Seria Honeycote de Anne Barton-Colecția Iubiri de poveste

Seria Honeycote de Anne Barton -Colecția Iubiri de poveste

 Seria Honeycote – poveşti pasionale, dar cu aspecte dramatice care te țin cu sufletul la gură

1.PĂCĂTOASA – When She Was Wicked (2013)-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Alma/Litera

PĂCĂTOASA -When She Was Wicked (2013)-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Alma/Litera

Unele reguli pur și simplu cer să fie încălcate…

   Domnișoara Anabelle Honeycote, croitoreasă la cel mai solicitat atelier din Londra, aude fără să vrea cele mai fierbinți secrete ale lumii bune și, ocazional, se folosește de ele în beneficiul ei și al familiei sale. Nu este deloc mândră de ceea ce face, însă lipsa banilor cu care să își îngrijească mama bolnavă și să plătească chiria locuinței o împinge spre șantaj.

   Ca pentru a se revanșa pentru faptele ei nedemne, Anabelle și-a impus să respecte câteva reguli:

-Nu cere niciodată bani de la cineva care nu-și poate permite să plătească.
-Nu dezvălui niciodată secretele unui client care te plătește.
-Nu intra niciodată în nici un fel de relații sociale cu un fost client. 

   Odată regulile clar stabilite, ea se ține cu înverșunare de ele până când îl întâlnește pe chipeșul Owen Sherbourne, duce de Huntford, care nu numai că îi descoperă și-i zădărnicește planurile de șantaj, ci o face să viseze la mai mult decât mătăsuri și satin.

  Alături de Owen, Anabelle descoperă misterele nebănuite ale plăcerii… până când un scandal din trecut iese la suprafață. Acum, regulile ei ar putea lucra în defavoarea familiei ducelui. Sărutările înfocate ale lui Owen îi promit pasiuni fără margini, dar oare cum va reacționa el când cel mai zdrobitor secret al lui Anabelle va fi, în sfârșit, dezvăluit?


2. TENTAȚIA
-Once She Was Tempted (2013)-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Alma/Litera

TENTAȚIA-Once She Was Tempted (2013)-Colecţia Iubiri de poveste-Editura AlmaLitera

  Benjamin Elliot, conte de Foxburn, a moștenit un tablou care îl fascinează – o femeie de o frumusețe uluitoare, cu ochi de safir și păr ca aurul, care pozează într-o ținută provocatoare. Deși nu credea că portretul ar fi altceva decât imaginația unui artist, Ben o recunoaște pe tânără în clipa în care o întâlnește — cu toate că acum poartă o rochie foarte decentă. Și în realitate, sfioasa debutantă este chiar și mai irezistibilă decât în tablou…

  Daphne Honeycote a pozat, la rugămintea unui prieten artist, pentru două tablouri scandaloase, ca să obțină astfel bani pentru chirie și pentru tratamentul mamei ei bolnave. De atunci, situația materială a familiei s-a îmbunătățit, dar Daphe a trăit mereu cu teama că secretul ar putea ieși la iveală. Iar acum cea mai mare temere a ei devine realitate, când Ben face legătura între ea și tablou. Deși Ben nu poate să nu-i recunoască lui Daphne incontestabila frumusețe, se îndoiește de moralitatea ei și nu o consideră potrivită pentru a fi soția lui Hugh, fratele celui mai bun prieten, față de care se consideră responsabil. Prin urmare, cei doi încheie un pact – Daphne va refuza curtea asiduă făcută de Hugh, iar Ben o va ajuta să dea de urma celui de-al doilea portret indecent.

  Timpul petrecut împreună îi obligă să recunoască atracția incontestabilă care se naște între ei. Însă vor putea să aibă suficientă încredere unul în celălalt încât să-și dezvăluie toate secretele inimii și temerile ascunse atât de mult timp?

„Sărutul lui Benjamin se asemăna cu îmblânzirea unui cal sălbatic. Nu era ca și cum ar fi făcut asta vreodată, dar își putea imagina. Un pic înspăimântător, dar mai ales palpitant și tulburător. Fiecare centimetru din el, de la bărbia aspră până la umerii largi, până la coapsele lui puternice, era masculinitate pură, nealterată. Mirosea a piele și a iarbă; avea gust slab de cuișoare și coniac. Trupul lui era atât de diferit de al ei și totuși, de fiecare dată când se ciocneau, păreau să se potrivească perfect. Atât de mult, încât trebui să își înfrâneze impulsul de a se lăsa să cadă în brațele lui.”


„Respiraţia ei deveni a lui și invers, iar Ben știu că, și dacă urma să trăiască până la o sută de ani, nu avea să se plictisească vreodată, niciodată, să o sărute, să se afle lângă ea. Frumuseţea ei trecea dincolo de sfera vizibilului. Era un lucru tangibil, palpabil în fiecare vorbă bună și în fiecare gest grijuliu.
Când era lângă ea dorea să fie mai bun – demn de iubirea ei. Nu era ca și cum ar fi putut fi vreodată. Dar nu se putea împiedica să nu o dorească pentru el însuși. Pentru totdeauna.”

