Carti scrise de Zoe Sugg

Cărţi scrise de Zoe Sugg

Zoe Elizabeth Sugg (născută 28 martie 1990)  vlogger, YouTuber și autor. Este cel mai bine cunoscută pe YouTube- username Zoella.  Romanul de debut, Girl Online a fost lansat în noiembrie 2014 și a spart recordul pentru cele mai mari vânzări în prima săptămână a unui romancier debutant, prima dată de când Nielsen BookScan a început elaborarea de astfel de înregistrări în 1998.

Zoe a colaborat cu o multitudine de alţi YouTube-eri, precum și cu numeroase reviste în care a apărut și a câștigat un Teen Choice Award. În 2014 a fost numită Vedeta Internetului pentru Modă și Frumusețe la Teen Choice Awards.

Vlogul său în care prezintă sfaturi de frumusețe, modă și stil de viață are milioane de abonați pe YouTube și un număr chiar mai mare de vizualizări lunare. În 2011 a câștigat premiul Cosmopolitan Blog pentru Cel mai bun vlog de frumusețe, iar în anul următor a câștigat premiul pentru Cel mai bun Beauty Vlogger.

Girl Online: “Sub numele de Girl Online, Penny scrie pe blog despre cele mai ascunse sentimente ale ei, despre prietenie, băieți, familia ei țicnită și despre atacurile de panică ce începuseră să-i domine viața. Când lucrurile încep să se înrăutățească, familia ei o ia pe sus și o duce la New York, unde îl întâlnește pe Noah, un tânăr american chipeș care cântă la chitară. Fără de veste, Penny se îndrăgostește și surprinde fiecare clipă a trăirilor ei în cuvintele scrise pe blog.

Dar Noah are și el un secret. Unul ce amenință să-i distrugă lui Penny anonimatul și cea mai strânsă relație de prietenie… pentru totdeauna.”Carti scrise de Zoe Sugg

Listă cărţi

Seria Girl Online

1. Girl Online (2014)-Girl Online
2. On Tour (2015)-Girl Online On Tour

Website: https://www.zoella.co.uk/

7 COMMENTS

  1. Zilele astea o să mă apuc și eu de “Girl Online”, chiar sunt curioasă cum e. Tipa mi se pare tare drăguță și contul ei de yt e super. 😀

  2. Nu o urmaresc insa vreau si eu sa citesc Girl online. De atata timp ma chinui, insa mereu sfarsesc prin a da prioritate altei carti. :))

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.