Cum a furat Grinch Crăciunul - Dr. Seuss - Editura Arthur

Cum a furat Grinch Crăciunul – Dr. Seuss – Editura Arthur – recenzie cărți pentru copii

Cum a furat Grinch Crăciunul

How the Grinch Stole Cristmas !

De Dr. Seuss

Editura Arthur, 2015

Editura Arthur este un imprint al Grupului Editorial ART.

Traducere de Florin Bican

 „ Orișicine

Din Cinești

E nebun după Crăciun… „

   Cine nu a auzit de Grinch? – un monstruleț urâcios, neprietenos și singuratic care în fiecare an se supără pe cei ce vor să se bucure de Crăciun alături de cei dragi.

  Toată lumea iubește Crăciunul, e cea mai frumoasă sărbătoare a anului. Tradițiile numeroase sunt frumoase și aduc oamenii împreună. Voia bună nu lipsește și cântecele specifice Crăciunului răsună pe toate străzile.

  Această carte aduce ceva nou. Grinch este personajul care se opune Crăciunului. Nu-i place și gata. Nu suportă nici să-i vadă pe ceilalți fericiți de Crăciun, așa că se hotărăște să fure Crăciunul, iar când oamenii din Cinești se trezesc să sărbătorească, să nu mai aibă cu ce. Fură cadourile, brazii, mâncarea și tot ce simbolizează Crăciunul, dar spre surpriza lui oamenii sărbătoresc fără nimic. Cântă și intră în spiritul sărbătorilor doar avându-se unii pe alții.

   Editura Arthur ne prezintă o poveste educativă prin care copiii vor învăța să se bucure de ceea ce au. Cartea este cartonată, cu ilustrații de calitate și atractive pentru ca micuții să fie purtați cu zâmbetul pe buze în aventura lui Grinch .

   O poveste din 1957 care va rămâne în memoria copilașilor de toate vârstele, inclusiv a acelor „copilași” ieșiți la pensie, bucurându-se în fiecare an alături de copii și nepoți de o poveste minunată.

  Această carte e o bijuterie ce strălucește în bibliotecile norocoase ale oricărui copil.

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Recenzii cărți copii

 

***Vero Budea (Vero)***Iubesc viața și oamenii, sunt o fire sociabilă, deschisă, loială, apreciez persoanele sincere cu coloană vertebrală, pasiunile mele sunt scrisul și cititul, deși sunt încă o amatoare. Sunt deschisă la tot ce e nou și folositor. Familistă convinsă, soție, mamă, fiică, noră și prietenă. Nu suport minciuna și trădarea. Găsesc fericirea în lucrurile mărunte. Pentru mine nu există nu pot, numai nu vreau, iar eu vreau. Literatura pe tocuri e locul unde mă simt acasă, un loc unde prietenia și bunul simț mă îmbrățișează.

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.