Dulce răzbunare de Nicola Cornick

Dulce răzbunare, de Nicola Cornick – Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2020

Dulce răzbunare

Nicola Cornick

Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2020

Seria Mirese scoțiene

Editura Alma/Litera

  Dulce răzbunare de Nicola Cornick historical romance.

Luni – 02.11.2020 – la toate punctele de difuzare a presei

  Lady Lucy MacMorlan – una dintre cele mai curtate debutante, întruchiparea perfecțiunii pentru lorzii cu pretenții – are mulți pretendenți, dar se pare că nici unul nu se ridică la înălțimea așteptărilor ei, toți fiind refuzați. Ba mai mult, Lucy nu are de gând să renunțe la obiceiul de a scrie în secret scrisori de dragoste în numele prietenilor fratelui ei, scrisori care devin tot mai indecente pe măsură ce faima lor crește. Și nimic nu o împiedică să distrugă cu aceste scrisori logodna lui Robert, marchizul de Methven, nimeni altul decât dușmanul de moarte al clanului MacMorlan, cel care are nevoie disperată de o mireasă pentru a-și salva proprietățile. Dar, când marchizul descoperă cine este adevărata autoare a scrisorilor, lucrurile iau o turnură neașteptată.

  Robert îi face lui Lucy o propunere șocantă: în schimbul tăcerii lui, ea trebuie să-i devină soție și să-i dea moștenitorul de care are atâta nevoie. Forțată să accepte această căsătorie de conveniență pentru a-și salva reputația, Lucy acceptă să-l ajute pe Robert, dar refuză să doarmă în patul lui. Însă cât timp poate lupta cu fiorii dragostei care amenință să o prindă în mreje și cu puterea de seducție a lui Robert?

  Veți citi întreaga poveste în romanul DULCE RĂZBUNARE de Nicola Cornick, o nouă autoare și primul volum al seriei Mirese scoțiene. De luni, 2 noiembrie, la toate punctele de difuzare a presei!

Colecția Iubiri de poveste noiembrie 2020

Colecția Iubiri de poveste octombrie 2020

Colecția Iubiri de poveste septembrie 2020

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Așteptăm cu nerăbdare să citim cartea alături de voi.

#literaturapetocuri #romance #historicalromance

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.