Pariul unui gentleman de Madeline Hunter-Cărţi Romantice-prezentare

De vineri -25.05.2018-la toate punctele de difuzare a presei, alături de revista Libertatea pentru Femei.

   Când Lady Lydia Alfreton este șantajată din cauza conținutului șocant al manuscrisului unui roman pe care l-a scris cândva, ea trebuie să recurgă la cele mai disperate măsuri ca să strângă banii pentru a răscumpăra paginile incriminatoare.
Singura soluție este să accepte un vechi pariu propus de arogantul și periculosul duce de Penthurst, un bărbat pe care l-ar putea jecmăni – și este convinsă că va câștiga.

   Penthurst a ajuns de mult la concluzia că Lydia este o femeie pe care căutarea aventurilor ar putea s-o bage în cele mai nebunești necazuri. Dar chiar și el este deosebit de surprins când ea îi face o vizită acasă și se declară dispusă să-și parieze inocența pentru zece mii de lire – un pariu pe care el i-l propusese în glumă, doar ca s-o avertizeze să renunțe la jocurile de noroc.

   Când pierde la simpla extragere a unei cărți, Lydia este șocată. Acum are două probleme cu care trebuie să se confrunte: un șantajist hoărât s-o facă să plătească și un duce hotărât să-i îmblânzească purtarea rebelă. Un singur pas greșit, și Lydia va fi compromisă – sau legată de gentlemanul seducător care o poate îmblânzi.

Sursa Cărţi Romantice

  Madeline HunterMadeline Hunter is a nationally bestselling author of historical romances who lives in Pennsylvania with her husband and two sons. Her books have won two RITA awards and seven nominations, and have had three starred reviews in Publishers Weekly. In a parallel existence to the one she enjoys as a novelist, Madeline has a Ph.D. in art history and teaches at an East Coast university.-Goodreads

Colecţia Cărţi Romantice
Colecţia Cărţi Romantice-romanele publicate în luna iunie 2018
Cărţi Madeline Hunter

6 COMMENTS

  1. Imi place tare mult stilul autoarei. Abia astept sa apara cartea.
    O sa radeti, dar stiti cum imi amintesc seria? Vol1. – casa de licitatie; vol.2 – bijuteriile recuperate :))
    Problema e ca nu-mi mai amintesc nimic de volum 3 :)) Recitesc!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.