Să nu iubeşti un cowboy - Lorraine Heath
Literaturapetocuri.ro Lorraine Heath Colecţia Iubiri de poveste iunie 2019

Să nu iubeşti un cowboy, de Lorraine Heath – Colecţia Iubiri de poveste iunie 2019

Să nu iubeşti un cowboy

Never Love a Cowboy

 Lorraine Heath

Colecţia Iubiri de poveste iunie 2019

Editura Alma/Litera

Seria Rebelii din Texas – Rogues in Texas Series:

1. A Rogue in Texas – Un rebel desăvârşit

2. Never Love a Cowboy – Să nu iubeşti un cowboy

3.Never Marry a Cowboy

   Să nu iubeşti un cowboy historical romance.

Sâmbătă – 22.06.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Volumul al doilea al seriei „Rebelii din Texas”, după UN REBEL DESĂVÂRȘIT, apărut în luna aprilie.

„Nu aș fi un soț bun, dar aş fi un iubit excelent …”

    Harrison Bainbridge, al doilea fiu al unui nobil englez, și-a părăsit casa căutând o viață fără scandal, departe de constrângerile agitate ale societății. Sosește în Texas, fără să se aștepte niciodată ca fiica obraznică a unui unui proprietar de salon să-i atragă atenţia.

   Cu spiritul liber și ochii strălucitori, Jessye Kane este mai mult decât tentantă. Dar, deși este dispusă să fie partener într-o afacere îndrăzneață, nu este dispusă să accepte pasiunea pe care o oferă Bainbridge. Jessy știe că Harrison, nobil născut, nu este pentru cei ca ea. Totuşi…sub acel exterior arogant şi nepăsător, ea simte o vulnerabilitate mai profundă. Apoi, rănit brusc, îşi riscă viața să o salveze şi să o protejeze de pericol. Iar Jessy promite să facă orice ca să-l  facă să redevină ,,el” cel din interior  – forțându-l pe acest ticălos aspru şi rănit, care susține că nu are nici o inimă să-și asume cel mai mare risc pentru toți…dragostea.

„Nu credea că putea fi dificil să-l sărute pe Harry, deși se gândea la asta mai mult decât trebuia. Barba lui ar fi zgâriat-o sau ar fi mângâiat-o? Gura lui i-ar fi distras atenția, ca ea să nu observe?
Acolo se afla una dintre temerile ei. Dacă ceda unui sărut, ar fi putut să cedeze la tot – și nu dorea să plătească prețul care venea atunci când te dăruiai cu totul, mai ales unui bărbat care credea că o femeie își poate separa inima de corp.”

Exact cum învățase să trișeze la cărți, devenise expert în a păcăli iubirea. Iubirea putea fi imitată cu bijuterii ieftine, flori și vorbe goale.
O atingere aici, un sărut acolo, un alint șoptit.”

„Nu putea să nege că trupul ei tânjea după atingerea lui Harry.
Din păcate, și inima ei tânjea după el. Îi spusese clar că el era străin de iubire, și ea nu știa dacă avea forța să-i arate splendoarea iubirii, pentru că a face asta însemna să fie vulnerabilă.
Și nu știa dacă va putea supraviețui din nou unei inimi frânte.”

   Lorraine Heath a scris peste 60 de romane de dragoste care au apărut constant pe lista de bestselleruri a USA Today şi New Times. În plus, cărţile sale au fost recompensate cu numeroase premii, printre care RITA Award, Romantic Times Reviewers”Choise Award şi Career Achievement Award.

Colecţia Iubiri de poveste iulie 2019

Colecţia Iubiri de poveste iunie 2019

Colecţia Iubiri de poveste mai 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.