Cavalerul de Aur de Jennifer Blake-Colectia Iubiri de poveste

Cavalerul de Aur de Jennifer Blake -Colectia Iubiri de poveste

Cavalerul de Aur – Jennifer Blake

Titlul original: Seduced by Grace

Cotatie Goodreads: 3.68

Seria The Three Graces:

1. Rasplata unui rege (By His Majesty’s Grace-2011),

2. Capcana inimii (By Grace Possessed-2011)

3. Cavalerul de Aur (Seduced By Grace-2011)

Cărţi scrise de Jennifer Blake

                               DETALII CARTE

   Anul 1497-Anglia

   Romantism medieval combinat cu dragoste, onoare, intriga.

   Regele Angliei, Henric al VII-lea i-a aranjat casatoria celei mai tinere surorile dintre cele trei gratii – Lady Marguerite Milton. Barbatul ales de el, un personaj dur nu este pe placul tinerei. Dar, iat-o in fata faptului implinit si singura ei scapare este sa ceara ajutorul omului care candva ii promisese protectie. Mesajele ei catre David erau disperate!

   David, numit si Cavalerul de Aur, castigandu-si numele pe drept, nu sta pe ganduri si o rapeste de sub nasul escortei de care era inconjurata. Cu zece ani in urma el i-a promis devotamentul lui. Si-a facut si un juramat de-a o proteja si de-a o iubi cast pe micuta Marguerite. El nu se poate casatori cu ea din cauza unui juramant cavaleresc si nu ii ramane decat sa o protejeze.

   In ciuda atractiei ramane neclintit in angajamentul sau.

   Cei doi sunt prinsi in complotul monarhului si a conspiratorilor de York.

   Marguerite isi da prea tarziu seama ca a fost momeala, pionul principal de-al atrage pe David in intrigile tesute de regele Henric. David este un potential rival la tron si din aceasta cauza ambele tabere incearca sa comploteze impotriva lui.

   Indragostita de cavalerul ei, Marguerite este disperata. In ce parte se uita isi da seama ca David nu are prea multe optiuni. Daca cavalerul ei nu va razbi prin acest hatis: ori rebelii il va nimici, ori regele il poate executa.

   Iubirea si viata se dovedesc mai importante decat orice alt blestem.

   Cum vor reusi sa scape din aceasta tesatura de paianjen? David va renunta la juramantul facut? Care este deznodamantul acestei povesti?

   Cartea „Cavalerul de aur” de Jennifer Blake, apare in colectia „Iubiri de poveste” si poate fi achizitionata impreuna cu ziarul Libertatea in data de 28.02.2015.

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic- 2013-2018-2019

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.