Misterul de la Winterset de Candace Camp

Misterul de la Winterset, de Candace Camp – Colecţia Iubiri de poveste ianuarie 2020

Misterul de la Winterset

Winterset

Candace Camp

Colecţia Iubiri de poveste ianuarie 2020

Alma-Litera

The Mad Morelands Series – Seria Neobișnuiții Moreland: 1. Mesmerized – Sub vraja iubirii, 2. Beyond Compare – O lady greu de cucerit, 3. Winterset – Misterul de la Winterset, 4. An Unexpected Pleasure, 5. His Sinful Touch, 6. His Wicked Charm, 7. Her Scandalous Pursuit

   Misterul de la Winterset de Candace Camp love books.

Sâmbătă – 11.01.2020 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Volumul 3 din seria „Neobișnuiții Moreland”, după O LADY GREU DE CUCERIT apărut în luna octombrie.

   De când Anna Holcombe a refuzat în mod inexplicabil propunerea sa, Reed Moreland nu a putut să mai pună piciorul în casa în care i-a fost respinsă dragostea – Winterset. Frumusețea înfricoșătoare a conacului Gloucestershire și misterul care îl înconjoară l-au captivat întotdeauna, dar nici nu poate continua să trăiască în acea casă și nici să renunțe complet la ea, în ciuda amintirilor dureroase pe care le stârnește în inima lui.

   Dar când Reed începe să aibă vise tulburătoare cu privire la faptul că Anna este în pericol, el lasă deoparte resentimentele și își direcționează trăsura înapoi spre Winterset, hotărât să protejeze femeia pe care nu poate înceta să o iubească. Încă o dată pasiunea se stârnește între ei, dar uciderea unei fetițe slujitoare îi atrage adânc în legendele întunecate ale Winterset-ului …dar și un destin din care nici Anna, nici Reed nu pot scăpa.

Anna scoase un supin de plăcere și se agăţă de el, cu capul învârtindu-i-se. Trecuse atât timp de când savurase buzele acelea. Crezuse că uitase senzaţia, dar amintirile dădură năvală peste ea, fierbinţi și intense. Dorinţa ardea în sufletul ei, de parcă în toţi anii aceia nu făcuse altceva decât să continue să crească. Ar fi vrut să uite de lumea întreagă, să se piardă pentru totdeauna în sărutarea lui.

Era chiar atât de greșit? se întrebă ea. Oare era atât de greșit să-l sărute, să simtă un moment de bucurie, de plăcere, ceva de care nu avea să se bucure niciodată?
Doar că știa deja răspunsul, chiar și înainte să-și pună întrebarea.
Un sărut ar fi făcut totul și mai greu pentru ea. Un sărut ar fi însemnat să guste din viaţa pe care ar fi putut să o aibă alături de el și să-și dorească mai mult. Și nu se cuvenea să-i facă una ca asta. Să aprindă din nou dorinţa din el. Să îl facă să știe că aceeași dorinţă încă ardea și în ea.”

Îi șopti numele, într-o șoaptă joasă, plină de pasiune. El se înfierbântă și mai tare când o auzi rostindu-i numele, după care își lipi din nou buzele de gura ei, într-o sărutare lungă și profundă. Anna se topi în braţele lui și îl prinse de după gât, ridicându-se pe vârfuri, lipindu-se de el. Îi simţi nasturii de la haină înfigându-se în pieptul ei dezgolit, dar nu simţi nici o durere. Voia doar să-l știe tot mai aproape.

Colecţia Iubiri de poveste ianuarie 2020

Colecţia Iubiri de poveste decembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste noiembrie 2019

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Romanele de săptămâna aceasta sunt bune de citit în zilele friguroase ale lunii ianuarie.

Foto Cărţi Romantice

Candace Camp

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.