Seria Viața secretă a burlacilor de Anna Harrington-Secrete şi tentaţii

Seria Viața secretă a burlacilor, de Anna Harrington – Secrete şi tentaţii

The Secret Life of Scoundrels Series

   Seria Viața secretă a burlacilor – Un duce, un ofiţer şi un marchiz spion. O frăţie! Dragonii lui Wellington. Veterani ai războaielor napoleoniene, aceşti trei ,,ticăloşi” vor avea nevoie unul de celălat pentru a îndepărta pericolele apărute în viaţă- sunt loiali, prieteni, şi se ajută chiar şi după ce războiul s-a terminat, bărbaţi căliţi, cu amintiri întunecate şi reguli proprii. Atunci când se vor întoarce acasă îşi vor găsi dragostea în cele mai neaşteptate locuri. Secrete, tentaţii, răzbunări, pasiune! Săruturi cu gust de vin, flămânde, senzaţii răvăşitoare stârnite de focul pasiunii.

   Anna Harrington a debutat în anul 2015 cu seria Viața secretă a burlacilor și s-a remarcat imediat datorită stilului ei inedit și subiectelor pline de prospețime, ceea ce i-a adus aprecierile cititorilor din întreaga lume.

1.Un duce pentru totdeauna-Dukes Are Forever

   Edward Westover, duce de Swarthmore, este mânat de o ură profundă față de omul care i-a ucis din inconștiență fratele și apoi a scăpat nepedepsit. Planul de răzbunare țesut cu răbdare are succes deplin, așa că, după ce intră în posesia bunurilor dușmanului său, toate posesiunile acestuia – dar și fiica lui – ajung să îi aparțină lui Edward. Prin urmare, se decide să angajeze o guvernantă, s-o liniștească pe copilă și apoi să-și vadă de propriul drum. Însă are parte de surpriza vieții lui. Pentru că noua sa pupilă nu este o fetiță, ci o femeie frumoasă, aprigă și cu totul irezistibilă…

   Kate Benton este stupefiată. Cine este acest bărbat arogant și enervant care vine nepoftit în casa ei și preia controlul asupra vieții sale? Jurământul ei este să facă tot ce-i stă în putință ca să-l convingă s-o lase în pace și să plece de la Brambly. Și totuși, pe măsură ce zilele răcoroase se transformă în nopți fierbinți, Kate începe să întrevadă crâmpeie de bunătate sub fațada rece a lui Edward… și o fire pasională care îi taie respirația. Sunt atât de multe lucruri pe care nu le știe despre trecutul misterios al acestui bărbat. Oare poate risca să aibă încredere și să-și ofere inima acestui duce aparent diabolic?

 „Kate stătea la fereastră dormitorului ei, cu privirea pierdută în noaptea ploioasă. Camera era rece, focul din cămin stins, dar nu avea nici energie, nici voință suficientă să îl aprindă. Oricum, nu voia să înfrunte lumina, nu în seară aceea. În seară aceea voia să se ascundă.
    Își sprijini capul în mâini, cu stomacul chinuit de spasme de rușine și vinovăție. Ce făcuse? Primul ei sărut, tocmai primul ei sărut… O, Doamne! — de ce trebuise să fie cu el? Individul începuse să îi distrugă viață. Bărbatul care preluase controlul asupra moșiei Brambly. Cum putea fi atât de slabă și de neghioabă? Dintre toți bărbații, tocmai el!
    Când Edward o dăduse jos de pe cal și o mustrase ca pe un copil, fusese furioasă pe el. Cum îndrăznea să îi vorbească astfel? Controlul asupra moșiei Brambly îi fusese luat cu forță, viață ei fusese întoarsă cu susul în jos —, iar el se enervase fiindcă ea îndrăznise să facă o săritură? Însă mersese prea departe când se certase cu el și îi forțase limitele. Iar el i le forțase pe ale ei. În cel mai delicios mod posibil.
    Tiranic și intens, sărutul lui avusese gust de vin și de bărbat, și de flăcări, iar ea se pierduse în senzațiile stârnite de el, gemând cu nerușinare cu gură lipită de a lui, în timp ce furia incandescentă pe care o simțise pulsând în el cu doar câteva momente în urmă fusese înlocuită cu ceva la fel de fierbinte, ceva cu greu stăpânit… ceva ce ea își dorise cu disperare să ducă până la limita, apoi să îl urmeze de bunăvoie peste buza prăpastiei.
    Dar apoi, când văzuse cum o privea după aceea, că și cum totul ar fi fost o greșeală oribilă…
    Nenorocitul!

