Fii verde cu Dacia Plant! 

„Fată verde cu părul pădure,
Fată verde cu părul pădure.
Simţi cum privirea lor vrea să te fure.
Noaptea-n ei țese ie
Zburătorii ca să vie
Noaptea-n ei țese ie
Nimeni urma să le-o știe” – Phoenix, Fată verde
    Cine nu recunoaște aceste versuri? Oricine, indiferent dacă ascultă sau nu acest tip de muzică, a auzit cel puțin o dată cântecul. Trupa Phoenix este reprezentativă pentru România, fiind sinonimă cu tradiția.
   Fata verde, pădurea… Totul mă duce cu gândul la natură. O melodie cântată de o trupă românească, autentică, la fel ca Dacia Plant. Nu degeaba aniversarea de 15 ani a Dacia Plant este sărbătorită cu un concert pe 2 iulie, în Piața Sfatului din Brașov, la care va participa și trupa Phoenix.
    Dar ce este Dacia Plant? O companie românească, într-o epocă în care piața este sufocată de produse străine. O companie care contribuie la sănătatea noastră, prin produse 100% naturale, fără conservanți sau coloranți.
    Totul a început în 2002, când câțiva tineri hotărâți să demonstreze eficiența produselor naturale în menținerea sănătății oamenilor au pus bazele proiectului. Sănătate naturală, tradiție, armonie, valoare și inovație. Principiile de la care s-a pornit în crearea acestei companii și ale produselor sale.
   Puțini știu că țara noastră este cea mai bogată în plante medicinale din Europa. Acum mii de ani, când medicamentele în forma pe care o știm astăzi nu existau, oamenii se tratau cu plante: fierturi, tincturi, ceaiuri, important era să-și păstreze proprietățile curative. Odată cu timpul și cu progresul farmaceutic, produsele naturale au fost date uitării.
    De ce să nu dăm o șansă produselor naturale? Activitatea de la Dacia Plant seamănă puțin cu alchimia: se iau plantele, se trec printr-un riguros proces de selecție, sunt crescute cu grijă pentru a-și păstra toate substanțele active. Apoi, cu ajutorul unei tehnologii speciale, sunt transformate în tincturi, comprimate, siropuri, pulbere, ceaiuri, produse destinate unor largi game de afecțiuni.
    În plus, aici nu găsiți doar medicamente, ci și produse alimentare naturale, conținând vitamine: nectar, dulceață, suc, toate din fructe, 100% naturale și gustoase. O alternativă de a consuma produse naturale, ca pe vremea copilăriei.
    Fii verde cu Dacia Plant! Și nu uita de concert! Așteptăm să ne spui cum a fost!

6 COMMENTS

  1. Da, sunt naturale, intr-o lume in care se consuma numai chimicale, produse tratate, cu conservanti.

  2. Cred că Dacia Plant e mai mult decat un brand, cred ca e o manifestare a nevoii actuale de a ne intoarce la natura si de a ne redobândi starea de sănătate. Da, folosesc produse de la Dacia Plant… m-au salvat de multe ori. Am mereu în casă ceaiul lor de codițe de cireșe și suplimentele de Aloe Vera.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.