Tentația - Anna Barton - Colecția Iubiri de poveste - prezentare

Tentația, de Anna Barton – Colecția Iubiri de poveste – prezentare

Tentația – Anna Barton – Colecția Iubiri de poveste

Seria Honeycote

1 When She Was WickedPăcătoasa 
2 Once She Was Tempted – Tentația
3 Scandalous Summer Nights – Nopți scandaloase
4 One Wild Winter’s Eve – O seară de pasiune

Pictura pe care o deține Benjamin Elliot, reprezintă o frumusețe uimitoare cu ochi de safir, păr de aur și piele lăptoasă. Ben recunoaște acesta frumusețe în momentul în care o întâlnește, deși poartă îmbrăcăminte la modă, în persoana debutantei Daphne Honeycote.

    Annabelle protagonista cărții ,,Păcătoasa”, nu este singura familiarizată cu scandalul. Se pare că și inocenta ei soră, Daphne are un secret.

   Înainte să fie cumnată de duce era o fată simplă cu o mamă bolnavă. Pentru a plăti facturile a fost de acord să pozeze pentru două picturi scandaloase. A fost asigurată că picturile nu vor fi văzute, ele făcând parte dintr-o colecție privată.

   Acum, sora ei s-a căsătorit cu un duce, au fost instalate confortabil și în sfârșit are și Daphne primul ei sezon. Frumusețea ei atrage ca un magnet și, Hugh Biltmore este interesat de ea.

   Dar, Benjamin Elliot, fostul prieten al fratelui lui Hugh, cel cu care luptat și au fost umăr lângă umăr în bătălia de la Waterloo, l-a făcut să-i promită înainte să moară că va avea grijă de fratele lui mai mic.

   Știe că Hugh este serios, dar cunoaşte și secretul lui Daphne-picturile scandaloase. Și mai crede că cei doi nu sunt potriviți.  Până la urmă de ce găndeşte așa nici el nu înțelege prea bine, dar era ceva la tânără care îl înflăcăra și-l făcea să vrea să fie un nemernic.

   Așa că, îi spune că una dintre picturi se află în posesia lui și îi dezvăluie secretul, asta dacă va continua să-l încurajeze pe tânărul Hugh. Vrea cu orice preț să-i despartă.

 Daphne, deşi disperată pune şi ea condiţii: Dacă vrea să-i despartă: să o ajute să găsească și celălalt tablou și după aceea să le distrugă.

   De aici lucrurile încep să curgă într-un alt ritm și în altă direcție. Cei doi petrec mult timp împreună și…orice este posibil.

   Ben studiase pictura în amănunt, femeia din tablou avea o strălucire aparte așa cum strălucea și în realitate. Era lumina.

   Iar el, eroul de război, era întunericul, cel ce duce cu el vinovăția supravieţuitorului. Ben are și el secretul lui.

   Cum a ajuns pictura în posesia lui Ben? Unde se află celalalt tablou? Care va fi relația dintre lumină și întuneric?

   Descoperiti voi în cartea Tentația, de Anne Barton, colecția Iubiri de poveste, ce apare în data de 20.01.2018, la chioșcurile de presă împreună cu ziarul Libertatea..

Sursa foto Pinterest-Trevillion

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.