Ross Poldark - Ross Poldark - Începuturi 

Începuturi de Winston Graham-Colecţia “Cărţi Romantice”

Vineri, 29 aprilie, primul roman din seria Poldark, ”Începuturi” de Winston Graham. Această carte face parte din colecţia  Cărți Romantice şi poate fi achiziţionată de la chioşcurile de ziare împreună cu revista Libertatea pentru Femei!

Ross Poldark – Începuturi” este primul volum al celebrei serii Poldark, al cărei erou, ofițer în armata britanică, a cucerit inimile tuturor cititoarelor. De altfel, romanele lui Winston Graham au stat și la baza unui serial de succes din 1975, la care a fost filmat un remake în 2015.

Obosit de războiul din America, Ross Poldark se întoarce în Anglia la familia sa. Dar bucuria regăsirii e întunecată de ceea ce găsește acasă. Tatăl său a murit. Casa părintească e o ruină, iar fata pe care o iubește este logodită cu vărul lui.

Tânărul ofiţer cu inima frântă

Povestea lui Ross Poldark, tânărul ofițer care revine după ce a luptat în războiul din America, cu chipul brăzdat de o cicatrice și sufletul rănit, a cucerit nenumărate cititoare din toată lumea. Sigur nu te va lăsa nici pe tine rece. Pentru a uita de dragostea pierdută, Ross se cufundă în muncă, într-o încercare disperată de a repune pe picioare afacerea tatălui său….citeşte continuarea Libertatea pentru femei

Preţ carte romantică + revistă: 9.99 lei

Preţ revistă: 1.5 lei

Sursa: Cărţi Romantice şi Libertatea pentru femei

9 COMMENTS

  1. Am citit cartea dar am fost dezamagita. 🙁 Ma asteptam sa fie o carte mai captivanta, dar sincer au fost pagini pe care le-am rasfoit fugitiv. La un moment dat ma plictiseam. Nu stiu daca si celelalte volume sunt asa sau mai bune , cert insa este ca eu nu mai vreau sa cumpar continuarea. Imi este teama sa nu fiu iar dezamagita.
    Nu consider ca a fost rea cartea, dar, cred ca la un moment dat, scriitorul a insistat prea mult pe descrieri decat pe viata lui Ross. Stiu ca sunt subiectiva dar….

    • Mirela, nu toate cartile din Colectia Carti Romantice sunt grozave. Am adormit la multe sau am preferat sa le spun pas din achizitionare.
      Sentimentul tau este normal.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.