Seria Petițori păcătoși - Sabrina Jeffries

Seria Petițori păcătoși – Sabrina Jeffries

 Seria Pețitori păcătoși  – povești surprinzătoare, dorințe interzise și multe secrete. Planurile personajelor de cele mai multe ori ajung să se năruie în clipa când întâlnesc persoana potrivită. Dorințele arzătoare vor exploda într-o dragoste puternică, însă trebuie să lupte pentru a putea construi un viitor împreună.

  Sabrina Jeffries este autoarea a 38 de romane, vândute în peste 8 milioane de exemplare. Aflate în permanență în topurile de bestselleruri din New York Times și USA Today, cărțile ei au fost traduse în 20 de limbi din întreaga lume.

1. The Art of Sinning – Arta de a păcătui– Colecția Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma – Seria Petițori păcătoși 

The Art of Sinning - Arta de a păcătui- Colecția Iubiri de poveste - Editura Litera/Alma

   În Clubul St. George, un grup de tineri burlaci din înalta societate decid să-și țină surorile sau pupilele departe de uneltirile pețitorilor păcătoși. Ceea ce este o intenție lăudabilă… dacă acești păcătoși nu ar fi chiar membrii clubului!

    Pictorul american Jeremy Kane refuză să se întoarcă acasă și să preia afacerea tatălui său, preferând să exploreze frumusețile Angliei în căutarea unui model pentru capodopera pe care o are în minte.

   Când o întâlnește pe Lady Yvette Barlow la o nuntă din înalta societate londoneză, își dă seama că a găsit muza perfectă. Nu mai rămâne decât să transpună pe pânză spiritul temerar al tinerei aristocrate și senzualitatea ei răpitoare.

   Yvette acceptă să-i pozeze, însă pune o condiție bizară: artistul o va ajuta să intre în bordelurile din Covent Garden – pe care el le cunoaște atât de bine – ca să dea de urma unei femei dispărute și să rezolve un mister de familie. Asocierea lor pragmatică se transformă însă rapid într-un curs despre arta de a păcătui.

   Rămâne oare loc și pentru dragostea la care visează Yvette și de care se ferește Jeremy din răsputeri?

2. The Study of Seduction – Lecția de seducție – Colecția Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

The Study of Seduction - Lecția de seducție - Sabrina Jeffries - Colecția Iubiri de poveste - Editura Litera

    Când Edwin Barlow, conte de Blakeborough, este de acord să o ajute pe pupila celui mai bun prieten, impetuoasa Lady Clarissa Lindsey, își dă seama că o să aibă necazuri. El caută pe cineva cu care să se însoare, așa că ea apare la momentul oportun. Deși este captivat de frumusețea spirituală și independentă, se teme că nu este deloc potrivită ca soție… chiar și dacă ea ar fi de acord să aibă un soț așa morocănos și cinic cum este el.

Londra
Aprilie 1830

-Ţi-ai pierdut mințile.
Când toţi membrii din salonul de lectură al clubului St. George îşi întoarseră privirile spre Edwin Barlow, contele de Blakeborough, el îşi dădu seama cât de tare vorbise.
Locul era mai aglomerat ca de obicei, acum că toată lumea se în­torsese în Londra şi se lăsa noaptea. Domnii voiau să bea câteva pa­hare înainte de a se avânta în vârtejul care era sezonul londonez.
Cu o privire imbatabilă, care le transmise curioşilor să îşi vadă de treburile lor, Edwin îşi întoarse atenţia spre Warren Corry, marchi­zul de Knightford.
-Este imposibil ca planul acesta al tău să funcţioneze.
– Desigur că poate funcţiona, spuse Warren.
Warren era cel mai apropiat prieten al lui Edwin. De fapt, sin­gurul lui prieten, în afară de noul soţ al surorii sale, Jeremy Keane. Edwin nu îşi făcea cu uşurinţă prieteni, probabil pentru că nu prea tolera proştii. Iar societatea era plină de proşti.

– Asta înseamnă că o vei face?
– Este un subiect de dezbătut. Ea nu va fi de acord.- Nu fi atât de sigur. Nu trebuie decât să priveşti răutăţile ei la adresa ta ca pe obişnuitele ei remarci sarcastice. Tu permiţi ca remar­cile ei să te afecteze, lucru care doar o încurajează să te chinuie mai mult. Ar trebui să o ignori, pur şi simplu, când începe cu prostiile ei.
Să o ignore pe Clarissa? Imposibil. Edwin petrecuse ultimii câţi­va ani încercând, fără succes, să dezvăluie misterul care era Lady Clarissa Lindsey. Inteligenţa ei ageră îi stârnea temperamentul, zâmbetul ei provocator îl întărâta, iar ochii ei iscoditori îi bântuiau somnul. Nu o putea ignora mai mult decât putea ignora un curcubeu la răsăritul soarelui… sau o furtună violentă.
De trei luni deja, ea era izolată la cabana de vânătoare a lui Warren, în Hatton Hali, iar Edwin îi simţise absenţa în fiecare secundă. De aceea, ideea de a petrece timp cu ea îi făcea sângele să zvâcnească.
Nu de nerăbdare. În mod sigur nu. Nu era posibil.
– Ce spui, prietene? Warren îl privi în ochi. Am nevoie de tine. Ea are nevoie de tine.

