Seria Ticălosul seducător de Christina Lauren-emoții puternice

Seria Ticălosul seducător, de Christina Lauren – emoții puternice, scene fierbinți 

  Seria Ticălosul seducător – un amalgam de emoții, scene fierbinți construite cu măiestrie.  Personaje indecise, încăpățânate și dornice să se impună prin maratonul momentelor incitante încărcate de erotism. Lăsați prejudecățile și descoperiți o serie lipsită de inhibiții.

  Christina Lauren este pseudonimul literar al autoarelor Christina Hobbs şi Lauren Billings, care au devenit celebre cu seria Beautiful Bastard, încadrată în categoria adult fiction. Christina Lauren a iniţiat o nouă serie, Wild Seasons, odată cu lansarea romanului Sweet Filthy Boy, apărut în luna mai 2014.

1. Ticălosul seducător – Beautiful Bastard (2013)

Ticălosul seducător-Beautiful Bastard

 

   Este destul de dificil să îți găsești cuvintele pentru acest gen de carte. Emană erotism prin toți porii paginilor, iar arta conversației lipsește din peisaj, totul învârtindu-se în jurul scenelor fierbinți și rapide și a rivalității celor două personaje care sunt mai degrabă oamenii faptelor erotice decât al vorbelor.

  Ticălosul seducător prezintă umorul și senzualitatea momentelor încărcate cu tensiune erotică. Replicite savuroase dintre un bărbat şi o femeie, comportamentul și imposibilitatea de a-și stăpâni dorința se vor metamorfoza într-o atracție de neoprit.

  Bennett Ryan s-a întors în urmă cu nouă luni din Paris unde a locuit timp de 6 ani. Acum este directorul executiv al firmei Ryan Media Group-ce aparține familiei. Până de curând la conducere a fost tatăl său –un adevărat domn.

  Bennett este tipul șefului, exigent, fără scrupule, lipsit de orice considerație față de munca subordonaților, arogant, sarcastic, nepoliticos. Un adevărat ticălos!

   Ca bărbat este un tip irezistibil: înalt, superb, șaten, cu un piept larg și niște umeri lați ceea ce imediat te ducea cu gândul la sala de sport. Avea o față pentru care orice model masculin ar fi fost gata să ucidă și un păr incredibil. Părul lui era mereu răvășit, având acea nonșalanță neglijentă care îți sugera că omul tocmai venise după o partidă de amor.

   Superb, dar complet mârșav. Era numit pe ascuns în firma -Ticălosul seducător! Și cu toate astea, Bennett este vânat și adulat de femei. În toată firma se bârfea pe la colțuri de escapadele lui amoroase. Era un fel de zeu al femeilor, dar tot un nemernic rămânea. Timp de nouă luni de când era la conducere își terorizase asistenta-Chloe Mills.

   Ceea ce inițial părea imposibil, acum se află într-un punct mort, este atras de asistenta lui Chloe-o femeie fermecătoare care știe să-l pună la punct. Îl enervează și-l înnebunește prin tot ceea ce face.Tentația este atât de mare, dar nebunia începe când lipsa inhibițiilor îi întunecă gândirea. Acesta este primul pas către încălcarea regulilor la locul de muncă și atracția care le va da bătăi de cap.
Cum vor rezista cei doi zi de zi într-o asemenea tensiune? Cine va ceda primul?

  Ticălosul seducător descrie cu senzualitate şi umor tensiunea erotică dintre un bărbat şi o femeie a căror rivalitate se transformă într-o atracţie de nestăvilit.

  Inteligentă, ambiţioasă şi la un pas de absolvirea unui MBA, stagiara Chloe Mills are o singură problemă: şeful ei, Bennett Ryan. Exigent, fără scrupule şi aparent lipsit de orice consideraţie pentru munca subordonaţilor, acesta este însă un bărbat irezistibil.

   Un „ticălos seducător”, cum este numit pe ascuns în firma al cărei director executiv este. Deşi nu a fost niciodată adeptul unei relaţii la serviciu, asistenta sa Chloe e atât de fermecătoare, încât Bennett devine din ce în ce mai tentat să încalce regulile. La ce anume trebuie să renunţe cei doi pentru a se avea unul pe celălalt?

