17.10.2014 „Un targ neobisnuit” de Mary Jo Putney-Colectia „Carti Romantice”

17.10.2014 „Un targ neobisnuit” de Mary Jo Putney-Colectia „Carti Romantice”

Vineri, 17.10.2014 apare cartea Un targ neobisnuitde Mary Jo Putney. Aceasta face parte din Colectia „Carti Un targ neobisnuitRomantice” si poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu revista “Libertatea pentru femei“.

Pret revista + carte 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

Scurta descriere:

„Dupa ce a facut avere sfidand pericolele marilor din China, aventurierul si negustorul american Gavin Eliott se indreapta catre Londra, unde intentioneaza sa se stabileasca intr-o societate care i-a fortat familia sa plece, pe cand Gavin era doar un copil. Ajuns pe o insula din Indiile de Est, se vede nevoit sa intervina pentru a salva o femeie europeana vanduta la un targ de sclavi.
Alexandra Warren s-a aventurat in Australia ca o tanara mireasa dornica de aventura. Doisprezece ani mai tarziu se intoarce acasa vaduva, cand un atac al piratilor o desparte de fiica ei iubita si o condamna la o viata de robie. Miracolul salvarii apare in persoana unui capitan yankeu cu privire apriga, dispus sa-si riste viata pentru a o elibera.
Lucrurile iau o turnura neasteptata, iar Gavin si Alex ajung la Londra ca doi straini uniti de secrete dureroase. Insa atractia si afectiunea depasesc repede trauma primei lor intalniri.
Curand insa trecutul se intoarce sa ii schimbe viata lui Gavin si sa ameninte iubirea pasionala pe care a gasit-o incheind un targ neobisnuit.”

Sursa Carti Romantice

3 COMMENTS

 1. Un targ neobisnuit este o carte superba ! Mi-a placut de la prima pana la ultima pagina.
  Alexandra si Gavin sunt niste caractere puternice, fascinante, dar care sunt supusi unor grele incercari.
  Gavin este un om de o bunatate si noblete rare, cu un spirit al onoarei iesit din comun. Modul in care lupta pentru a o elibera din sclavie pe Alexandra, o straina pentru el, te emotioneaza pana la lacrimi.
  Iar Alexandra dovedeste un spirit puternic, greu de infrant. Desi a fost supusa unor orori inimaginabile pentru o femeie, in cele sase luni de sclavie, Alexandra, alaturi de bunul si rabdatorul Gavin, va invata din nou sa spere, sa-si refaca viata si, in cele din urma, sa iubeasca din toata inima.
  Declaratia lui Gavin m-a impresionat, prin profunzimea ei : „Premiile cele mai mari se castiga cel mai greu”.

 2. Am terminat de citit vineri noaptea aceasta carte
  Cu adevarat Tyna, o poveste superba, o poveste frumoasa si sensibila, nu am cuvinte sa ma exprim…

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.