Jogging în stil secret - Hayalperest

Jogging în stil secret, de Hayalperest – capitolul I

   Jogging în stil secret – creaţie Wattpad

-♛Unu♛-

   New Jersey. Un oraș care de la distanță arată ca oricare alt oraș din America și din întreaga lume. Adică unul complet normal. Asta doar de la distanță. Când începi să te scufunzi și să afli tainele acestui loc, împânzit cu posibile pericole la tot pasul, te gândești că doar oameni fără frică de Dumnezeu și gheață în loc de sânge pot trăi într-un oraș ca acesta. Nu poți avea încredere în orişicine. Nu ai de unde să știi cine este cel care stă lângă tine în stația de autobuz. Este îmbrăcat ca un adevărat avocat de succes care a rămas fără benzină la mașină, așa că a lăsat-o în garaj, dar el ar putea fi mare mafiot sau, de ce nu, chiar un agent secret, în timpul unei misiuni importante. Oameni cu peste un milion de feţe, hoți, criminali, tot ce reprezintă entitate malefică găsești în New Jersey. Dar, din păcate s-ar putea spune, există și oameni nepătați, buni, normali, pe care destinul i-au adus în această imitație a iadului pe Pământ.

   Prin ”nu poți avea încredere în orișicine” se înțelege absolut oricine. Poți să glumești cu omul când sunteți față în față, dar acesta poate, cu mare ușurință, să te înjunghie pe la spate fără niciun regret. Chiar și cei pe care îi consideri buni, că te pot apăra sunt doar de fațadă. Totul în New Jersey
este de fațadă, tot acest rău absolut din interior este bine acoperit de mii și mii de paravane de bunătate.
Un oraș normal este reprezentat de un primar și apărat de poliție. Așa este și în ”frumosul” New Jersey…doar pe hârtie.

   Primarul, Maxwell Portman, s-a gândit doar la propriile interese când s-a împrietenit cu nimeni altul decât Kevin Drone. Un mare dealer de droguri, care în paralel prestează și servicii de taxă de protecție, Kevin Drone este cel care controlează totul în mod incognito în oraș din punct de vedere administrativ.
Maxwell Portman a fost orbit de valoarea și puterea banului, încât. în loc de reconstruirea șoselelor în oraș, o mare sumă de bani au fost ”investiți” într-un ”intership” în Costa Rica. Așa că, Kevin ia dat o mâna de ajutor.

  Dar, credeți că poliția a scăpat? Absolut deloc! Comandantul general, Paul Carter este la picioarele asociatului lui Kevin, crezând că va găsi salvare în Bovrik Vasak, dar nu a dat decât peste și mai multă agonie. Cine este acest Bovrik Vasak? Eh bine, vom mai auzi mult timp de acum
încolo de acest personaj. Ce se va întâmpla mai departe?
Rămâne doar să aflăm!

                                                             Urmează continuarea

Povestea se poate găsi și pe Wattpad – Jogging în stil secret – Hayalperest

Rubrica Creaţie

7 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.