  Disponibil iniţial online cu titlul The Office – ajungând la un număr de peste două milioane de cititori pe site-urile fanfiction – romanul Ticălosul seducător este primul din seria omonimă, fiind în curs de ecranizare.

ÎI disprețuiam pe bărbatul acela într-un mod deosebit de intens, dar corpul meu mă trădase; tânjeam mai mult după ceea ce-mi făcea. Și să fie al naibii dacă nu era bun la asta. Atingerile lui nu erau cele blânde și afectuoase cu care fusesem obișnuită. Aici aveam de-a face cu un bărbat obișnuit să obțină ce voia și, după cum se vedea în clipă asta, ceea ce voia eram eu.”


„— Deci cum merge la serviciu? a întrebat Julia, între două mușcături din pepenele ei. Idiotul ăla de șef îți mai face zile fripte, Chloe?
— Oh, Ticălosul Seducător, a oftat Sara și eu m-am apucat să studiez atent condensul de pe cupa mea de șampanie.
Ea și-a vărat o boabă de strugure în gură și a adăugat:
— Dumnezeule, ar trebui să-l vezi, Julia. Asta e cea mai mare potrivire dintre porecla și persoană pe care am întâlnit-o vreodată. E un zeu. Și vorbesc serios. Nu are niciun defect fizic. Față perfectă, corp, haine, par… Oh, Dumnezeule, părul! Are stilul aia de par ciufulit artistic, zise ea, făcând semn pe deasupra capului ei.”

Fără să-şi deschidă ochii, îşi retrase degetul şi strânse în pumn dantela subţire a chiloţilor mei. Tremura când îşi ridică privirea spre ochii mei, cu o expresie clară de furie. Dintr-o mişcare îi rupse, sfâşierea ţesăturii răsunând cu ecou în liniştea din jur.

2. Străinul seducător – Beautiful Stranger (2013)

Străinul seducător-Beautiful Stranger

 

  Străinul seducător” reușește să condimenteze imaginația cu o serie de scene menite să aducă un plus față de precedentă apărută, Ticălosul seducător, dar acțiune se desfășoară în același ritm alert. Conversații incitante, cuvinte pe alocuri vulgare și puțin romantism. M-aș fi așteptat la o schimbare de peisaj, mai multe sentimente, implicare din partea personajelor și de ce nu, o acțiune complexă.

 Al doilea volum al seriei Beautiful Bastard ne propune un nou joc al atracţiei şi fanteziilor erotice!

  Sara Dillon, o tânără din Chicago, geniu al finanţelor, se mută la New York, unde îl întâlneşte într-un club de noapte pe fermecătorul playboy irlandez Max Stella, un maestru al investiţiilor de risc, mereu în lumina reflectoarelor. Felul în care Max o ajută să scape de inhibiţii transformă aventura lor de o noapte într-o experienţă deosebit de incitantă.

  La iniţiativa Sarei, fac înţelegerea de a se vedea o singură dată pe săptămână şi, pentru parcursul lor erotic, aleg locuri inedite, unde gustă cele mai condimentate plăceri carnale. Adevăratul pariu ţine de cum îşi vor gestiona emoţiile, dar şi de găsirea unui echilibru între nevoia lor de exhibiţionism erotic şi teama de a-şi expune viaţa privată.

„Mă urmărise toată seara? Nu mă puteam hotărî dacă asta era fantastic sau puţin înfricoşător.
Mi-am mutat greutatea de pe un picior pe celălalt şi el mi-a urmat mişcările. Avea trăsături ferme, cu o bărbie puternică şi pomeţi bine reliefaţi, ochi ce păreau luminaţi lăuntric pe sub sprâncene groase, negre, iar în obrazul stâng i s-a ivit o gropiţă, când zâmbetul i-a înflorit pe buze. Bărbatul ăsta avea cu mult peste un metru optzeci şi un piept pe care mâinilor mele le-ar fi luat mult timp să-l exploreze.”