   Totuși, Edwin descoperă că a ajuns să nu-și dorească nimic mai mult decât să o facă a lui. Clarissa nu are de gând să se mărite – nici măcar cu Edwin, despre care este sigură că ar fi un soț dominator, și cu siguranță nu cu puternicul diplomat francez care o urmărește pas cu pas. Dar când lucrurile se agravează în ceea ce-l privește pe diplomat, Clarissa acceptă propunerea galantă a lui Edwin de a încheia o căsătorie de conveniență, în speranța că acest lucru îl va face pe francez să renunțe la urmărirea prăzii sale.

   Ea nu se așteaptă la altceva decât la o uniune amiabilă, însă săruturile lor din ce în ce mai aprinse îi dovedesc că, poate, căsnicia ei se va dovedi a fi o pasională poveste de dragoste. Când diplomatul jură să dezvăluie cele mai ascunse secrete ale îndrăgostiților, care i-ar putea distruge pe amândoi, oare relația lor fragilă va rezista compromiterii publice, sau Edwin va fi nevoit să piardă tot ce e mai important pentru el ca să-și protejeze iubirea?

3. The Danger of Desire – Capcanele dorinței – Colecția Iubiri de poveste – Editura Litera/Alma

The Danger of Desire - Capcanele dorinței - Sabrina Jeffries -Colecția Iubiri de poveste - Editura Litera

    Warren Corry, marchiz de Knightford, a reușit să evite capcana căsătoriei, în ciuda eforturilor verișoarei lui, Lady Clarissa, de a-i găsi soția potrivită. De aceea, atunci când Clarissa îl roagă să aibă grijă de prietena ei, domnișoara Delia Trevor, al cărei comportament ciudat o face să creadă că ar putea fi victima unui vânător de zestre, Warren este convins că acesta nu este decât un alt vicleșug. Dar Delia nu pare să fie în căutarea unui soț, și dialogul bizar pe care îl au la prima întâlnire îl intrigă pe Warren.

   Pentru a da de urmele trișorului responsabil pentru moartea fratelui ei, Delia își petrecere serile dansând la balurile înaltei societăți, iar nopțile, deghizată în bărbat, jucând cărți în tripourile londoneze. Dar într-o noapte, Warren o recunoaște. Când o amenință că îi va dezvălui secretul, ea va face tot ce îi stă în putință să-l împiedice să-i zădărnicească planurile, chiar dacă asta înseamnă să înceapă un joc de-a șoarecele și pisica cu enigmaticul nobil libertin.

   Warren știe cât de periculoasă este aventura în care Delia s-a avântat orbește și refuză să stea deoparte în timp ce ea poate pierde totul și își poate distruge reputația în încercarea de a-i face dreptate răposatului ei frate. Dar când și Delia, la rândul ei, începe să cerceteze ce se află dincolo de fațada pe care el și-a construit-o cu mare atenție, va alege oare să o țină la distanță? Sau dorința lor arzătoare va exploda într-o dragoste mai puternică decât secretele din trecutul lor?

4. The Pleasures of Passions – Plăcerile pasiunii – Colecția Iubiri de poveste – Editura Litera/AlmaSeria Petițori păcătoși - Sabrina Jeffries

 

   Când Niall Lindsey, conte de Margrave, este obligat să fugă din țară după ce a ucis un bărbat în duel, el speră ca iubita lui secretă, Brilliana Trevor, să-l însoțească în exil sau cel puțin să-l aștepte. Spre surprinderea lui, ea refuză și nu-i face nici o promisiune pentru viitor.

   Șapte ani mai târziu, Niall este grațiat și se întoarce în Anglia deziluzionat și cinic. Faptul că este forțat de împrejurări să colaboreze cu fosta iubită pentru a ajuta la prinderea unui falsificator de bani care are legături cu tatăl ei nu-i îmbunătățește starea de spirit. Dar pe măsură ce rolul de logodnic fals al Brillianei aduce la suprafață sentimente de mult îngropate, se întreabă cine este mai periculos – falsificatorul sau femeia care îi fură, din nou, inima?

   Silită să se mărite cu alt bărbat după plecarea lui Niall, Brilliana, acum văduvă, nu vrea să aibă nimic de-a face cu nemernicul despre care crede că a lăsat-o pradă unei vieți triste, lipsite de dragoste. Astfel încât ultimul lucru pe care îl dorește este să se bazeze pe el pentru a-și salva tatăl, mai ales că nu i se pare deloc demn de încredere…

  Dar pe măsură ce misiunea lor îndepărtează minciunile și secretele trecutului lor comun, amândoi încep să se întrebe dacă nu cumva pot da uitării vechea suferință, lăsând plăcerile pasiunii lor reînnoite să îi ajute să redescopere dragostea.

5. The Secret of Flirting  Seria Pețitori păcătoși

Sinful Suitors Series – Seria Pețitori păcătoși

SERII CĂRŢI

Verifică disponibilitatea cărţilor în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

5 COMMENTS

  1. Buna, tocmai imi saltase inima de bucurie, am crezut ca tipul gorgeous din imagine apare si pe coperta cartii lui S J !

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.