O SEARĂ DE PASIUNE-One Wild Winter's Eve (2015)-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Alma/Litera

O seară de pasiune de Anne Barton-Iubiri de poveste-prezentare

Volumul al 4-lea al seriei „Honeycote“
Sâmbătă-04.08.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de ziarul Libertatea!

  Ca soră a ducelui de Huntford, Lady Rose Sherbourne respectă regulile de bună-cuviință ale înaltei societăți. Nu merge niciodată neînsoțită. Nu face nimic nesăbuit. Și mai ales ascunde de ochii tuturor traumele copilăriei.
Un singur om reușește să treacă de armura cu care s-a înconjurat și să se apropie de ea – chipeșul îngrijitor al grajdurilor domeniului. Așa că Rose se întreabă mereu dacă prietenia lor ar fi evoluat în ceva mai mult în cazul în care el nu ar fi dispărut brusc, fără nici o explicație… Iar acum, după trei ani, este pe cale să afle.

   Charles Holland nu se aștepta s-o mai revadă pe Lady Rose, dar trecerea timpului nu i-a slăbit deloc sentimentele pentru ea. În ciuda diferențelor de clasă, Charles nu se poate abține să n-o dorească. Așa că, atunci când Rose îi cere să o inițieze în tainele iubirii înainte să accepte un soț impus de rangul ei, Charles nu o poate refuza.
Însă ceea ce s-a dorit a fi doar o seară de pasiune declanșează o avalanșă de evenimente neprevăzute, care le demonstrează că dorințele inimii sunt mult mai puternice decât cele ale trupului…

Sursa Cărţi Romantice

  Anne Barton a început citind romane din biblioteca mamei ei, și ca adolescență a decis că romanele historical (cu duci, contese și rochii de bal) au fost cele mai bune. Deci, atunci când ea a avut ocazia de a petrece un semestru la Londra și-a făcut bagajele și a luat decizia de-a afla cât mai multe despre oraș, istoria lui, și pub-uri. A visat să scrie romance, dar în schimb a ajuns un analist de software.

Cărţi în colecţia Iubiri de poveste-Anne Barton

 

****Coman Iasmina (Iasmy/Elis Ntco fb)-Admin. site/Editor coordonator/PR/Admin. grup Fb-Literatura pe tocuri**** Esenţele tari se ţin în sticluţe mici! Orientată spre prezent, dar şi viitor, cu picioarele pe pământ, dar şi idealistă. Optimistă până la extrem. Îmi place să dezvolt o idee prin intermediul discuţiilor, văd timpul ca pe o resursă finită şi iau în serios termenele limită. Pasionată de cărţi, muzică şi călătorii, ador stilul romance (contemporan, historical) thriller, istoric romanţat, YA, şi în general cărţile scrise bine. Mai nou, începe să îmi placă stilul fantasy, deşi nu am crezut că mă poate "prinde". Învăluită în mister, iubitoare de ciocolată cu piper. Îmi plac provocările! Şi aşa cum spune Octavian Paler: "Pasiunea n-are nevoie de motivări, ea nu cere neapărat să fie înţeleasă şi explicabilă, dimpotrivă, începe acolo unde nu mai e nimic de explicat, sfârşind abia când simte din nou nevoia de lămuriri." Vă aşteptăm alaturi de noi!

2 COMMENTS

  1. Am plecat chiar acum la cumpărături și „O seară de pasiune e pe listă”. Îmi place foarte mult coperta și mai ales cromatica ei!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.