Legile inimii de Sandra Brown

Legile inimii de Sandra Brown

  Luni, 31.03.2014, apare cartea „Legile inimii” de Sandra Brown și  face parte colecția “Romantic Suspense”. Este volumul doi din Trilogia Sudului, iar cartea a mai fost publicată și sub titlul de Texas ! Chase. Poate fi găsită la punctele de vânzare a presei, doar împreună cu ziarul Libertatea.  

Titlul original: Texas! Chase

Seria Texas! Tyler Family Saga: Texas! Lucky, Texas! Chase, Texas! Sage

Preț ziar + carte =13,99 lei

    Scurtă descriere 

  Legile inimii – „Chase era cel mai frumos bărbat pe care‑l văzuse vreodată Marcie Johns, de aceea se îndrăgostise de el încă din prima lor zi de grădiniță. Dar Chase Tyler a ales să se căsătorească cu o altă femeie. Așa că Marcie a sperat de-a lungul anilor că va găsi pe cineva care să-l înlocuiască pe Chase în inima sau mintea ei, dar asta nu s-a întâmplat, nici măcar după terminarea facultății.

   În momentul când un tragic accident îi răpește soția și copilul nenăscut, copleșit de durere, Chase pierde direcția, devenind un suflet rătăcitor, fără țintă și fără de speranță.

   După doi ani de haos, soarta o aduce lângă el pe Marcie, prietena care fusese de asemenea implicată în cumplitul accident. Marcie era genul de femeie căreia îi reușea tot ce‑și propunea, iar neputința era pentru ea un adevărat blestem. Sentimentul de vinovăție atârnă foarte greu asupra tinerei, dar este absolut convinsă că numai puterea dragostei ei îl va scoate pe Chase din abisul în care se cufundase.

   Este dispusă, așadar, să riște totul într-un plan îndrăzneț de a-i salva afacerea și viața, redându-i totodată puterea de a iubi și de a fi fericit.”

   Cartea Legile Inimii de Sandra Brown a fost reeditată și poate fi găsită sub titlul de Texas! Chase 

Verifică disponibilitatea cărţilor autoarei Sandra Brown în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

3 COMMENTS

  1. O carte absolut frumoasa, prezintă revenirea la viața a unui bărbat căruia i s-a luat tot– ca sa zic așa , si care găsește ușor ușor un nou motiv Pt a trai, o noua iubire.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.