Frumoasa tradatoare - Elizabeth Thornton - Colectia Iubiri de poveste

Frumoasa tradatoare, de Elizabeth Thornton

Frumoasa tradatoare – Elizabeth Thornton

Titlul original: The Scot and I

An aparitie: 2009

Seria Seers of Grampian

1 Runaway McBride – A doua șansă la dragoste

2 Scott and I – Frumoasa trădătoare

3 A Bewitching Bride

Gen: Romance paranormal

Anul 1885

Detalii carte

O poveste de dragoste, aventura, paranormal, crime, tradare, intrigi, personaje interesante si diversificate. Frumoasa tradatoare – Elizabeth Thornton

Alex Hepburn este agent al Serviciilor Secrete si lucreaza pentru regina Victoria. Atat el cat si fratii lui au mostenit abilitatile si puterile paranormale de la bunica lor, Vrajitoarea din Drumore. Chiar daca este ceva nou pentru Alex, aceste talente mostenite, incearca sa se adapteze si sa le dezvolte. Aceasta capacitate il poate ajuta si in munca sa de agent. Frumoasa tradatoare – Elizabeth Thornton

Alex intercepteaza un mesaj despre un complot care vizeaza asasinarea Reginei. Impreuna cu fratele sau mai mic Gavin, vor incerca sa dejoace planurile asasinilor, sa-i descopere, dar si sa faca tot posibilul sa o protejeze pe monarha. Ei se ajuta si de capacitatile lor in aceste misiuni.

Mahri Scot supravetuise mortii timpurii a mamei si fratelui sau, si reuseste cu curaj si determinare sa mearga mai departe. Din pacate, tatal ei cunoscut si sub numele de Profesorul, este profund afectat, durerea din el este clocotitoare si isi gaseste alinarea alaturandu-se unui grup radical numit DEMOS.

Ajunge in scurt timp sa conduca aceasta grupare. Mahri nu stia exact care sunt scopurile organizatiei conduse de tatal ei, crezand ca sunt niste idealisti. Dar incet, incet, fiind oarecum implicata din cauza tatalui, afla adevaratele obiective ale organizatiei – DEMOS, iar acestea erau dintre cele mai periculoase si urate obiective. Realizeaza ca Demos este un grup terorist secret. Si mai descopera ca acestia voiau sa o asasineze pe Regina.

Mahri se afla in fata celei mai mari dileme si este impartita intre dragostea pentru tatal ei si cea pentru monarhie. Lupta care se da in ea intre a-si trada tatal si a o salva pe Regina este puternica si pregnanta.

Decide sa scrie o scrisoare anonima Serviciilor Secrete si sa-i atentioneze de asasinat.

Dupa cum va dati seama mesajul este interceptat de Alex, care are un plan. La receptia pe care o va da Regina si unde se presupunea ca ar avea loc asasinatul, majoritatea agentilor vor fi infiltrati, iar locul Reginei va fi luat de o momeala. Alex era hotarat si sa-l depisteze pe anonim.

Mahri intre timp, fiind surescitata din cauza evenimentelor, decide sa se aventureze pe cont propriu in aceasta misiune de salvare. Deci, la receptie printre toti cei prezenti se afla si ea. Cei doi se gasesc cumva in acea mare de lume, iar Alex isi da seama de pe urma capacitatilor, ca domnisoara ascunde ceva si poate fi chiar anonimul cautat. De aici porneste o urmarire a misteriosei blonde, care pana la urma este prinsa. Au loc urmariri, deghizari, interogatorii, aventura. Intre cei doi se declanseaza acea atractie puternica si pe parcursul povestii ne vom intalni cu aceasta imbinare de pasiune si mister.

Intre cei doi se instaleaza cumva o incredere, chiar daca nu pe deplin, fiecare avand secretele sale. Presupunand ca Mahri, este de partea lui, Alex se lasa putin descoperit aratandu-si si partea lui copilaroasa. Frumoasa tradatoare – Elizabeth Thornton

Pe urmele lui Mahri sunt cei din Demos care o considera tradatoare si sunt hotarati sa o anihileze. Iar lui Alex si fratelui sau i se pune in carca o presupusa crima, cei doi fiind acuzati, iar pedeapsa era inchisoarea poate chiar moartea. Mahri isi da seama ca toate acestea nu era decat un complot al grupului, asa ca se hotaraste sa-l salveze pe Alex, intorcandu-se in Demos si fiind una de-a lor.

Ce se intampla mai departe? Cat de puternica este atractia lor? Ce fel de obiceiuri au cei din Demos? Ce alege Mahri in final? Alex poate fi salvat? Ce abilitati paranormale au fratii?

Aflati mai multe citind cartea “Frumoasa tradatoare”, ColectiaIubiri de poveste”- Frumoasa tradatoare | Elizabeth Thornton | Editura Litera

   Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

recenzii cărţi

Autor: Iasmy

13 COMMENTS

  1. Doamna in flacari,abia astept cartea 😀 Mi se pare mie sau cartile scrise de Thornton in ultimii ei ani de viata sunt si mai reusite decat cele din anii ’90? Sau eu ma simt prea fascinata de paranormal? Trebuie sa elucidez misterul 😀 Ma uitam mai devreme pe fantasticfiction – Elizabeth Thornton a murit in 2010.Ultima carte din serie a fost scrisa deci in ultimul ei an de viata.Sunt rautacioasa daca imi exprim bucuria ca a apucat sa o termine? Adevarul e ca ma bucur ca a scris si povestea lui Gavin..Sper sa se traduca si la noi.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.