Ducesa nopții de Eloisa James - Colecția Cărți Romantice septembrie 2021

Ducesa nopții, de Eloisa James – Colecția Cărți Romantice septembrie 2021

Ducesa nopții

Eloisa James

Seria Ducese disperate

Colecția Cărți Romantice septembrie 2021

Editura Lira/Litera

Ducesa nopții de Eloisa James romance.

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 24.09.2021

   Harriet, ducesa de Berrow, se simte împovărată de responsabilitățile și de obligațiile impuse de titlul nobiliar. În plus, petrecerile și evenimentele sociale nu mai au nici un farmec de când a rămas văduvă de tânără, fiindcă acum este considerată o femeie plictisitoare, fără nici un viitor. Dorindu-și să alunge monotonia, se hotărăște să participe la una dintre petrecerile scandaloase organizate la reședința lordului

  Justinian Strange, cunoscut pentru viața libertină pe care o duce. Însă prezența ei în casa acelui bărbat cu siguranță ar crea un scandal, așa că singura soluție este să se deghizeze – și nu oricum, ci alege să îmbrace haine bărbătești și să pretindă că este un tânăr dornic de aventură.
  Așteptând cu nerăbdare o noapte de plăceri nebănuite, Lord Strange este șocat când descoperă că sub hainele unui tânăr naiv se află cea mai frumoasă și mai voluptuoasă femeie pe care a cunoscut-o vreodată. Dar de ce o tânără ca ea își riscă reputația participând la o aventură atât de scandaloasă? Și ar putea el să o ademenească să rămână cu el… pentru totdeauna?
  Veți citi întreaga poveste în romanul DUCESA NOPȚII de Eloisa James, al treilea volum al seriei „Ducese disperate“. De vineri la chioșcurile din toată țara!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.