22 Indigo Place de Sandra Brown-Editura Miron

22 Indigo Place de Sandra Brown.-Editura Miron

Editura Miron

Număr pagini: 207

   Cu ani în urmă, James Paden, oaia neagră a oraşului, a fugit în lume. A trăit periculos, cu emoţia curselor de maşini profesioniste, printre femei frumoase şi câştigând foarte mulţi bani. Acum s-a întors, un milionar de vis, hotărât să pună mâna pe casa din 22 Indigo Place şi pe stăpâna ei, fiica bogătaşului, pentru care el niciodată nu fusese destul de bun…

Pentru frumoasa Laura Nolan, casa din 22 Indigo Place nu era numai un cămin – era pasiunea vieţii ei.

El, era milionarul rebel de pe cealaltă parte a drumului…

Mic rezumat

Nu este o carte cu acțiune multă, dar mie mi-a plăcut.
Laura Nolan face parte din elita orașului, dar împrejurările face că trebuie să vândă enorma și frumoasa casă ,,22 Indigo Place”, numai că la vizionarea casei surpriză…apare cineva care nu are ”sânge albastru”…nu avea voie în sanctuarul acela.
James Paden, fosta oaie neagră a orașului cum era numit se întoarce în oraș bogat, un milionar care a participat la cursele de mașini și si-a strâns averea.

  Reîntoarcerea lui nu este întâmplătoare, vrând ceva mai presus de bani…vrea casa imensă, dar și pe stăpâna ei. Dacă îi iese acest plan simte că se va răzbuna, Că va fi bine văzut în oraşul lor.
Ce schimb îi propune James, Laurei pentru a rămâne în casa pe care o iubește, veți descoperi citind cartea.
Ce se întâmplă între cei doi? Cum se rezolvă?

,,Motocicleta ţîşni din  spatele stejarului unde stătuse ascunsă de iederă. Laura Nolan, înconjurată de întunericul dens din dreptul intrării umbrite, se răsuci imediat cînd auzi zgomotul motorului. Lipindu-se speriată de uşă îşi apăsă pe piept pumnul în care ţinea strîns cheia.

– Sînteţi doamna Hightower, agentul imobiliar? întrebă motociclistul.

– Nu, nu sînt agentul imobiliar. Sînt proprietăreasa casei, spuse ea, după care adăugă puţin mai imperios: Şi, ţin să vă spun, domnule, că nu vă voi mulţumi pentru că m-aţi speriat de moarte. De ce stăteaţi ascuns după copac?

El răsuci cheia în contact oprind motorul, după care îşi roti piciorul peste şaua îngrozitoarei maşinării ocolind apoi roata din spate.

– Nu mă ascundeam. Aşteptam. Şi nici n-am vrut să vă sperii.

Asta spusese, dar felul în care se apropia de intrare încet şi cu intenţie, o făcu pe Laura să se întrebe dacă vorbise sincer. Era singură. Locul era pustiu. Era înspăimîntată. Oricine vedea anunţul de pe şosea ar fi putut să vină pînă acolo sub pretextul că era un eventual client interesat. Cîţi mergeau în căutare de case cu motocicleta? îi spuse atunci cu un ton menit să intimideze:

– Dacă o aşteptaţi pe doamna Hightower, cred că…

– Dumnezeule mare, să fiu al naibii dacă nu eşti chiar domnişoara Laura Nolan în persoană.

Cărţi de dragoste

librărie.net

22 Indigo Place de Sandra Brown-Editura Miron

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.