Iubeşte-mă o veşnicie

Iubeşte-mă o veşnicie – Johanna Lindsey – Colecţia Iubiri de poveste

Iubeşte-mă o veşnicie

Autor: Johanna Lindsey

Love Me Forever

Colecţia Iubiri de poveste

Editura Alma/Litera

Volumul al doilea al seriei Sherring Cross

Seria Sherring Cross: 1. Bărbatul visurilor mele– Man of My Dreams, 2. Love Me Forever, 3.The Pursuit

   Iubeşte-mă o veşnicie – Johanna Lindsey – Seria Sherring Cross

Sâmbătă-22.12. 2018 – Cartea Iubeşte-mă o veşnicie, de Johanna Lindsey la chioșcurile de presă alături de ziarul Libertatea

   Încă îndurerată după moartea mamei sale, Kimberly Richards este furioasă de decizia şi hotărârea tatălui ei, contele Amburough, să se căsătorească cât mai repede posibil – să fie mulţumită viitoarea femeie cu care tatăl ei intenționa să se căsătorească.  Kimberly are o antipatie profundă pentru vânătorii de zestre, bărbaţii încrezuţi, îngâmfaţii, dar și a întregii stări de dezorientare. Tânără moștenitoare deja îl disprețuiește pe îndrăzneţul personaj pe care îl întâlnise la Sherring Cross Estate: Lachlan MacGregor, Laird of Clan MacGregor.

   O călătorie îndelungată cu Lachlan pare a fi îndoielnică în cel mai bun caz – mai ales că ,,îngâmfatul” are câteva ,,schiţe” ale ducesei căsătorite – Wrothston. Dar transformările ciudate și împrejurările scandaloase promit să ducă o pereche nepotrivită la o destinație sălbatică neașteptată – unde o inimă tare și rezistentă se poate deschide adevăratei glorii a iubirii.

Un logodnic părăsit își trimite vărul pentru a-i aduce iubita înapoi. Doar că acesta e un crai chipeș și decide că o va salva… pentru el.

„– Dumnezeule, tâlharul scoțian! spuse ea ridicându-și o mână la piept. Doar nu ai venit să ne jefuiești, nu-i așa?
Zâmbetul lui deveni dintr-odată senzual, iar acest lucru avu un efect ciudat asupra lui Kimberly, ca un pumn ușor în stomac, destul de puternic cât să o lase fără aer, însă nu îndeajuns cât să doară. Și zâmbetul nici măcar nu îi era adresat ei.
– Draga mea, dacă mă lași să îți fur inima, atunci o s-o fac.”

„– Nu te-am sărutat încă, drăguțo, deși simt o puternică dorință de-a o face.
– Nici măcar să nu…

,,Kimberly era hipnotizată. Nu se mișca. Abia respira. Cu siguranță, nu mai gândea. Pur și simplu, stătea acolo și savura minunea acelui sărut și toate senzațiile plăcute care îl însoțeau.

   Johanna Lindsey – Johanna Helen Howard s-a născut pe data de 10 martie 1952 în Germania, acolo unde tatăl său Edwin Dennis Howard, soldat în Armata S.UA, a locuit o perioadă. Familia s-a mutat pe când era tânără. Tatăl ei a visat mereu la Hawaii, iar după ce acesta moare în 1964, Johanna împreună cu mama ei se stabilesc acolo în memoria lui. În 1970 s-a căsătorit foarte tânără cu Ralph Lindsey devenind gospodină şi mamă a trei copii: Alfred, Joseph şi Garret. După moartea soţului ei s-a mutat în Maine pentru a fi mai aproape de familie. De atunci ea nu s-a mai recăsătorit. A scris prima carte, Mireasa prizonieră (Captive Bride) în 1977, ca un fel de capriciu care se dovedeşte un succes aşa cum vor deveni şi celelalte 49 de romane care urmează. Până în 2006, peste 58 de milione de exemplare au fost vândute în întreaga lume şi au fost traduse în 12 limbi. Cărţile ei acoperă diverse epoci istorice: Evul Mediu, Regency Anglia, Western, Viking.

Una dintre cele mai bune serii: 

Seria Malory-Anderson de Johanna Lindsey-Aventuri trăite pe mare sau pe uscat

Seria Malory-Anderson a cucerit multe inimi. Aventuri trăite pe mare sau pe uscat, personaje încăpățânate, clipe pasionale și situații amuzante ce dau savoare prin intensitatea cu care se  trăiesc. Fiecare cuplu ascunde câte o poveste în care pirații și lorzii sunt pe picior de egalitate. Două familii care se reunesc într-o serie memorabilă.

Seria Aventuri în Wyoming – Johanna Lindsey- senzaţii ameţitoare în Vestul Sălbatic

Colecţia Iubiri de poveste – ianuarie 2019

Colecția Iubiri de poveste – listă cărți ordonate alfabetic – autori și serii – anii 2013-2018

Verifică disponibilitatea Colecţiei Iubiri de poveste în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.