Dar apoi mi-am ridicat un braţ, încolăcindu-l pe după gâtul lui şi l-am tras spre mine. A răspuns spontan, aplecându-se şi zâmbind exact înainte ca buzele să ni se unească. Sărutul a fost o combinaţie perfectă, deopotrivă tandru şi apăsat, cu whisky-ul ce-i încălzise lui buzele trecând pe ale mele. A gemut puţin, când mi-am deschis gura şi l-am lăsat înăuntru, iar sunetul m-a făcut să iau foc. Voiam să-i simt fiecare sunet.
Ai gust de zahăr. Cum te cheamă? întrebă el.
La asta, am simţit primul val real de panică.
– Fără nume.
El s-a dat puţin înapoi ca să se uite la mine, ridicând sprâncenele.
– Şi cum să-ţi spun?
– Cum mi-ai spus şi până acum.
– Panseluță?
Am dat din cap.
– Şi tu cum o să-mi spui, când o să fii aproape de orgasm?
Mi-a mai dat un sărut scurt.
Inima mi-a tresăltat puternic în piept la acest gând.
– Nu cred c-o să conteze cum îţi spun, nu?
Ridicând din umeri, admise:
– Presupun că nu.


„Mâinile lui se mişcau calm şi stăpânit; mă tachina. Ceea ce începuse să creeze sub pielea mea era un foc mocnit. El mă săruta peste tot, provocându-mi plăcere cu mâinile, cu gura şi cuvintele; întrebându-mă ce îmi plăcea, de parcă nu făcuserăm asta de atâtea ori înainte.”

3. Expertul seducător – Beautiful Player (2013)

  Expertul seducător de Chistina Lauren pare să fie ca o lecţie de seducţie, discuţii libere, sfaturi, gânduri, atracţie nebună, dar în acelaşi timp una ponderată. Limbajul vulgar îşi are locul şi sunt destule clipe când este amuzantă comunicarea. Ce gândeşte un Casanova şi cum este liniştit ca să nu mai umble din floare în floare, doar citind descoperiţi.

   Cert este că nu este un manipulator, nu minte şi nu dă speranţe inutile femeilor din viaţa lui. Le respectă şi le transmite de la bun început ce îşi doreşte de la ele, numai că alături de Hanna se simte resetat. Nu mai vrea să fie în rutină, programat şi totul bine gândit, ci spontan. Se va îndrăgosti şi va fi chiar plăcut să citim ce gândeşte un jucător.

Bestseller New York Times şi USA Today

  O tocilară ispititoare. Un Casanova incurabil. Şi o lecţie de chimie între doi oameni, prea scandaloasă pentru a fi predată în şcoală.

  Certată de fratele ei ultraprotector fiindcă-şi neglijează viaţa socială, Hanna Bergstrom decide să-i urmeze sfatul şi să-şi caute un partener. Şi cine altul ar fi mai potrivit să o transforme într-o femeie dorită de toţi bărbaţii decât prietenul cel mai bun al fratelui său, superbul Will Sumner, aventurier şi playboy fără scrupule?

„Scene fierbinţi şi tensiune insuportabilă…” – RT Book Reviews

Când se uita la mine astfel, vocea îi devenea răguşită şi liniştită, eram pierdut. Nu era doar o atracţie fizică între noi. Bineînţeles că mai fusesem atras de femei şi înainte. Însă cu Hanna era ceva mai mult, un soi de chimie în sângele nostru, ceva între noi care plesnea şi crăpa, care mă făcea întotdeauna să vreau un pic mai mult decât puteam lua. Ea îmi oferise prietenia, eu îi doream corpul. Ea îmi oferise corpul, eu doream să-i ştiu gândurile. Ea îmi oferise gândurile, eu îi doream inima.”

