Titlul original: LethalIn cautarea adevarului
Cotatie Goodreads: 4.02

                                              DETALII CARTE

Dinamic, plin de actiune, suspans, un thriller cu influente romantice.
Un agent FBI, este principalul suspect intr-o crima de proportii. El va trebui sa descopere adevarul din spatele crimelor si sa isi dovedeasca nevinovatia.
Cand micuta Emily in varsta de patru anisori vine si ii spune mamei ei ca in curtea casei se afla un om ciudat, Honor Gillette este sceptica. Crede ca, micuta fabuleaza, dar merge totusi sa se convinga. Dupa ce verifica isi da seama ca fiica ei are dreptate si se trezeste fata in fata cu nimeni altul decat Lee Coburn omul acuzat de uciderea a sapte persoane chiar cu o noapte inainte. Agentul FBI pe urmele caruia se afla o intreaga armata de oameni.
Lee Coburn este periculos si disperat! El este in cautarea unui document care se presupune ca ar fi fost ascuns de sotul defunct al lui Honor. Un document important si vital. Mai crede si ca, sotul ei a fost ucis deoarece detinea un mare secret despre un personaj misterios si nemilos. Toate acestea fac ca Honor si fiica ei sa se afle in pericol. Va incerca sa le protejeze daca vor coopera si o va face pe Honor sa intelaga ca situatia este grava chiar daca asta inseamna sa o ameninte cu o arma.

Honor este vaduva, dar abia acum isi da seama dupa ce aude mai multe de la Lee, ca sotul ei a fost implicat in chestii dubioase. Secrete din trecut, coruptie, depravare ies acum la iveala. Mai multe persoane vor fi implicate in aceasta vanatoare si in descoperirea secretelor.
Dar oare, Honor va crede in nevinovatia lui Lee? Ce document se afla ascuns in casa ei si ce importanta are? Intre cei doi se va infiripa ceva chiar daca planeaza suspiciunea?

Cartea “In cautarea adevarului” de Sandra Brown, apare in colectia “Carti Romantice” impreuna cu revista Libertatea pentru femei in data de 27.02.2015

signature_15

****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

6 COMMENTS

  1. Yasmy, multumesc. Chiar eram curioasa in privinta acestei carti. Se pare ca va fi interesanta. De cumparat , sigur o voi cumpara.

  2. Am citit cartea si tin sa precizez ca o consider cea mai buna poveste din genul suspans romantic scris de S B .M-a tinut in suspans pana la ultima fraza.Am ramas masca cand am aflat identitatea Arhivarului…nu imi pot imagina nici acum cum aceasta persoana a fost cea care a dus la atatea crime…la mutilarea,violarea si omorarea sarmanei Isobel,doar pt a il pedepsi pe Diego.Cat despre personajele principale – Honor si Coburn…mi-a placut echipa facuta de ei.
    Cine considera ca povestea nu prea a avut sex inseamna ca nu stie nimic …actiunea se desfasoara in doar 3 zile…asa ca mi s-ar parea cu totul hilar sa avem o carte cu n scene de sex intre o femeie care credea ca are in fata un criminal si un tip (agent FBI infiltrat ) care nu stiu cum sa isi dovedeasca nevinovatia decat folosindu-se de Honor .Oricum ,nu au lipsit si momentele incarcate de erotism(paginile 306-308).
    Nota este 9,9 si asta pt ca mi-as fi dorit un final mai lipsit de ambiguitate..ceva mai cert

Scrie un comentariu. Vorbeste cu mine!