S.E.C.R.E.T. de L. Marie Adeline-Editura Curtea Veche Publishing

S.E.C.R.E.T. de L. Marie Adeline-Editura Curtea Veche Publishing

by -
11

S.E.C.R.E.T. de L. Marie Adeline

Data aparitiei 2013

Editura Curtea Veche Publishing

Traducator: Mihnea Gafita

Numar pagini: 215

    R E C E N Z I E   C I T I T O R

Vaduva de 4 ani dupa un mariaj dezastruos Cassie este chelnerita la Cafe Rose. Nu era slujba perfecta,dar ea isi traieste viata simplu, servici si acasa, fara intalniri, fara iesiri cu prietenii,nimic,doar slujba si clientii din cafenea.
Desi la cateva luni dupa ce s-a angajat a avut niste intalniri cu seful ei, Will, relatia lor nu a evoluat.
Este impresionata de un cuplu fidel locului, un el si o ea care isi arata subtil dragostea unul fata de celalalt, si-ar dori si ea sa se simta pretuita si iubita cum pare a fi clienta ei.
Totul se schimba in ziua in care dupa o intalnire cu iubitul in cafenea clienta ei isi uita o mica agenda pe care scria Pauline.
Si bineinteles,curiozitatea era mare.
Cassie trage cu ochiul in agenta si vede 10 pasi de urmat,la fel ca la Alcoolici Anonimi .
Pasul 1-Capitulare, Pasul 2-Curaj, Pasul 3-Incredere, Pasul 4-Generozitate, Pasul 5-Neinfricare,Pasul 6-Convingere, Pasul 7-Curiozitate, Pasul 8-Indrazneala, Pasul 9-Expuberanta si Pasul 10-Alegerea.
Intrigata, citeste mai departe si vede ca este un jurnal,dar nu orice jurnal,ci unul ce descrie intalnirile amoroase dintre Pauline si partenerii sai,toate fiind rezultatul pasilor.

Dupa inapoierea jurnalului catre Pauline,Cassie este vizitata de Matilda,prietena Paulinei si accepta sa fie un nou proiect al organizatiei S.E.C.R.E.T.
Si asa incepe reinventarea si redescoperirea feminitatii si a sexualitatii de catre Cassie.
Dupa o vizita la sediul societatii unde a completat niste formulare mai atipice(descrieti-va fanteziile sexuale,ce tip de sex va place,descrieti vedeta preferata sunt doar cateva din intrebarile la care a trebuit sa raspunda)
Totul incepe cu pasul 1-Capitularea
Acest pas implica un tanar bine facut,o masa de masaj si multa piele goala(dar doar din partea eroinei)
Pe parcursul fiecarui pas Cassie evolueaza,este pusa in diferite situatii,printre care si o furtuna pe mare,un bal la care ea este dorita de cel mai vanat burlac al orasului,dar si de seful ei Will(care avea o relatie cu Tracinda,colega de servici cu Cassie).
Fiecare nou pas este marcat si de o noua experienta sexuala,pt ca in fapt acesta este scopul S.E.C.R.E.T,sa ajute femeile sa se simta bine in pielea lor si sa le faca sa-si redescopere sexualitatea.
Cassie simte ca redevine femeie,incepe sa acorde atentie felului in care arata,nu mai este sleampata,merge la coafor,isi schimba vestimentatia si mai ales isi schimba modul de a se privi pe sine.Nu se mai vede ca o vaduva,ci se vede ca pe o femeie cu dorinte si necesitati.
Cartea nu este vulgara, are erotism si scene de sex dar la fel ca si 50 de Umbre ale lui Grey in spatele sexului se ascunde o poveste.

Finalul cartii nu este final, ci doar un alt inceput,dar inceputul a ce?
Oare se infiripa o poveste de dragoste intre Cassie si Jesse,unul dintre cei cu care Cassie a trecut un pas si de care s-a simtit atrasa?
Sau poate ramane cu Pierre,burlacul ca i-a oferit niste experiente incredibile in limuzina in acea seara cand a fost frumoasa balului?
Ramane Cassie cu Will,dupa o noapte nebuna de dragoste intre ei?
Ce alege sa faca Cassie in viitor?
Va las pe voi sa descoperiti.

Recenzie cititor : Autor Lilah

11 COMMENTS

  1. locco_smiley_35 Asta da surpriza!!!Multumesc fetelor,nu ma asteptam sa apar si eu pe firmament locco_smiley_15

  2. Bravo Lilah! locco_smiley_10 Finalul cartii mi-a mancat sufletul! Nu ma asteptam la asa intorsatura de situatie.Acum ma tot gandesc daca va aparea si la noi continuarea

  3. Felicitari, Lilah! locco_smiley_10 Foarte frumoasa recenzie, m-ai intrigat foarte tare in privinta cartii!! O trec pe lista.

  4. LILAH,BRAVO locco_smiley_10 locco_smiley_10 ZICI CA AVEM CARTEA LA NOI? locco_smiley_39 locco_smiley_39 INSEAMNA CA URMEAZA LA CITIT CAT DE CURAND!

  5. Felicitari pt recenzie! locco_smiley_10 Si mie mi-a placut cartea, doar ca finalul mi-a lasat un gust usor amarui (nu voi spune ce si cum, le las pe fetele care nu au citit-o inca sa descopere..)… DAR am aflat ca sunt mai multe volume, asa ca mai am sperante!! 😉

  6. Mersi lilah, am vazut ca e, si cumva- cândva trebuie sa imi fac timp sa o citesc; recenzia ta m-a ispitit peste poate!

  7. Vad ca s-a intors roata,numai voi sa ma ispititi pe mine? =)) =))
    Eu cum am locco_smiley_9 (salivat de-a dreptul) de fiecare data cand am citit recenziile voastre? locco_smiley_15

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.