Seria Sezonul scandalurilor de Kelly Bowen-Colecția Iubiri de poveste

Seria Sezonul scandalurilor de Kelly Bowen – Colecția Iubiri de poveste

Seria Sezonul scandalurilor – Kelly Bowen

1.Stăpânul inimii mele – Duke of My Heart – Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera/Alma

Stăpânul inimii mele-Duke of My Heart-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera-Alma

   Căpitanul Maximus Harcourt, cel de-al zecelea duce de Alderidge, poate face față furtunilor tropicale, mărilor învolburate și celor mai neîmblânziți pirați. Însă, când se întoarce acasă din ultima călătorie și găsește un conte dezbrăcat – și mai ales decedat într-un mod destul de neconvenabil – legat de patul surorii lui dispărute, nu poate găsi ajutor decât într-un singur loc. Și se trezește la mila domnișoarei Ivory Moore, de la firma Chegarre și Asociații, cunoscută în toată Londra pentru abilitatea ei de a înăbuși din fașă și cele mai răsunătoare scandaluri.

   Domnișoara Moore tratează situația îngrozitoare de parcă nu ar fi fost vorba despre nimic mai mult decât o cană cu ceai vărsată pe un covor scump. De parcă asemenea lucruri s-ar întâmpla zi de zi în slujba ei. Ochii ei întunecați sunt prea mari, buzele îi sunt prea pline, pomeții prea ascuțiți. Și cu toate acestea, imaginea de ansamblu este cumva… fără cusur. La fel ca dragostea lui pentru ea – imperfectă, neașteptată, și totuși cum nu se poate mai adevărată. Seria Sezonul scandalurilor – Kelly Bowen

2. Un duce de neuitat – A Duke to Remember – Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera/Alma

Un duce de neuitat-A Duke to Remember-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera/Alma

   Elise DeVries nu este deloc ceea ce pare. Noaptea, actrița îi captivează pe amatorii de teatru din Londra cu abilitatea ieșită din comun de a intra perfect în pielea personajelor pe care le interpretează. Ziua, își folosește aptitudinile de deghizare în serviciul firmei Chegarre și Asociații, o agenție de elită cunoscută pentru modul discret în care se ocupă de scandaluri care ar putea compromite reputații. Dar când Elise primește sarcina de a-l găsi pe ducele de Ashland, descoperă că a nimerit în mijlocul unei drame cât se poate de reale. Seria Sezonul scandalurilor – Kelly Bowen

   Noah Ellery trăiește departe de strălucirea înaltei societăți londoneze și duce o viață simplă la țară. Și se pare că s-a descurcat foarte bine când a fost vorba să evite orice complicații sau implicări sentimentale – asta până când o întâlnește pe Elise și își dă seama că este cea mai frumoasă femeie pe care a văzut-o vreodată. Însă, când tânăra își mărturisește adevărata identitate și sentimentele pe care le nutrește pentru el, ducele trebuie să înfrunte trecutul pe care l-a lăsat în urmă… dacă vrea s-o păstreze pe femeia care i-a furat inima pentru totdeauna.

3.Un târg cu diavolul – Between the Devil and the Duke – Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera/Alma

UN TÂRG CU DIAVOLUL-Between the Devil and the Duke-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Litera-Alma

  Când Alexander Lavoie, proprietarul unui faimos club de jocuri de noroc din Londra, prinde o blondă misterioasă numărând cărțile la masa de Blackjack și câștigând astfel sume frumoase la joc, este conștient că ar trebui să o dea afară fără menajamente.

   Dar descoperă cu surprindere că se simte mai degrabă intrigat decât furios. Și mai ales că dorește să o vadă mai mult pe frumoasa jucătoare – în clubul lui, în biroul lui, în patul lui. Mai întâi însă, va trebui să o atragă cu o propunere pe care să nu o poată refuza. 

  Prudența și rațiunea o sfătuiesc pe Angelique Archer să păstreze distanța și, mai ales, anonimatul. Dar este disperată, și clubul lui Lavoie îi oferă o cale sigură de a obține rapid banii de care are nevoie – până când este prinsă. Seria Sezonul scandalurilor – Kelly Bowen

   Însă în loc să îi interzică accesul în club, diavolul de proprietar îi propune un târg: să vină să lucreze pentru el în schimbul unor avantaje prea tentante ca să fie refuzate. Să nu accepte ar însemna pentru Angelique să se confrunte cu ruina financiară totală. Însă, cu un bărbat frumos ca păcatul, să păstreze distanța profesională pare cea mai grea încercare la care a fost supusă vreodată. Cu atât mai mult cu cât se pare că dragostea lor a fost mereu în cărți…

„Vorbea calm, de parcă ar fi discutat despre vreme, ca și cum nimic nu s-ar fi petrecut între ei. 
Și ce se întâmplase? 
Nimic, își spuse Angelique. Nu se întâmplase nimic. Dar acest nimic o lăsase cu desăvârșire dezorientată, cu trupul în flăcări, cu minţile împrăștiate. Acest nimic produsese un uragan de emoţii înăuntrul ei – uluire, încântare, pierdere, uimire. Nu știa la ce să se gândească mai întâi. Sau mai târziu. Sau la ce să nu se gândească.”


„Întotdeauna păstrase relaţiile sporadice cu femeile pe teren neutru. Văzuse de prea multe ori ce se întâmplă atunci când sexul se transformă în dragoste, care se transformă în gelozie, apoi în ură. Și nu avea nici cea mai mică dorinţă să se expună vreodată la așa ceva. Își oferea cu generozitate trupul, dar nimic mai mult. Nu le oferea femeilor accesul nici la intimitatea, nici la gândurile, nici la afecţiunea lui. În ruptul capului nu ar fi putut spune de ce Angelique era altfel. De ce ei îi îngăduise să pătrundă în lumea lui.”


„Preţ de doar o fracţiune de secundă, în ciuda celor mai sincere intenţii, în ciuda grijii de care el dădea dovadă, ezită. Probabil că o simţi, pentru că buzele lui îi alunecară de pe gura ei în dreptul urechii.
– Ai încredere în mine, îi șopti.
Angelique dădu din cap pentru că nu avea cuvinte, apoi Alex o sărută din nou – un sărut adânc și lung, care o lăsă topită sub el. Uitase de timp. Uitase că mai exista o lume dincolo de această încăpere, dincolo de acest pat.”

Season for Scandal Series

Colecţia Iubiri de poveste

Serii Cărţi

Verifică disponibilitatea Colecţiei Iubiri de poveste/Editura Litera/Alma în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Seria Sezonul scandalurilor – Kelly BowenSeria Sezonul scandalurilor de Kelly Bowen-Colecția Iubiri de poveste

Sursă imagine: Cărți Romantice

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.