06.11.2014 „Extazul lui Gabriel” de Sylvain Reynard-Editura Trei

06.11.2014 „Extazul lui Gabriel” de Sylvain Reynard-Editura Trei

La Editura Trei a aparut cartea „Extazul lui Gabriel” de Sylvain Reynard.Extazul lui Gabriel

Continuarea romanului Infernul lui Gabriel

In Extazul lui Gabriel, a doua parte a trilogiei dedicate povestii de iubire dintre profesorul Emerson si studenta Julianne Mitchell, Sylvain Reynard aprofundeaza intriga din Infernul lui Gabriel, centrand povestea pe initierea tinerei inocente in tainele seductiei. Gabriel Emerson o va duce pe Julianne intr-o vacanta romantica la Florenta, locul intalnirii dintre Dante si Beatrice, unde cei doi vor trai cu ardoare extazul si bucuria iubirii impartasite.
Dar, la intoarcere, fericirea le este amenintata de intrigile unei foste studente, care risca sa distruga atat cariera academica a lui Gabriel, cat si aspiratiile universitare ale lui Julianne – si, mai presus de toate, relatia lor.
Pentru a o pastra pe Julianne, Gabriel trebuie sa se impace cu spectrele trecutului si sa sacrifice o parte din fiinta lui pentru a o salva pe aceea care l-a salvat, la randul ei, din capcanele autodistrugerii.

„In timp ce el o mangaia bland pe obraz, Julia se uita in ochii albastri, tulburi, ascunsi acum de ochelari. Era atat de chipes la costum. Nespus de sexy.
Cu un gest indraznet, trase de marginea papionului si simti cum i se desface matasea intre degete. infasura materialul o data pe deget, tragandu-l spre ea sa-l sarute.”

Sylvain Reynard a fost semifinalist Goodreads Choice Awards la categoria Best Author in 2011 si 2012. Trilogia din care face parte Extazul lui Gabriel figureaza pe lista de bestselleruri New York Times si USA Today.

„Povestile mele preferate sunt acelea in care personajul porneste intr-o calatorie, fie una intr-un loc fascinant, fie una personala in care se descopera pe sine insusi.” – Sylvain Reynard

Sursa Editura Trei

12 COMMENTS

  1. Cred ca e singura data cand citesc o carte si nu astept sa apara continuarea mai repede. Sincera sa fiu am incercat sa citesc cea de-a doua carte in engleza dar am lasat-o dupa primele doua capitole. Se tot invart in jurul cozii toata cartea cred si ma enerveaza ca nu vor sa recunoasca ce e deja evident: ca iubirea lor e mai presus de orice. Ori iubesti ori nu. Si nu-mi place nici amestecul Christei de fiecare data.

  2. Eu abia astept sa citesc si aceasta carte!!!
    De cand am citit primul volum abia așteptam sa apară si acesta!

  3. Vacanta care urmeaza trebuie neaparat sa citesc si eu primul volum, ca sa ajung si la acesta!! locco_smiley_37

  4. Superrrrr!!! locco_smiley_4 Ce supriza..nici nu se anuntase si hop SURPRIZA!!! Din cate am intees,Christa le va da ceva batai de cap eroilor

  5. Offff,oare cat mai dureaza pana ajunge comanda???Abia astept sa o citesc… locco_smiley_9

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.