2.Secrete și tentații-Along Came a Rogue

   Maiorul Nathaniel Grey este liber să-și aleagă partenerele de pat și să se desfete cu dezmierdările lor oriunde și oricând dorește și este perfect mulțumit de cum stau lucrurile în această privință. Loialitatea lui se rezumă la țară și la cei doi prieteni care i-au fost alături în luptă și pentru care ar face orice. Așadar, când unul din cei doi este grav rănit și cere să o aibă alături pe sora lui mai mică, pe care nu a mai văzut-o de doi ani, Grey este în stare să mute munții din loc pentru a o aduce pe fată acasă. Când dă de ea, descoperă că nu mai este puștoaica pe care și-o amintește el din urmă cu cinci ani, ci o femeie tulburător de frumoasă care îl întâmpină… cu o pușcă încărcată ațintită asupra lui. Iar el e pur și simplu fermecat de ea…

   Cândva, lui Emily nu i-ar fi plăcut nimic altceva mai mult decât să-și petreacă măcar un ceas alături de cel mai bun prieten al fratelui ei, răpitorul ofițer care i-a furat inima. Dar lucrurile s-au schimbat între timp – și ea la fel. Tânăra înflăcărată care credea în dragoste a dispărut de mult, lăsând locul unei văduve copleșite de apăsarea secretelor pe care le poartă cu ea și care trebuie să își piardă urma înainte să fie prea târziu. Însă zâmbetul fermecător al chipeșului ofițer poate oferi protecție mai bine ca orice altceva a cunoscut ea până atunci, ademenind-o să riște totul… inclusiv propria inimă.

Emily se uită cu ochi mari la el în timp ce o aștepta cu brațele larg deschise, frământată de emoții. Fusese singură mult timp. Mai întâi pe parcursul lungilor ani de școală, unde nu se integrase niciodată și nu își făcuse nici un prieten, apoi după ce se căsătorise, când își pierduse atât soțul, cât și fratele. Singură până astăzi, când Thomas îl trimisese pe Grey la ea.
Nathaniel Grey. Nu doar singurătatea îl atrăgea spre el. Era atrasă de toată ființă lui – de felul în care zâmbetul lui larg o încălzea pe dinăuntru, de ușurință cu care putea vorbi cu el, de felul în care o făcea să râdă chiar și când era atât de furioasă pe el că l-ar fi strâns de gât. Cel mai mult admira la el spiritul combativ, hotărârea de a-și croi o viață mai bună decât cea pe care soarta i-o oferise.
Se simțea atrasă până și de vulnerabilitatea pe care o sesizase la el, acea vulnerabilitate pe care încerca din răsputeri să o ascundă de ochii lumii sub aparență unei persoane căreia nu-i pasă de nimic.
Mai că-i venea să radă că omul din cauza neglijenței căreia era singură acum era același cu cel care se oferea să o salveze și să o țină în brațe. Și, oh, cât de mult voia să îi accepte oferta! Încă avea secrete față de el. Oare cât de furios ar fi fost când ar fi aflat adevărul? Îi spusese despre Andrew, dar în rest nu se schimbase nimic. Iar fiecare clipă petrecută cu el nu făcea decât să îi pună viață în pericol.
Dar deocamdată erau în siguranță, iar el era în sfârșit al ei. Întinse încet mâna spre el, iar Grey i-o lua că să o ajute să se așeze lângă el în trăsura care se hurducă.“

