Devoratoarea de păcate de Megan Campisi

Devoratoarea de păcate, de Megan Campisi – Editura Litera – prezentare

Devoratoarea de păcate

Sin Eater

Megan Campisi

Editura Litera

  În curând la Editura Litera, în colecția Buzz Books: DEVORATOAREA DE PĂCATE de Megan Campisi.

   Anglia secolului al XVI-lea. Datoria unei devoratoare de păcate este să ia păcatele muribunzilor asupra ei și să le poarte cu sine până-n mormânt. Ea trebuie să asculte confesiunile acestora și să le devoreze păcatele, într-un ritual funerar complex, în care tuturor păcatelor, mai mici sau mai mari, le corespund anumite bucate. Întinată de păcatele altora, devoratoarea este evitată de toți și redusă la tăcere, trăind izolată la periferia orașului.

   May Owens este o copilă orfană, în vârstă de paisprezece ani, a cărei principală preocupare este procurarea hranei de zi cu zi. Arestată pentru că a furat o pâine, ea este condamnată să devină devoratoare de păcate. Este o sentință nimicitoare, care îi schimbă peste noapte întreaga viață, dar îi deschide totodată multe uși. Și atunci când două dintre doamnele de la curtea reginei se îmbolnăvesc grav, May le ascultă confesiunile pe patul de moarte și începe să cerceteze un zvon teribil, abia șoptit pe coridoarele palatului.

   Romanul “Devoratoarea de păcate” este o poveste captivantă despre trădare, putere, destinul femeii și strania libertate pe care ți-o poate oferi statutul de paria al societății – căci, așa cum va afla May, să fii un nimeni schimbă uneori totul…

Noutăți editoriale

Megan Campisi – Born: California, The United States

#literaturapetocuri #Litera #noutatieditoriale #books #BuzzBooks

1 COMMENT

  1. Am citit descrierea si pare o carte foarte interesantă,o carte pe care as achizitiona-o cu drag!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.