Jurnalul calator Vixon. Cartea intai Suflete neinfricateJurnalul călător – Vixon Cartea întâi: Suflete neînfricate

\\\”Felicitări, Alesule! Dacă citești acest mesaj și ai descifrat documentul, să știi că ești singurul care poate face asta din univers. Eu, cea care l-a scris, Kira Xenovon, sunt departe acum de planeta ta, dar ce ai descoperit îți va schimba destinul și nu poți să te întorci din drum…\\\”

Pe o planetă la ani-lumină depărtare de Terra, Vixon, o fată cu piele verde, Kira Xenovon, descoperă un document de care este atrasă în mod misterios, în subsolul casei bunicii ei. Acesta o va pune să lase în urmă tot ce știe și să pornească în aventura ce îi va schimba destinul.Călătoria o va implica într-un război între planeta ei și o alta, iar ea joacă un rol foarte important. Cum se va termina razboiul și ce importanță are documentul, în toata agitația, pe care,se pare că numai Kira îl poate citi? Jurnalul călător-Vixon, de Vădăvoiu Elena Carina propune incursiuni în spații SF. Pentru contact, intrați pe pagina de facebook Jurnalul călător-Vixon sau pe site-ul editurii Rovimed

Sursă Editura Rovimed

11 COMMENTS

  • Buna ziua!
   Daca cartea v-a facut o parere buna, puteti sa intrati pe Facebook, pe JURNALUL CALATOR-VIXON si o puteti comanda dand un mesaj.

  • Buna ziua!
   Daca romanul v-a lasat o impresie buna, puteti intra pe Facebook pe JURNALUL CALATOR-VIXON si o puteti comanda dand un mesaj, fiind in acelasi timp la curent cu noile postari si articole.

  • Buna ziua!
   Ma bucur sa aud asta! Puteti intra pe Facebook pe JURNALUL CALATOR-VIXON pentru a fi la curent cu noile postari despre carte si daca aveti dorinta de a o comanda, dati mesaj!

  • Buna ziua!
   Daca doresti sa afli mai multe despre carte, intra pe Facebook pe JURNALUL CALATOR-VIXON si poti chiar sa ti-o comanzi, dand mesaj!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.