Jocul vieților de James Dashner-Editura Trei-prezentare

Nr. pagini: 352

Titlul original: The Game of Lives

Traducere de: Mihaela Doagă

Anul apariţiei: 2018

Seria Doctrina Mortală: 1. Cu ochii minţii (The eye of Minds), 2. Controlul gândurilor(The Rule of Thoughts ), 3. Jocul vieţilor (The Game of Lives)

Al treilea volum din seria Doctrina Mortală

De la autorul seriei Labirintul, bestseller New York Times

Acest joc ar putea să te ucidă…

  Pentru Michael, să se cufunde în Somn era distractiv. VirtNetul era un amestec de tehnologie de ultimă oră şi jocuri ultrasofisticate, asigurând experienţe fizice şi mentale complete. 

Acum, de câte ori se cufundă în Somn, Michael îşi riscă viaţa. 

  S-a terminat cu jocurile. VirtNetul a devenit o lume a consecinţelor letale, iar Kaine e tot mai puternic pe zi ce trece. Doctrina Mortală – planul strategic al lui Kaine – aproape că a fost realizată şi, puţin câte puţin, graniţa dintre virtual şi real se estompează. Succesul lui Kaine ar însemna dominaţia virtualului asupra lumii întregi. 

  Se pare că Michael şi prietenii săi sunt singurii care mai pot pune lucrurile la loc în matca lor firească… numai că Michael trebuie să afle cine îi este cu adevărat prieten şi cine nu.

  “Se întâmplă tragedii, motive ascunse sunt scoase la iveală și dușmanii devin prieteni în acest ultim volum din seria Doctrina Mortală. Plecând de la o idee cu totul inedită, Jocul vieților e o lectură provocatoare pentru generația digitală. O încheiere cum nu se poate mai potrivită a unei trilogii excepționale.” – Kirkus Reviews

“O aventură uluitoare – ultimul volum al trilogiei lui Dashner te va încânta.” – Bookpage

  James Dashner e un autor american de ficțiune speculativă. Printre romanele sale de succes se numără cele din seria The Maze Runner și The 13th Reality. The Maze Runner (Labirintul: Evadarea), care a fost și ecranizat, s-a aflat 100 de săptămâni pe lista de bestseller New York Times în 2014. 
La Editura Trei, au apărut și celelalte romane ale seriei Doctrina Mortală: Controlul gândurilor și Cu ochii minții. 

  “Sunt fascinat de domeniul realității virtuale și de ce se întâmplă atunci când nu mai faci diferența între ceea ce este real și ce nu. Dar cu adevărat îmi doresc doar să spun o poveste grozavă.” – James Dashner

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Recenzii cărţi Editura Trei

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.