In curs de aparitie „Cele doua razboinice”-seria Razboaiele Lumii Pamantene de Licia...

In curs de aparitie „Cele doua razboinice”-seria Razboaiele Lumii Pamantene de Licia Troisi-Editura Rao

Razboaiele lumii pamanteneLa Editura Rao se afla in curs de aparitie cartea  „Cele doua razboinice” -seria Razboaiele Lumii Pamantene de Licia Troisi.

Scurta descriere:

Dupa ce a fugit de la Breasla Asasinilor, tanara razboinica Dubhe trebuie sa scape de blestemul cu care a fost legata. Singurul care o poate salva este Sennar, cel mai puternic dintre magi, tovaras si complice al lui Nihal, retras pe Pamanturile Necunoscute, dincolo de rau. intre timp, dupa multi ani de asteptare, secta sangeroasa a asasinilor a gasit o cale sa-l readuca la viata pe Aster. Le mai trebuie numai o jertfa, al carei trup sa-i primeasca sufletul, cel ales fiind San, nepotul lui Sennar si Nihal. Gnomul Ido il apara pe San de vanatoarea salbatica a sectei. Dubhe va trebui sa-l infrunte pe cel mai inficosator dintre toti vrajmasii: Rekla, cel care a legat-o cu blestem, dar, in acelasi timp si cel care a trebuit sa indure rusinea de a o fi lasat sa scape.

Sursa Editura Rao

5 COMMENTS

  1. De cand asteptam continuarea la volum intai – „Secta asasinilor”.
    Evenimentele au loc dupa cele intamplate in seria „Cronicile Lumii Pamantene” : „Nihal de pe Pamantul Vantului”,”Misiunea lui Sennar „si „Talismanul puterii”

  2. E de ceva vreme primul volum pe lista mea, dar voi mai astepta sa apara din ele si apoi mi le voi achizitiona.

  3. Spre deosebire de Tronul de clestar de Maas, in seria Cronicile Lumii Pamantene de Troisi eroii sunt mai mult despartiti pentru ca eroina este indragostita de altcineva,iar pe eroul cartii il vede doar ca pe un prieten.In urmatoarea serie „Razboiaiele ” eroii sunt urmasii celor din prima serie.Cine doreste sa citeasca cartea,le recomand sa cumpere si prima serie …exista o anumita continuitate

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.