3.Cum m-am măritat cu un marchiz-How I Married a Marquess

    Josephine Carlisle, fiica adoptivă a unui baron, știe prea bine cât de grea este viața din orfelinat, unde a crescut până la șase ani. Deși părinții și frații o iubesc și o răsfață, este convinsă că nu se va putea mărita niciodată din cauza misterului legat de părinții ei biologici, așa că își dedică timpul copiilor din orfelinat, nefiind deloc interesată de lumea mondenă a Londrei. Josie își prețuiește prea mult familia și libertatea ca să simtă lipsa iubirii… până când, la o petrecere la un conac de țară, întâlnește un străin chipeș și fermecător, de care se simte imediat atrasă. Thomas Matteson, marchiz de Chesney, vine în zonă ca să investigheze niște tâlhării. Veteran al războaielor napoleoniene și fost spion, a fost nevoit să se retragă din activitate după ce un accident tragic l-a costat cariera. Pentru a-și salva reputația și a se întoarce la modul de viață pe care îl iubește, marchizul trebuie să-i găsească pe cei care tâlhăresc trăsurile unor nobili bogați și influenți. La început, Thomas este intrigat de tânăra îndrăzneață care îl abordează, apoi, la rândul lui, se simte atras de ea. Iar când își dă seama că Josephine, frumoasa cu mintea ascuțită ca un brici, ascunde ceva, nu se lasă până nu-i află secretele. Dar prețul curiozității sale va fi propria inimă…

În acel moment, în ciuda faptului că se aflau în sala aglomerată de bal, ar fi vrut să o ia în braţe și, cu nerușinare, să îi șteargă de pe buze acel zâmbet care îl tachina, care îl făcuse să își dorească să îi acopere gura cu a lui.

Nu i se întâmplase niciodată să nu știe dacă o femeie îl dorea sau nu. De obicei, săruturile lui le făceau pe femei să cerșească să fie duse în patul lui, dar, la o adică, Josephine Carlisle nu era o femeie obișnuită. Era o făptură interesantă, ageră și independentă, așa cum nu mai întâlnise până atunci. Una care îl făcea să se simtă reîntregit atunci când era cu ea. Și nu era încă pregătit să renunţe la acea senzaţie.”

Thomas o ţintui între perete și trupul lui, un prizonier benevol care îi răspundea cu aceeași intensitate la sărutul lui flămând. Dar nu o putea săruta îndeajuns de puternic încât să-și potolească focul pasiunii și furia care ardeau în el. Avea gust delicios, o aromă îmbătătoare de piersici și coniac care îi făcea capul să i se învârtă de parcă ar fi fost beat și să se întrebe dacă și alte părţi din ea aveau un gust la fel de dulce.”

4. Once a Scoundrel 

Seria Viața secretă a burlacilor de Anna Harrington - Secrete şi tentaţii

Once a Scoundrel…
Stephen Crenshaw, Marquess of Dunwich, set his sights on becoming one of the ton’s most notorious rogues. Gambling, drinking, scandals, seduction…nothing seemed out of bounds for the young peer in his wild pursuit to prove himself to be the exact opposite of everything his respectable family wanted. But four years in the army and the loss of his best friend have irreparably changed him. Now he’s returned to England a new man, one set on reclaiming everything he’d lost… including the woman who loved him.

Seria Viața secretă a burlacilor de Anna Harrington - Secrete şi tentaţii

Goodreads Seria Viața secretă a burlacilor/The Secret Life of Scoundrels

Verifică disponibilitatea cărţilor din Seria Viața secretă a burlacilor de Anna Harrington  în librăriile online: libris, elefant, cartepedia şi cărtureşti
Serii cărţi
Colecţia Iubiri de poveste

Sursă imagine: pinterest.com

8 COMMENTS

  1. O serie draga mie! Toate cartile mi-au placut, dar cand vine vorba de personajele, recunosc ca cel mai tare m-am atasat de Jo.
    Insa, si mai mult m-a incantat cealalta serie – Capturarea fratilor Carlisle, in care descoperim peripetiile fratilor lui Jo) 😀

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.