Ramasagul – Kate Noble – Colectia Iubiri de poveste

Ramasagul – Kate Noble – Colectia Iubiri de poveste

Rămășagul - Kate Noble

Rămăşagul de Kate Noble

Titlul original: The Game And The Governess
Cotaţie Goodreads: 3.45

Seria Winner Takes All

1 Game and the Governess – Rămășagul

2 The Lie and the Lady

2.5 Miss Goodhue Lives for a Night

3 The Dare and the Doctor

DETALII CARTE

Trei prieteni, un pariu, câştigatorul ia totul…

Phoebe Baker a fost forţată de imprejurari să îşi câştige existenţa. Tatăl ei s-a sinucis după ce a pierdut toată averea, dar mai ales moştenirea lui Phoebe lăsată de mama ei. În acea perioadă tânara era la şcoală, taxele fiind plătite pe toată perioada, dar când a terminat s-a văzut respinsă din rândul prietenilor cei bogaţi. Cu ajutorul unui profesor îşi gaseşte să lucreze ca şi guvernantă în casa unui nobil de ţară. Dar ura ei faţă de persoana care l-a împins la sinucidere pe tatăl ei se dezvoltă în timp. Îl consideră vinovat atât de moartea tatălui ei, cât şi de respingerea suferită şi excluderea ei din societate pe contele Ashby. Nu va ierta, nu va uita şi îl va urî toată viaţa.
Ned, conte de Ashby, numit de societate şi norocosul, este personajul cel mai bogat din societate, frumos, fermecător, adulat de femei şi vânat de mame. Are de toate: bani, putere, carismă şi este convins că lumea îl place şi îl respectă pentru ceea ce este. Numai că, bunul său prieten care îi este şi secretar, fost ofiţer, are o altă ipoteză. El crede că toată această adulaţie nu este pentru bărbatul Ned, ci se datorează banilor, puterii şi în general privilegiilor.

Ned nu crede o iotă în această ipoteză, şi vor pune un pariu.
Totul începe atunci când Ned trebuie să meargă la ţară să vândă proprietatea mamei lui. Tot în această perioadă prietenul său are nevoie de un împrumut. Şi jocul începe!
Turner îi propune să facă schimb de locuri. El va deveni conte si Ned va fi un simplu secretar. Are la dispoziţie două săptămâni să seducă o femeie, să se facă plăcut pentru omul din el şi nu pentru bogăţiile şi puterea lui. Dacă va câştiga Turner, Ned îi datorează 5.000 de lire sterline, împrumutul pe care i-l refuzase. Dacă va câştiga Ned, familia lui Turner va fi în declin. Prietenul său vrea să îi arate că este oarecum imposibil să câştige ca şi simplu secretar fără bani şi nobleţuri.
Cei doi se cazează în casa lui Sir Nathan, fiecare jucându-şi rolul. Privirea lui Ned este atrasă de tânăra guvernantă şi o vede ca pe un mijloc de a câştiga pariul. Nu ştie cine este tânara şi câtă ură ascunde în sufletul ei faţă de contele de Ashby.
Va ieşi la suprafată acel adevăr ascuns: cum eşti tratat atunci când statutul se schimbă.
Va afla Phoebe cine este adevăratul conte? Îl va ierta vreodată? Ned îşi va da seama de puterea lui şi de cine îi este prieten cu adevărat? Vor reuşi cei doi să se iubească cu adevărat sau totul nu este decât un joc şi un pariu de câstigat?

Cartea „Rămaşagul” de Kate Noble, apare în Colecţia „Iubiri de poveste”- Libertatea în data de 11.04.2015.

Rămășagul - Kate Noble - Colecția Iubiri de poveste

SERII CĂRŢI

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

12 COMMENTS

 1. Multumim pentru prezentare.
  Pare un subiect interesant, ceva in genul acesta am mai intalnit si la Sabrina Jeffries. Va fi interesant sa fac o comparatie.

 2. Categoric e pe lista!! Sunt tare curioasa de stilul autoarei, iar subiectul mi se pare mai mult decat tentant!! Merci Iasmy! :*

 3. Foarte frumoasa prezentarea! Pentru mine aceasta autoare este noua asa ca sunt foarte curioasa de stilul care-l abordeaza. Asa ca, ..sambata mergem la cumparaturi 😀

 4. Foarte tentant subiectul, multumesc de prezentare! Sunt nerabdatoare sa descopar stilul acestei autoare!

 5. Cu placere, fetelor! Avem autoare noua , stil nou, speram sa placa.
  Si acum o intrebare, voua nu vi se pare ca seamana putin cu o alta carte? Ma refer la schimbul de roluri, conte-secretar.Imi scapa acum pe moment, dar ideea asta m-a urmarit.

 6. Iasmy ,din acel punct de vedere aminteste de cartile lui Jeffries …Griff si Daniel – cand si-au inversat rolurile

 7. Exact acelasi lucru l-am remarcat si.eu cnd am zis ca imi.aduce aminte de cartea lui Sabrina Jeffries si ca.vreau sa.fac o comparatie.

 8. Mersi, fetelor! Acum mi-am amintit! Daniel este preferatul meu si tocmai de el am uitat. locco_smiley_1 De fapt aveam un lapsus cu numele cartii, stiam eu ca am citit dar nici sa ma picati nu imi mai venea in minte.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.