Un aranjament îndrăzneţ de Joanna Shupe-Colecţia Iubiri de poveste

Un aranjament îndrăzneţ de Joanna Shupe – Colecţia Iubiri de poveste

Un aranjament îndrăzneţ

Joanna Shupe

Colecţia Iubiri de poveste

Editura Alma/Litera

Seria Cei patru sute/The Four Hundred Series:  1.Un aranjament îndrăzneţ – A Daring Arrangement, 2. O înţelegere scandaloasă – A Scandalous Deal, 3. A Notorious Vow – Un an de căsnicie4. The Rogue of Fifth Avenue (2019)

   Un aranjament îndrăzneţ de Joanna Shupe cărţi de dragoste

 Sâmbătă-15.09.2018- la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

   Lady Honoria Parker, fiica unui conte respectabil, este găsită într-o postură rușinoasă alături de un tânăr artist, la un dineu organizat chiar de tatăl ei.

  Pentru a scăpa de bârfele înaltei societăți din Londra, contele își trimite fiica la New York, pentru a-și găsi un logodnic potrivit statutului ei.

   Ajunsă aici, Nora este hotărâtă să încheie o logodnă falsă cu un bărbat cu o reputație scandaloasă, pe care tatăl ei să nu-l accepte, astfel ca ea să se întoarcă la artistul ei iubit.

   Și cine ar fi mai potrivit pentru această înțelegere decât Julius Hatcher – un magnat diavolesc de chipeș, client permanent al ziarelor de scandal. Deși este intrigat de propunerea Norei, acceptă înțelegerea, atras de faptul că alături de ea poate pătrunde în lumea bună din oraș.

  Dar spre groaza Norei, Julius se transformă în logodnicul perfect, fermecându-i pe cei pe care trebuia să-i jignească. Se pare că Julius are propriul plan secret, unul care va rezolva misterul întunecat din trecutul lui… și poate îl va transforma în bărbatul pe care Nora îl poate iubi cu adevărat.

Sursa Cărţi Romantice

O înţelegere scandaloasă-A Scandalous Deal-volumul doi apare în data de 13.10.2018, în colecţia Iubiri de poveste

   Joanna Shupe a avut un debut fulminant cu seria Minciuni periculoase, impunându-se ca una dintre cele mai bune noi scriitoare de historical romance. Valoarea romanelor sale a fost confirmată prin acordarea premiului Golden Heart de către Asociația Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Colecţia Iubiri de poveste

Seria Clubul Knickerbocker de Joanna Shupe-putere, pasiune și jocuri periculoase

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.