Rea - Chloe Esposito
Literaturapetocuri.ro Noutăţi editoriale Litera

Rea, de Chloe Esposito – Editura Litera – prezentare

   În curând la Editura Litera, a doua carte din trilogia Nebună, Rea, Periculoasă, de Chloe Esposito!

   Alvie Knightly fuge în Sicilia și se cazează la hotelul Ritz, după ce rivalitatea dintre ea și sora ei se încheie cu o crimă. Dar abia după ce frumoasa și răsfățata Beth dispare din peisaj, Alvie descoperă ce se poate întâmpla când îi furi identitatea surorii gemene. Mai ales atunci când trupul lui Beth este descoperit. Iar Alvie nu trebuie să-și facă griji doar din pricina poliției. Noul ei iubit a dispărut și a luat cu el toți banii pe care îi furaseră împreună.

   Însă Alvie n-a ezitat niciodată când a fost vorba de o provocare. Ea îl urmărește pe trădător la Roma într-un joc pe viață și pe moarte. Dar va reuși Alvie să se răzbune înainte ca ea însăși să fie prinsă și condamnată pentru propriile crime?

   „Acest roman cu ritm infernal este un joc mortal de-a șoarecele și pisica… Alvina este un personaj pe care cititorii nu îl vor uita curând – amuzant, nestăpânit, de-a dreptul fabulos… Fanii vor parcurge această carte cu sufletul la gură și vor aștepta cu nerăbdare încheierea trilogiei.” Booklist

   „Răzbunarea va fi dulce și, în acest caz, extrem de amuzantă.” New Magazine
„Plin de strălucire, crime, sex și umor – o lectură ideală.”
The Herald
„Încântător și captivant.” Guardian

Nebună – vol I

Nebună de Chloe Esposito
Literaturapetocuri.ro Noutăţi editoriale Litera

Prima carte din trilogia Nebună, Rea, Periculoasă

Alvina Knightly e o epavă: fără vreun scop în viață, debusolată și mai tot timpul beată. Existența lui Alvie pare și mai inutilă în contrast cu cea a surorii ei gemene și perfecte, Beth. Alvie își trăiește viața pe rețelele de socializare, mănâncă chebap la micul dejun și e oprită la controlul de securitate când jucăria sexuală din bagajul ei de mâna începe să vibreze. Beth este căsătorită cu un italian chipeș și bogat, își iubește la nebunie băiețelul și a fost întotdeauna preferată mamei sale. Zilele când gemenele aveau ceva în comun, în afară de aspectul fizic, sunt de mult apuse.

   Când Beth îi trimite lui Alvie un bilet de avion la clasa întâi pentru a o vizită în Italia, Alvie e reticență. Dar după ce e concediată de la slujba pe care o urăște și colegii de apartament o dau afară din casă, o vilă de lux în opulență Taormina pare brusc mai atrăgătoare. Beth îi cere lui Alvie să facă schimb de locuri cu ea doar câteva ore, astfel încât să poată ieși neobservată de soțul ei, iar Alvie se grăbește să profite de oportunitatea de a trăi viața surorii sale, fie și numai pentru scurt timp. Dar când noaptea se sfârșește cu Beth moartă pe fundul piscinei, Alvie își dă seama că aceasta este șansa ei de a-și schimba viață…

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Sursa Litera

Noutăţi – Apariţii cărţi

Recenzii cărţi

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.