3. NOPȚI SCANDALOASE-Scandalous Summer Nights (2014)-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Alma/Litera

NOPȚI SCANDALOASE-Scandalous Summer Nights (2014)-Colecţia Iubiri de poveste-Editura AlmaLitera

  Lady Olivia Sherbourne nu are nici o problemă să spună exact ce gândește, cu o singură excepție – atunci când este vorba de James. Timp de zece ani foarte lungi, acesta a fost nu doar cel mai bun prieten al fratelui ei… ci și singura dorință a inimii sale. Când aude că în curând el are de gând să plece într-o expediție îndelungată în Egipt, Olivia știe că a venit vremea să acționeze. Este acum ori niciodată…

  James Averill este bărbatul rațional care nu face nimic fără să își cântărească opțiunile. Ani întregi și-a făcut planuri ca să se asigure că visul lui de a merge în Egipt se va realiza. Ceea ce însă nu a putut să planifice este că exact la momentul nepotrivit va observa că sora prietenului său s-a transformat într-o femeie fascinantă. Dar ce gentleman ar face avansuri surorii celui mai bun prieten? Însă gândurile lui nu sunt deloc tipice pentru un gentleman atunci când o întâlnește la sute de kilometri depărtare de casă, după ce provoacă o bătaie într-o tavernă. Motivul prezenței ei acolo nu mai are nici o importanță – este de datoria lui să aibă grijă ca Olivia să se întoarcă în siguranță la familia ei.

  Dar pericolul ar putea veni chiar din partea lui, căci, cu toate bunele intenții, cum ar putea să nu cadă pradă pasiunii când fiecare noapte împreună aduce atâtea tentații păcătoase?

4. O SEARĂ DE PASIUNE-One Wild Winter’s Eve (2015)-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Alma/Litera

O SEARĂ DE PASIUNE-One Wild Winter's Eve (2015)-Colecţia Iubiri de poveste-Editura Alma/Litera

  Ca soră a ducelui de Huntford, Lady Rose Sherbourne respectă regulile de bună-cuviință ale înaltei societăți. Nu merge niciodată neînsoțită. Nu face nimic nesăbuit. Și mai ales ascunde de ochii tuturor traumele copilăriei.

  Un singur om reușește să treacă de armura cu care s-a înconjurat și să se apropie de ea – chipeșul îngrijitor al grajdurilor domeniului. Așa că Rose se întreabă mereu dacă prietenia lor ar fi evoluat în ceva mai mult în cazul în care el nu ar fi dispărut brusc, fără nici o explicație… Iar acum, după trei ani, este pe cale să afle.

  Charles Holland nu se aștepta s-o mai revadă pe Lady Rose, dar trecerea timpului nu i-a slăbit deloc sentimentele pentru ea. În ciuda diferențelor de clasă, Charles nu se poate abține să n-o dorească. Așa că, atunci când Rose îi cere să o inițieze în tainele iubirii înainte să accepte un soț impus de rangul ei, Charles nu o poate refuza.

  Însă ceea ce s-a dorit a fi doar o seară de pasiune declanșează o avalanșă de evenimente neprevăzute, care le demonstrează că dorințele inimii sunt mult mai puternice decât cele ale trupului…

 

Nu trecuse mult până când își dorise ceva mai mult decât o simplă prietenie. Frumuseţea ei era diafană și telurică în același timp.
Buze care era sigur că nu fuseseră niciodată sărutate îl tachinau cu voluptatea lor. Părul de culoarea apusului perfect implora să fie atins. O dorise cu fiecare fibră a fiinţei sale. Și ea îl dorise, la rândul ei.
Dar el nu s-ar fi mulţumit niciodată numai cu o parte din ea. Sau numai cu câteva săruturi pasionale. O dorea în întregime și tocmai asta îl ambiţionase să vrea mai mult de la viaţă.”

 


„Nu mai putu să se stăpânească. Ani de dorinţă înăbușită îi pulsau prin vene când își lipi gura de a ei. Limba lui îi tatonă buzele, iar ea i se deschise, gemând în timp ce el explora conturul cald și moale al gurii ei. Dumnezeule, ce gust bun avea, ca un amestec de miere, condimente și femeie.
O trase mai aproape, iar gluga ei căzu, expunând zone din pielea catifelată a gâtului. Mormăind, Charles sărută zona dintre punctul sensibil de sub urechea ei către baza gâtului. Pulsul ei vibra sub buzele lui, imitând bătăile haotice ale inimii lui.”

 


„-Vreau să trăiesc totul cu tine. Vreau să-ţi simt pielea lipită de a mea. Vreau să te gust. Vreau să fiu cât de aproape posibil.
Pentru a se asigura că Charles înţelegea sinceritatea cuvintelor ei, îl împinse în pat, se așeză deasupra lui și îl sărută cu toată pasiunea pe care o simţea.
O perdea de păr roșu învălui capul lui Charles. El inhală mirosul de portocale, săpun și… Rose. Noaptea părea ireală, ca și cum zăpada oprise timpul în loc și crease o oază unde fanteziile lui se puteau împlini.”

Seria Honeycote de Anne Barton-Colecția Iubiri de poveste

Sursă copertă serie: Cărți Romantice

Honeycote Series

Colecţia Iubiri de poveste

Mai multe – Serii cărţi

Verifică disponibilitatea cărţilor din Seria Honeycote – Colecţia Iubiri de poveste în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Sursa foto Pinterest

8 COMMENTS

  1. Am și eu seria asta, dar nu am citit-o încă. A trecut mult timp de când am citit ultima oară o carte din colecție.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.