„Practic fiecare nou erou masculin din volumele seriei e fermecător. Nici Will Sumner nu se lasă mai prejos.” – Fiction and Fashion Book Blog

Am ridicat imediat capul şi m-am întors la auzul numelui meu, uitându-mă mai bine la bărbatul care se apropia. Era mai înalt decât îmi aminteam şi avea genul de corp lung şi zvelt, un bust care nu se mai termina şi membre care ar fi trebuit să-l facă neîndemânatic, dar nu era cazul. Întotdeauna avusese ceva magnetic şi irezistibil, care nu era legat de frumuseţea clasică şi simetrică, dar amintirile mele despre Will din urmă cu patru ani păleau în comparaţie cu înfăţişarea bărbatului din faţa mea.

„— Sunt atât de excitată în preajma ta, zise ea, încet.
— Numai a mea? am întrebat, zâmbind.
Ea ridică din umeri.
— Vreau să… mă înveţi lucruri. Nu doar cum să mă port în preajma tipilor, ci cum… să fiu cu un tip. Mă gândesc tot timpul la asta. Şi ştiu că tu n-ai probleme să faci lucrurile astea fără să fii neapărat într-o relaţie şi…
Nu-şi continuă fraza, uitându-se la mine, în camera întunecată.
— Suntem prieteni, da?
Ştiam fără urmă de îndoială unde avea să ducă asta şi am murmurat:
— Am să fac orice vrei.
— Nici nu ştii ce-ţi cer.
Râzând, am şoptit:
— Atunci, cere-mi.
Se apropie mai mult, punându-mi o mână pe piept şi am închis ochii când palma ei caldă a alunecat pe abdomenul meu. M-am întrebat, pentru o clipă, dacă îmi putea simţi inima bătând cu putere în tot corpul. Eu îmi simţeam pulsul pretutindeni, bubuind în pieptul meu şi de-a lungul pielii.”

O iubeam pentru că era atât de lipsită de inhibiţii — atât de pasionată, de încrezătoare şi de inteligentă. Şi îmi lipsea să-i simt corpul, să obţin plăcere de la ea şi, la dracu’, să-i ofer plăcere la nesfârşit.”[/quote_box_center]

4. Un secret minunat –  Beautiful Secret (2015)

Un director britanic înțepat.
O americancă aventuroasă.
Un scandal internațional fierbinte, gata să izbucnească.

Al patrulea volum din seria Ticălosul seducător – Beautiful Bastard

Bestseller New York Times şi USA Today

Ruby Miller este șocată de anunțul că va trebui să lase Londra pentru New York, unde firma ei are un contract important. Nu provocarea profesională o sperie, ci faptul că va fi nevoită să colaboreze îndeaproape cu Niall Stella, directorul executiv al firmei de planificare urbană la care lucrează ea și cel mai seducător bărbat din lume. Deși îl place de multă vreme, Ruby e sigură că Niall nici nu știe de existența ei… până când el o remarcă în timpul zborului transatlantic.

Recent divorțat, Niall este descurajat în privința femeilor. Chiar și așa, știe că fata originară din California este o ispită de neignorat. Odată ce își face o misiune din a-l ajuta pe britanicul sexy să se relaxeze, Ruby este de neoprit. La mii de kilometri de Londra, amorezilor le este ușor să se joace.
Dar oare finalul călătoriei de afaceri va duce și la dispariția relației lor?

„O combinație diabolică între un roman erotic și un episod din The Office… E un adevărat festin pentru iubitorii genului.” – PerezHilton.com

„Extrem de sexy, dacă îți plac aventurile care încep repede și abundă în romantism…” – EW.com

„Scene fierbinţi şi tensiune insuportabilă…” – RT Book Reviews

5. Beautiful (2016)

Beautiful Bastard Series Goodreads

Verifică disponibilitatea cărţilor din seria Ticălosul seducător în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Top 8 cărţi erotice incitante
Top 5 cărţi erotice care NU mi-au plăcut
Serii cărţi

7 COMMENTS

  1. Genul nu mă pasionează, însă pentru alții această serie ar reprezenta lectura ideală .:)

  2. Uff,inca o serie necitita!Pana acum nu m-a atras,dar ,prezentarea voastra ma face ultra curioasa!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.